Barça Igazolások 2007-08
Nem rossz csávó ez a Zambrotta, csak kár, hogy elsősorban otthon a taljánoknál akar játszani, ezért favorizálja állítólag inkább a Milan-t, mint minket. Sztem mégha Kapáló a real-ba megy is, ő nem fogja követni, mert nem akar odamenni.
Majd meglátjuk, de jó lenne ő nekünk!
Majd meglátjuk, de jó lenne ő nekünk!
-
- Llegenda del Barça
a juve bukik, az biztos, csak az nem tuti még, h mennyivel lejjebb. ők a serie b-re számítanak.
zambrotta meg nem feltétlenül követné kapellót (feltéve, ha kapello egyáltalán...), panucci is csak három kört ment vele, de az ASRtól már nem kísérte el torinoba.
zambrotta meg nem feltétlenül követné kapellót (feltéve, ha kapello egyáltalán...), panucci is csak három kört ment vele, de az ASRtól már nem kísérte el torinoba.

PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
a tegnapi elmundo-n van egy cikk, miszerint a Barca közelebb került Zambrottihoz...
az mekkora lenne már?!
nagyon örülnék neki, persze csak a Juve bukásával jöhet(ne)
... csak nehezen képzelem el, hogy capello-t elhagyná, vagy fordítva.

az mekkora lenne már?!
nagyon örülnék neki, persze csak a Juve bukásával jöhet(ne)
... csak nehezen képzelem el, hogy capello-t elhagyná, vagy fordítva.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Igen,valóban,miguel jó játékos,csak minden meccsen van egy-két kisebb-nagyobb hibája,ha az ember megfigyeli.És ez a legmagasabb szinten nem fér bele.Morminho írta:Hát ha Miguel és Zambrotta között kéne választani akkor nálam egyértelműen 2-es, bár sztem nálatok is. Miguel sztem nem játszik túl jól ezen a VB-n sokat elront, elveszti a labdákat, vele nem lennénk előrébb sztem
Sziasztok,
Zambrotta nagyon kéne, de Miguel sem lenne rossz.
Íme, aki miatt Rijkaard-ék nem akarnak középső védőt igazolni.
Remélem, tehetséges!
Azulgrana para siempre!
http://www.goal.com/en/articolo.aspx?ContenutoId=86305
Zambrotta nagyon kéne, de Miguel sem lenne rossz.
Íme, aki miatt Rijkaard-ék nem akarnak középső védőt igazolni.
Remélem, tehetséges!
Azulgrana para siempre!
http://www.goal.com/en/articolo.aspx?ContenutoId=86305
-
- Eurobarca Staff
Hát én is inkább Zambrottáta zavaznék ha már mindenképpen igazolunk valakit ahelyett hogy leírnám amit már TI is sokan inkább felhozok egy újabb érvet a jobb és a bal oldalon egyaránt bevethatő!tekintve azt hogy azért a játékosaink elég sokat bajlódtak sérülésekkel az idényben meg a tavalyiban is ez elég nagy pozitívum de a leigazolása csaki attól függ, hogy mi lesz a Juvéval.Én mindenesetre nem bánnám ha jönne.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Zambrotta engem meggyőzött az Ukránok elleni játékával--->GÓL---GÓLPASSZ--MENTÉS
Zambrottat a Barcába
Zambrottat a Barcába

in to exile
Hát ha Miguel és Zambrotta között kéne választani akkor nálam egyértelműen 2-es, bár sztem nálatok is. Miguel sztem nem játszik túl jól ezen a VB-n sokat elront, elveszti a labdákat, vele nem lennénk előrébb sztem
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
- Andris
- Adminisztrátor
Miguel nagyon tetszik jól jön fel a támadásokhoz, jók a beadásai, és mindig hátra ér időben.
De Zambrotta is tetszett az Ukránok ellen, nem volt semmi amit játszott.
De Zambrotta is tetszett az Ukránok ellen, nem volt semmi amit játszott.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Ja, pedig ha a védok jol helyezkednek, elméletileg nem lehetne becsavarni 

-
- Director del Fútbol
Az semmi, Riquelme a Primera Divisiónban csavart be több szögletet isRivaldinho írta:Ronaldinho a Gremio ificsapatával, ha jol tom bár nem biztos 15 éves volt, 26-0 ra nyeretk, abból ő 24et rúgott, abból ő is 3at érintés nélkül szögletbőlDrigo írta:Na ne viccelj ha jól emlékszem Ronaldinho egy meccsen vagy hatot csavart be szögletből... attól ez azért még messze vancps46 írta:Őt kéne leigazolni

A sport.es-en is rajta volt hogy Miguel is benne van a kalapba..
Szinte már biztosra veszi hogy elhaggya a Barca-tBodi írta:Jó vicc!!!Akkor már miért nem rögtön Xavit vagy Puyolt???

-
- Eurobarca Staff
Nem tudtam hogy kit nem mondtak még én.
Már azon sem csodálkoznék ha az egyik elnök bejelentette volna/vagy akár még bejelentheti, hogya nyer odaviszi Laportát elnöknek mert kb. ilyen színvonalúak ezek a névdobálgatások is
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- sub_bass
- Príncipe Sastre
Lehet, hogy Lehmann fia volt a kapuscps46 írta:Őt kéne leigazolni

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Ronaldinho a Gremio ificsapatával, ha jol tom bár nem biztos 15 éves volt, 26-0 ra nyeretk, abból ő 24et rúgott, abból ő is 3at érintés nélkül szögletbőlDrigo írta:Na ne viccelj ha jól emlékszem Ronaldinho egy meccsen vagy hatot csavart be szögletből... attól ez azért még messze vancps46 írta:Őt kéne leigazolni