Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Na meg jött a 'Poolból játékos szóval helloszia 6.!etooka9 írta:Amikor gyereke született eddig, akkor bl-t nyertünk.Phil07 írta:Ha így nézzük nagyon jókor jött a poronty Leoéknál, emlékeim szerint ilyenkor mindig óriási kedvvel játszik. És ha neki kedve van játszani és továbbmenni, akkor meg is lesz!
Én is nagyon bízom benne ma este, Valverde is lenyilatkozta, hogy extra motiváltnak látja.
Amikor gyereke született eddig, akkor bl-t nyertünk.Phil07 írta:Ha így nézzük nagyon jókor jött a poronty Leoéknál, emlékeim szerint ilyenkor mindig óriási kedvvel játszik. És ha neki kedve van játszani és továbbmenni, akkor meg is lesz!
Nehogy azt hidd.visca el barca írta:jó lenne nem a 0-0-n feküdni (pedig az lesz), mert abból mi nem jövünk ki jól, nem értünk mi ahhoz...
Szerintem csak azért hozzák fel, mert a Stamford Bridge valamivel kisebb, 103 x 67 méter. Az UEFA szabálya szerintem meg 100-105 méter hosszú és 64 - 68 méter szélességű tartományban kell, hogy legyenek a pályák. Szóval a Camp Nou a max-on van egyes pályák meg valamivel kisebbek, de még a szabályos tartományon belül.Tobias88 írta:Lehet hogy én vagyok hülye, de ezt már sokszor hallottam és párszor utána is néztem:
"A Camp Nou egy csodálatos stadion, melynek a gyepszőnyege a szokásosnál szélesebb és nagyobb."
És minden egyes alkalommal rájövök, hogy azóta se változott és szimplán hülyeség. Az UEFA által kiadott szabvány méretű a pálya, azaz 105m x 68m. Premier League-ben is ez a szokásos.
Vagy valamit elnézek? Kétlem
Én úgy tudom, hogy intervallum van megadva szabványnak, nem pontos szám. A Camp Nou gyepszőnyege pedig a nagyobb méret fele tendál.Tobias88 írta:Lehet hogy én vagyok hülye, de ezt már sokszor hallottam és párszor utána is néztem:
"A Camp Nou egy csodálatos stadion, melynek a gyepszőnyege a szokásosnál szélesebb és nagyobb."
És minden egyes alkalommal rájövök, hogy azóta se változott és szimplán hülyeség. Az UEFA által kiadott szabvány méretű a pálya, azaz 105m x 68m. Premier League-ben is ez a szokásos.
Vagy valamit elnézek? Kétlem
Én is őszintén ettől félek, hogy berakja hogy még jól széttrollkodja a visszavágót, de akár a továbbjutásunkat is. Nagyon nem kéne a Chelsea ellen, mert a "stabilitás mesterét" szétfutnák, és lehet hamar ki is állíttatná magát, vagy kapu előtt szabálytalankodna. Olyan mint elefánt a porcelánboltban.csababarca írta:Továbbjutunk, de nehéz szülés lesz.
Félek, hogy ha EV le is tett arról hogy Gomessel próbálkozzon, most ez a nyilatkozat miatt be fogja erőltetni a csapatba, hogy "csak azért is". Remélem nem.
Dembele,Busi,Rakitic,Paula kp és mehet a bugi.
nyilván lehetne még ütősebb, de ez is jó lesz most.
Messinek remélem jó meccse lesz, és eltesz 2-3 gólt nekik.
Ne haragudj, nem szeretnék komolyabb nyelvészkedésbe belemenni, de ez ebben a formában nagyon félreérthető, mintha kész tényként kezelnéd a továbbjutásunkat. Ha feltételes módban akarod írni, akkor szerencsésebb azt mondani, hogy "továbbjutás esetén" vagy "amennyiben továbbjutunk".Alcantara írta:Szerintem egyértelműen írtam a mondatot...továbbjutás után!!! Értelmezési gondokkal nem tudok mit kezdeni. ....és mint tudod te is, a HA sosem játszik a fociban.
Szerintem egyértelműen írtam a mondatot...továbbjutás után!!! Értelmezési gondokkal nem tudok mit kezdeni. ....és mint tudod te is, a HA sosem játszik a fociban.herlius írta:Azért előbb még nem ártana valóban továbbjutni. Nehogy a végén pofáraesés legyen belőle. Londonban is nagyon rezgett a léc (szó szerint), egy szavunk nem lehetne, ha most 2 gólos hátrányból kéne visszajönnünk.Alcantara írta:A holnapi továbbjutás után, a mai Roma-Sahtar meccs továbbjutóját szeretném ellenfélnek.
Azért előbb még nem ártana valóban továbbjutni. Nehogy a végén pofáraesés legyen belőle. Londonban is nagyon rezgett a léc (szó szerint), egy szavunk nem lehetne, ha most 2 gólos hátrányból kéne visszajönnünk.Alcantara írta:A holnapi továbbjutás után, a mai Roma-Sahtar meccs továbbjutóját szeretném ellenfélnek.
Én is őket érzem, de örülnék is nekik. Viszont előbb nyerjünk holnap.barca0417 írta:a Liverpoolt fogjuk. Annyira érzem.Alcantara írta:A holnapi továbbjutás után, a mai Roma-Sahtar meccs továbbjutóját szeretném ellenfélnek.
Ne is álmodjunk róla, azt majd megkapja a Bayern/City/RealAlcantara írta:A holnapi továbbjutás után, a mai Roma-Sahtar meccs továbbjutóját szeretném ellenfélnek.
Hát valamit nagyon el kéne baltáznia az uefának a sorsolásnál, hogy ez összejöjjön, de nem lenne rosszAlcantara írta:A holnapi továbbjutás után, a mai Roma-Sahtar meccs továbbjutóját szeretném ellenfélnek.