Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, olyan könnyűséggel küldi el gyufáért az ellenfél játékosait, mint ahogy Messi teszi, vagy Neymar. Emlékszem amikor nyáron beállt a kupadöntőn és az első percekben elküldte a fél Bayernt világgáRivaldo11 írta:Szenzációs a srác. Ahogy rágyorsít, ahogy a zsugát tologatja...őstehetség. Kell még neki idő, de egyre jobb lesz, határ a csillagos ég nála. A bajnoki meccsek topicban már szó esett róla, hogy elsősorban az előkészítés a fő profilja, dortmundban is adott vagy 20 gólpasszt, de azért a gólok is jönni fognak. Sokat várok tőle, nagyon sokat, de azt hiszem tőle el is várható, mert olyan képességei vannak, mint nagyon keveseknek.
Franciaországban meg Németországban is így volt nagyjából ,de azért nem ügyetlen ő a befejezéseknél se ,csak egyszerűen soha nem jön ki jók ráEl Pistolero írta:Nagyon jó volt! Csak így tovább szerdán! Egyébként nagyon érdekes a szerepköre, látszik rajta tényleg, hogy nem egy nagy befejező. Már előre látom, hogy a következő szezonokban 8-10 gólt lő és 20+ assistot fog adni.
A padról nem könnyű több jó félidőt lehozni azért..Nero. írta:
És ha ez nem elég, a vakja még gólpasszt is adott, normális focista nem tesz ilyetFecooo írta:Ritka béna a srác, teljesen egyértelmű, hogy kidobott pénz volt... Sose lesz belőle jó focista, hiszen többet passzol előre, mint hátra...
Ebben van igazság, de én akkor is túlzottnak érzem az óvatoskodás, főleg, hogy azért szerintem annak kéne lennie a célnak, hogy a szezon utolsó harmadának a rangadóin már érdemben tudjon segíteni a csapaton. Aztán lehet így is lesz, meglátjuk.Enrique írta:Azért lássunk már az orrunknál messzebb is... Dembuz feb. 10-én kapta meg a zöld utat, miután felépült 2 izomsérülésből, több hónap kihagyás után. Utána azonnal "gyomorproblémái" voltak, ki tudja miért. Egyből nyilván nem fog játszani, az volt az Eibar elleni meccs (0217) és azt is elmondta Valverde, hogy _fokozatosan_ fogja visszaépíteni, óvatosságból.
Az Eibar után volt összesen 5 azaz 5 meccs. Nem 10, nem 20. Ebből egy Chelsea, egy Atletico. A másik háromból (Girona, Las Palmas, Espanyol (Katalán Supercup) ), az elsőt végigjátszotta, a másodikon 15 perc csereként, az Espanyol ellen bő óra, de ott nem is volt gondolom cél, hogy végigjátssza a B csapatosokkal.
Én nem gondolom, hogy nem kap elég időt, lehetőséget a sérülései fényében. Majd ha lemegy úgy a szezon, hogy még max 1x kezd és a többi meccsen 10 perceket kap, akkor jogos lesz a reklamáció, addig felesleges türelmetlenkedés az egész.
Ha lehetne like-olni akkor +1Enrique írta:Azért lássunk már az orrunknál messzebb is...
Rájöttem, ki samper... Hát ő az álruhás Zombori "taktikus" Sándor.Samper írta:Ha Messi családi okokból nem játszik a Malaga ellen és Ini sincs, akkor nagyon megnő az esély Dembelé játékára.
nem mondodSamper írta:Ha Messi családi okokból nem játszik a Malaga ellen és Ini sincs, akkor nagyon megnő az esély Dembelé játékára.
vagy azt akarjuk, hogy olyan emberek játszanak akiket jó nézni?Nero. írta: Állítom hogy vannak emberek akik inkább választanák azt hogy játszon Dembelé és legyen 2-2, minthogy nélküle nyerjünk 1-0ra. Ezt nem azt jelenti hogy vele nem nyerhetünk, nélküle igen, de sokaknak az a fontos hogy a kedvenceiket nézzék és nem az eredmény.