Németországi VB 2006

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Ki nyeri a 2006 -os németoszági vb-t?

A szavazás 2007.02.27. 17:59:26-kor befejeződött.

Brazília
110
55%
Argentína
30
15%
Németország
7
3%
Anglia
2
1%
Spanyolország
23
11%
Olaszország
15
7%
más
14
7%

Szavazatok száma: 201
Vito
Llegenda del Barça

2006.06.30. 16:32:49

én a nagy sztárok hiányát az idény "közbeni" ( :? ) erőltetett menettel magyarázom!

ezek a sportolók 50-60 mérkőzést játszanak egy évben és azok a játékosok, akiket itt a halhatatlan VB-sztárok közé várunk, mind-mind nemzetközileg jegyzett, elismert klubokban játszanak, akiket bivalyerős bajnoki és kupasorozatok megnyerésére tartanak és fizetnek :!:
fizikilag, sőt szellemileg is teljesen kifacsart játékosok érkeznek a VB-re.

Pelének, sőt Maradonának sem volt ilyen megerőltető munkája.

de tessék megnyugodni: Messi és Ronaldinho is fog még meccset eldöntően játszani.
Gauchomester
Entrenador del Barça

2006.06.30. 16:10:44

Subinho írta:igazad van, télleg nagy sztárok vannak a VB-n, de mégsem az igazi...
ronaldinho szinte semmit nem mutat, zidane, ronaldo már nem az igaziak... és akkor is: hiányoznak a nagy játékosok!!!
'86: maradona, platini, tigana, giresse, zico, klinsmann, völler, matheus
'90: reikard, kooman, gulit, van basten, maradona, matheus, klinsmann, völler
'94: romário, bebeto, leonardo, batistuta, baggio
'98: RIVALDO, ronaldo, batistuta, zidane, kluivert, owen
2002: rivaldo, ronaldo, ronaldinho, kahn és még sorolhatnám...
2006: ronaldo: gyenge, zidane: szintúgy, crespo: volt jobb is, ronaldinho: semmit nem mutat, figo: nem most van a csúcson, nistelrooy: ugyanúgy... a fiatalok meg még nincsenek ezen a szinten, hogy évek múlva is emlegessék: emlékszel platinire, maradonára, zicora, romárióra, ronaldora, rivaldora???
most kire mondhatnánk ezt??? senkire!!! vannak ügyes playák, de nincsenek ezen a szinten. aki meg történelmet írhatna, az halovány nagyon!!! így nem lesz ronaldinhonak aranylabda idén...
egyszóval: többet vártam játékban is és sztárokban, csillogásban is!!!
van még 1 hét a 4-ből... remélem kapunk valamit...
Subinhonak tökéletesen igaza van, ma már egy VB nem arról szól, hogy na mondj öt-hat nevet, és megmondom hogy melyik VB.
Régen ha azt mondtad, Maradona, akkor ez a név, szó összeforrt 86-val, vagy ugyanígy Baggio a 94-es VB-vel. Most gondolkozzatok el, hogy ha 2006-os VB-ről kéne mondani egy nevet, télleg nem lenne könnyű. És ez azért van, mert már nincsenek olyan játékosok, akik olyannyira kiemelkednének a mezőnyből, mint régen Pelé, Romario, stb...
Ez valahol jó, mert a kiscsapatok is tudnak meglepetést okozni, ha jó taktikát találnak ki a nagyok ellen, de valahol rossz is, mert az ember azért többet várna pl. Ronaldinhotól is. Mindenki azt nyilatkozza, hogy Ronaldinho más poszton játszik, más szerepkör, de valljuk be, hogy nincs nagy formában. Itt már csapatok vannak, és nem "csak" Maradonák és Van Bastenek....
windu
Jugador d'estrella

2006.06.30. 15:08:58

Subinho írta:igazad van, télleg nagy sztárok vannak a VB-n, de mégsem az igazi...
ronaldinho szinte semmit nem mutat, zidane, ronaldo már nem az igaziak... és akkor is: hiányoznak a nagy játékosok!!!
2006: ronaldo: gyenge, zidane: szintúgy, crespo: volt jobb is, ronaldinho: semmit nem mutat, figo: nem most van a csúcson, nistelrooy: ugyanúgy... a fiatalok meg még nincsenek ezen a szinten, hogy évek múlva is emlegessék: emlékszel platinire, maradonára, zicora, romárióra, ronaldora, rivaldora???
most kire mondhatnánk ezt??? senkire!!! vannak ügyes playák, de nincsenek ezen a szinten. aki meg történelmet írhatna, az halovány nagyon!!! így nem lesz ronaldinhonak aranylabda idén...

hát nem tudom szerintem ez azzal magyarázható hogy a futball változik
igen gyorsan
a lényeg a győzelem és fontosabb a taktika mint akármikor
mivel a foci /hazánktól eltekintve/ szinte mindenhol fejlődik a játékosok képessége is csak jobb és jobb tehát közelednek egymáshoz a csapatok az edző szerepköre fontosabb, döntőbbnek bizonyulhat
a régi arcoknak talán könnyebb volt csillogni mert kisebb tudású ellenfelekkel álltak szembe mint a mai nagyok
ronaldinho semmit nem csinál ?
meccsenként adni 70 valahány paszt az nem semmi
és ronaldinhora minden csapat külön készül még ha nem is mondják sokszor
megkapja a labdát és egyből ott van 3 játékos rajta /taktikai fegyelem/

ugye egy csapat úgy játszik ahogy az ellenfél hadja
egy játékos is úgy játszik ahogy az ellenfél játékosai hadják játszani

szerintem nem a rAjok lettek szarabbak az ellenfelek lettek keményebbek
Zinedine Zidane
Tibi1982
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2006.06.30. 14:32:42

remélem argentína nyer, tippmix jó lenne akkor!
Kenny
Jugador d'estrella

2006.06.30. 14:09:37

Vámo Vámo Árgentina!
Árgentina Árgentina!!
Subinho
Director del Fútbol

2006.06.30. 13:23:07

lionelmessi19 írta:kedves Subinho, sztem azért előfordulnak nagy egyéniségek ezen a vb-n is. Zidan, Riquelme, Figo(hogy halna meg), Beckham, Ronaldinho, stb....
vannak médiasztárok, aranylabdások, régi nagyok stb. ilyen szempontból ez a vb sem olyan rossz.
nameg régen nem figyelhettük ilyen nagyszerű fiatalok menetelését, mint Torres, Messi, C.Ronaldo, Rooney stb.
igazad van, télleg nagy sztárok vannak a VB-n, de mégsem az igazi...
Andris
Adminisztrátor

2006.06.30. 12:55:43

ez tuti?
mert akkor megint nem játszik túl sokat Messi.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Enrique21
Capitá del Barça

2006.06.30. 12:47:46

lionelmessi19 írta: Nem tud vki vmit a kezdőcsapatokról?
.
http://www.kepfeltoltes.hu/view/060630/ ... es.hu_.jpg
Enrique21
Capitá del Barça

2006.06.30. 12:41:22

Subinho írta:
Enrique21 írta:Remélem ma sírni fog egész Németország!!
"Vámo,vámo Árhentiná"
sztem nem fog sajnos... :(
Akkor én fogok..
De nem!Túl nagy a nyomás rajtuk,meg az arcuk is elég nagy lett!
Na meg most találkoznak elöszőr egy igazi NAGY csapattal!
Andris
Adminisztrátor

2006.06.30. 12:39:55

hát meglehetősen nehéz meccs lesz.
Nem tud vki vmit a kezdőcsapatokról?
Remélem mostmár nem csak 5 percet kap Messi a rendes játékidőből :!:
Hajrá Argentína, hajrá Messi.

kedves Subinho, sztem azért előfordulnak nagy egyéniségek ezen a vb-n is. Zidan, Riquelme, Figo(hogy halna meg), Beckham, Ronaldinho, stb....
vannak médiasztárok, aranylabdások, régi nagyok stb. ilyen szempontból ez a vb sem olyan rossz.
nameg régen nem figyelhettük ilyen nagyszerű fiatalok menetelését, mint Torres, Messi, C.Ronaldo, Rooney stb.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
dickricsi
Capitá del Barça

2006.06.30. 12:13:16

Én is remélem, ha nehezen is, de a gaucho-k legyűrik a németeket. Esetleg egy Saviola, vagy még inkább MESSI góllal!
Subinho
Director del Fútbol

2006.06.30. 11:58:27

Enrique21 írta:Remélem ma sírni fog egész Németország!!
"Vámo,vámo Árhentiná"
sztem nem fog sajnos... :(
Enrique21
Capitá del Barça

2006.06.30. 11:40:41

Remélem ma sírni fog egész Németország!!
"Vámo,vámo Árhentiná"
Subinho
Director del Fútbol

2006.06.30. 11:19:39

Boixos írta:mit mondjak, azért EZEK tényleg rendkívűl komoly érvek. gondolom, az argentinok össze is sz.rták magukat, ahogy kell.
tuti besz*tak!!! :lol: sztem már el is kezdtek csomagolni...
mindenesetre kíváncsi leszek ezekre a meccsekre!!! emlékszem még a 86-90-es VB döntők német-argentín meccseire. azok a csapatok minden tiszteletet megérdemelnek!!! nagyon nagy egyéniségekből álltak a csapatok: maradona, valdano, buruchaga, ardilles, caniggia - klinsmann, völler, matheus, brehme... hihetetlen!!! maximális riszpekt minden playának!!! az idei VB-n közel nincsenek ekkora kiemelkedő egyéniségek!!! az akkori VB-k játékosai megmaradtak bennem, máig tisztelem őket, de ezen a VB-n csak a kis fiatal fiúcskák rohangálnak... nincs egy igazi nagy egyéniség, mint régebben platini, maradona, gulit, vagy épp zidane akik évekig ott voltak a szeren. van most egy torres, aki ügyes most, de nem olyan, mint egy platini, aki évekig letett vmit az asztalra. hiányoznak ezek az emberek erről a VB-ről
Boixos
Llegenda del Barça

2006.06.29. 19:39:09

mit mondjak, azért EZEK tényleg rendkívűl komoly érvek. gondolom, az argentinok össze is sz.rták magukat, ahogy kell.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Subinho
Director del Fútbol

2006.06.29. 17:55:37

gyerekek, a spanyolokat elérte a már-már szokásosnak mondható végzete. általában a csoportmeccseken (gyenge ellenfelekkel) jól muzsikálnak, míg a franciák szenvednek és épphogy továbbjutnak, aztán a kieséses rendszerben kiderül, a spanyolok kihoztak magukból mindent és kiesnek, míg a franciák hihetetlenül felszívják magukat és továbbmennek. '98-ban épp hogy továbbmentek a franciák és volt 11-esekkel megnyert meccsük is és végül világbajnoko lettek. hajszálon múlt, hogy nem estek ki. 4 éve ha összejön nekik a 2. hely sztem megint legalább a 4-ig mennek.
a spanyolok ellenben, mintha megijednének a lehetőségtől mindíg rendre kiesnek a 16/8-ban, bármilyen jó csapatuk is legyen!!! és ez így lesz évek múlva is...
mindenesetre a brazilok bármilyen halványak eddig, a franciák ellen hihetetlenül fel fogják szívni magukat!!! és persze fordítva!!! higgyétek el, ez a meccs kb. a barca-cselzi szintjén lesz küzdelemben!!! NAGYON VÁROM!!! 8 éve várnak a brazilok a revansra!!! remélem ők hazaküldik végre ezeket a csigazabálókat!!! HAJRÁ BRAZÍLIA!!!!!!!
bzozo
Jugador d'estrella

2006.06.29. 14:38:56

a fiatalokat játszatni kell de valóban messinek talán még sok ez a VB..
bzozo
Jugador d'estrella

2006.06.29. 14:36:06

hát a brazilok elég haloványak!! remélem ki is esnek mert eléggé nem azt látom bennük amit kéne!!
bzozo
Jugador d'estrella

2006.06.29. 14:34:09

hát igen! a hátralévö meccsek egyre fokozódnak!! én pénteken kinnleszek végre a bp-i városligetbe szervezett kis T sörsátorba a haverral oszt megnézzük onnan mit nyujtanak a srácok!

:P
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2006.06.29. 14:32:27

Marci írta:Visszanéztem, nem sokat írtatok a brazil meccsről. Szerintem katasztrófálisan védekeznek. Ha Henry a játékra koncentrál végre, akkor ez a védelem nem hiszem hogy meg tudja majd akadályozni, hogy legalább egy gólt lőjön. Eddig mázliuk volt, de ha mondjuk kaptak volna egy Elefántcsontpartot, Argentínát vagy akár Németországot, akkor simán kikaptak volna.
Nem tudom mit fognak kezdeni a brazilok ezzel az igen jól működő egész pályás letámadással. A franciák nem álltak be a spanyolok ellen sem még úgy sem hogy a végén vezettek.
Lehet, hogy a spanyolok jobbak, vagy jobbak lesznek, lehet, hogy a franciák nem tudnak valamiért tetszetősen játszani, de őket inkább tudom elképzelni, hogy simán hazaküldik a brazilokat most, szerintem a játékrendszerük erre pont jó lesz.
Remélem jó meccs lesz. Csak ne álljanak szégyenszemre vissza a brazilok ismét... és akkor szerintem több gólt rúg majd mindkét csapat.

Sajnáltam, hogy a két kedvencemet összesorsolták, amikor ilyen meccsek is voltak, hogy svájc-ukrajna.... meg kellett volna nyerniük a franciáknak a csoportot, és akkor a digókat ütik ki nem a spanyolokat

Jól van Marci,majd felébredsz a meccs után,és hopp látni fogod,hogy nyertek a brazilok!!!! :wink: 8)
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Boixos
Llegenda del Barça

2006.06.29. 14:30:28

a kezdjen-e messi, v inkább csere legyen-témához annyit, h nem biztos, h jó lenne neki a kezdés. nagyon fiatal még, és egy vb-n ott lenni folyamatosan a kezdőben elég nagy idegi megterhelést jelent. nem biztos, h ebben is balf.sz pekerman. maradona 82ben, amikor hasonló korú volt, mint most messi, simán összeroppant, viszont négy év múlva megnyerte az argentinoknak a vb-t.
mindenesetre akár csereként játszik messi, akár kezdőként, bízom benne, h lelépik a nazikat.
PUYOL-XAVI-INIESTA
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.06.29. 14:19:10

dickricsi írta:Szia AI,

Bocs, a mexikóiak elleni meccsre gondoltam. Szted az egy meccses kihagyás miatt volt Saviola-ék halványabb teljesítménye?

Üdv:DR
Úgy gondolom, igen. Lendületben, nagyon jó formában voltak, a 10 nap kiesés okozhatta azt, hogy a mexikóiak ellen gyengében teljesítettek. Persze nem csak ez lehet az egyetlen ok. Lehetett amiatt is, hogy az egész csapatnak gyengébben ment, ez pedig a mexikói csapat szervezettségére és remek védőmunkájára vezethető vissza. Ellenük nagyon nehéz sziporkázni, szerintem a náluk gyengébb védelemmel rendelkező németek ellen több esély nyílik majd az argentin támadók előtt.
dickricsi
Capitá del Barça

2006.06.29. 13:31:44

Szia AI,

Bocs, a mexikóiak elleni meccsre gondoltam. Szted az egy meccses kihagyás miatt volt Saviola-ék halványabb teljesítménye?

Üdv:DR
Marci
Capitá del Barça

2006.06.29. 10:28:49

XaviMessiFan írta:http://www.spanyolfoci.fanklub.hu/index ... om=&ucat=3&

Hála a jó égnek!!!!
Del Bosque szerintem nagyon jó lenne.
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Lezárt