Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megnéztem az egész videót és tényleg jó meglátásai vannak, lehet ő kéne ide következő edzőnek.MessiNeymarSuarez írta:https://www.youtube.com/watch?v=sLxxbpW ... jreload=10
Ha valakit érdekel, és van feles 13 perce, érdemes megnézni a videót, kitér arra is hogy miért kéne Dembelét játszatni(5:40-től)
Jó lenne ha Valverde meglépné, szanaszét tudná szívatni a védőket, és Lajos nem őrlődne egyedül 3-4 védő között, és Messiéknek is sokkal több területük lehetne.
Magabiztosan kell kilépni, nem sietni, de azért gólratörően játszani, mert ha 0-0 van, és talál a Chelsea egy gólt a második félidőben, akkor majdnem esélytelen hogy találjunk valahogy egy gólt.
Szerencsénk hogy a Chelsea bénázott egy nagyot(ilyenkor szokott érvényes lenni hogy 1 emberen is el tud menni a továbbjutás), ki kell menni és bebizonyítani hogy miért nekünk kell továbbjutnunk!
Biztosat én sem tudok de múltkor is Nikolicsot hoztam fel példának. Ő ugye télen hagyta el a Legiat, nélküle megnyerték a bajnokságot, mégis kapott érmet, és a Wikipedia oldalán is az van, hogy 2x lengyel bajnok.Gauchomester írta: No de például Mascherano neve mellett ott lehetne az idei BL-győzelem is a sikereinél felsorolva? Ő ugye nem tagja a tavaszi szezonra nevezett keretnek, de ősszel az volt, sőt pályára is lépett a klub színeiben, segítve ezzel a győzelemig tartó menetelést. A csoportból való továbbjutást mindenképp...
Valaki, aki tudna hasonló cipőben járó játékosokról az elmúlt évtizedből, írjon már pár példát, mert a munkatársaimmal ezen megy a vita... persze egyikőnk sem olvasott ennek utána, de hirtelen nem ugrik be ilyen játékos...
Lehetetlent kívánsz.Fecooo írta:Oszmán legyen a kezdőben, gomes ne legyen a kezdőben (lehetőleg be se álljon...), és gyorsan közé kellene tenni 2 gólt, hogy elmenjen a kedvük kelsziéknek...
Bele nem szolnék és nem is kívánok senki védelmére kelni, főleg h. én is rosszul jövök ki belőle, de alább már veb is leoltotta samper-t, minek kell megint így bele szállni? Azon felül hogy igazad van, akkora ordenáré butaságot nem mondott, ennél 10000 x nagyobb hülyeségek, idegesítő közlések, közhelyek mellett elsétálunk a fórumon naponta. Én is sokszor írok figyelmetlenül, vagy reagálok, idézek pontatlanul, ég is miatta a képem mikor rám írnak és szembesítenek a hülyeségemmel. Szóval tudom milyen sz@r érzés...Fecooo írta:ty captain obvious... Szerintem Ernőbá pedig pont dinnyét akarta berakni, egyértelműen kellett hozzá a szakértő hsz-ed, hogy ez ne történhessen meg... sztem fordítsd le spanyolra és küldd el a hivatalos Barca oldalra a felvetésed, hátha megdicsérnek, mennyire ügyes voltál...Samper írta:Ha a 3 hátvéd megoldás felmerül, akkor semmiképpen nem Digne, hanem Verma lenne a megfelelő erre.
igen, majd pont a csúzli ellen fog kísérletezgetniSamper írta:Ha a 3 hátvéd megoldás felmerül
Így van. Nem mondom, hogy garancia a sikerre, de nem lenne rossz.BarcafanTomee írta:
A betömörülő Chelsea ellen alapból a szélek meghúzása lehetne a fegyver, és ott mögéjük kerülni. Jó ötletnek tartom, de Valverdét ismerve nem fog változtatni egy ilyen meccs előtt. Pep húzott nagyokat még régen nagy derbik előtt. Mikor először Messit berakta hamis 9-esbe egy Classicó előtt, egy másikon meg Alves berakta ugyanígy szélsőnek.
Az Alenád eddig minden meccsen ahol pályára lépett, a láthatatlan ember szerepkörét töltötte be.Samper írta: Legfőbb ideje lenne Alenat legalább egyenjogúsítani a Paulinho, Gomes. Vidal, Denis négyessel. Ehhez pedig perceket kéne neki adni a nem billegő meccsek második félidejében. Akkor tudna kiderülni, mennyire értik meg egymást Messivel, Coutinhoval, SR-rel,Albaval, Rakiticcsel. Ettől még időnként visszajátszhatna a B-ben is.
Legfőbb ideje lenne Alenat legalább egyenjogúsítani a Paulinho, Gomes. Vidal, Denis négyessel. Ehhez pedig perceket kéne neki adni a nem billegő meccsek második félidejében. Akkor tudna kiderülni, mennyire értik meg egymást Messivel, Coutinhoval, SR-rel,Albaval, Rakiticcsel. Ettől még időnként visszajátszhatna a B-ben is.nagyatyesz írta:Iniesta után kiesett Denis is. Bár utóbbi nem gondolom, hogy valós alternatíva lett volna EV-nek.
Szóval ha a védelmet nem bolygatja meg az edző, és marad a 442es hadrend, akkor innentől a Vidal, Paulinho, Gomes, Dembelé 4-es maradt csak 2 posztra.
Akár ő is lehetne , de attól inkább isten ments:D Egy sérült Iniestával is többre mennénk szerintem.Yokozuna írta:Sérült játékos szerepeltetése nagyon rossz ötlet. Nem hiszem, hogy Valverde ezt tervezi, bárkiről legyen is szó.
Iniestát Sergi Robertóval pótolnám a középpályán, a jobbhátvéd akár Vidal is lehetne.