2018.03.17. 16:31:27
Tök jókat mond, és igaza is van, de itt egy Sevilla volt az ellenfél, akiket simán kiverhettek volna, ha nem ezt a nullát erőlteti a csapatára.
Bazi nagy szerencséjük volt, hogy az odavágón nem dőlt el.
Szóval ez most mentegetőzés a múlttal, még ha igaza is van benne, de itt a Sevilla volt az ellenfél, akiken illett volna továbblépniük valahogy.
Meg vannak hozzá a játékosai, hogy jobb focit játszanak, nem olyan szinten, mint az általa említett klubok, és nem is a BL győzelem az elvárás a szurkolóknál még szerintem.
Alapvetően egy támadó focit játszó kerete van, és ezt barmolja szét, csak mert ő nem változtat a mentalitásán.
Pep is ilyen, de mondjuk nála akkor lenne ez bajos, ha mindig védőket, meg ütközőket, tuskókat igazolna, és azokkal akarna tikitakázni. Nem lehet.
Mindegy, amúgy értékes gondolatok vannak a mondandójában, pedig én nem bírom a tagot, de ez most nekem kicsit a volt Managerek és játékosok (plusz a mostani játékosok) besározásának hatott.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."