Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Igen,valóban,miguel jó játékos,csak minden meccsen van egy-két kisebb-nagyobb hibája,ha az ember megfigyeli.És ez a legmagasabb szinten nem fér bele.Morminho írta:Hát ha Miguel és Zambrotta között kéne választani akkor nálam egyértelműen 2-es, bár sztem nálatok is. Miguel sztem nem játszik túl jól ezen a VB-n sokat elront, elveszti a labdákat, vele nem lennénk előrébb sztem
Az semmi, Riquelme a Primera Divisiónban csavart be több szögletet isRivaldinho írta:Ronaldinho a Gremio ificsapatával, ha jol tom bár nem biztos 15 éves volt, 26-0 ra nyeretk, abból ő 24et rúgott, abból ő is 3at érintés nélkül szögletbőlDrigo írta:Na ne viccelj ha jól emlékszem Ronaldinho egy meccsen vagy hatot csavart be szögletből... attól ez azért még messze vancps46 írta:Őt kéne leigazolni
Szinte már biztosra veszi hogy elhaggya a Barca-tBodi írta:Jó vicc!!!Akkor már miért nem rögtön Xavit vagy Puyolt???
Nem tudtam hogy kit nem mondtak még én.
Lehet, hogy Lehmann fia volt a kapuscps46 írta:Őt kéne leigazolni
Ronaldinho a Gremio ificsapatával, ha jol tom bár nem biztos 15 éves volt, 26-0 ra nyeretk, abból ő 24et rúgott, abból ő is 3at érintés nélkül szögletbőlDrigo írta:Na ne viccelj ha jól emlékszem Ronaldinho egy meccsen vagy hatot csavart be szögletből... attól ez azért még messze vancps46 írta:Őt kéne leigazolni