2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én is úgy sejtem ez most fog megtörténni. Csapatni kell a mixen Matykó! 4,2 a Sevilla győzelem, de hazai és döntetlen is 1,92. Szerintem ez menni fog lefelé, most tedd meg, még ma!S.Agüero írta:Akkor könnyen lehet, hogy elveszítjük a bajnoki veretlenségünket.
Megyünk még Vigóba is a kupadöntő előtt...visca el barca írta:a rómára szerencsére nem kell tartalékolni, játsszon csak mindkettő a sevilla ellen, a clasicot leszámítva ezt a meccset érzem az egyetlennek ahol kikaphatunk és az nem lenne jó.
Meglepődnék, ha Messinek valóban baja lenneNero. írta:Jo az X is, inkabb pihenjenek, foleg Messi.BarcafanTomee írta:A mundo szerint a Barca orvosai csütörtökön vetik alá Messit és Ter Stegent különböző teszteknek, hogy kiderüljön pontosan milyen állapotban is vannak. Ezektől függ, hogy játékra készen lesznek-e a Sevilla ellen szombaton.
Jo az X is, inkabb pihenjenek, foleg Messi.BarcafanTomee írta:A mundo szerint a Barca orvosai csütörtökön vetik alá Messit és Ter Stegent különböző teszteknek, hogy kiderüljön pontosan milyen állapotban is vannak. Ezektől függ, hogy játékra készen lesznek-e a Sevilla ellen szombaton.
A megszégyenülés nem egyenlő a tisztelet megadásával.noname írta: Jó bárkinek ha megalázza egymást a két csapat?
Én élvezem, ha a Real megszégyenül, de tegyék azt ellenünk a PÁLYÁN vagy ilyen Leganesek ellen.
Ez amúgy engem is rohadtul érdekelne, bár ha Tebason múlik a dolog, vagy legalább egy kis beleszólása lesz a témába, elfelejthetjük.MessiNeymarSuarez írta: Vajon veretlenül megnyerve a ligát kapnánk mi is valamilyen aranytrófeát, mint pl az Arsenal 2004-ben?
https://i.pinimg.com/originals/f4/c5/02 ... df716e.jpg
Az Atléticonak mindjárt rúghatna is egy hármast, megköszönnénk neki.mess2009 írta:zselés most habzó szájjal, őrjöngve rugdossa a gólokat, hogy behozza Messit és nem adnék egy lyukas garast, hogy sikerülni is fog neki. ( ezért is sajnáltam a mai elsétált második félidőt)
Győzzük le őket minden fronton, aztán nekik se fog tapsikolni senki. semmiért.Nero. írta: Ja igen, de mindegy ez pont elég indok lesz nekik hogy kibujjanak alóla. Gondolom senki nem gondolja komolyan hogy CR, Ramos meg a többi “nagycsávó” neki áll tapsikolni Piquééknek.
Ja igen, de mindegy ez pont elég indok lesz nekik hogy kibujjanak alóla. Gondolom senki nem gondolja komolyan hogy CR, Ramos meg a többi “nagycsávó” neki áll tapsikolni Piquééknek.TripleH írta:Habár marhára nem érdekel ki áll kinek sorfala, de ne keverjük a szezont a fazonnal, egy klub vbről volt szó, aminek nekem pl annyi presztízse van mint a magyar focinak.Nero. írta:
A Real nem fog sorfalat állni szerintem, mivel mi se álltunk a nyáron.
Habár marhára nem érdekel ki áll kinek sorfala, de ne keverjük a szezont a fazonnal, egy klub vbről volt szó, aminek nekem pl annyi presztízse van mint a magyar focinak.Nero. írta:
A Real nem fog sorfalat állni szerintem, mivel mi se álltunk a nyáron.
Ütne az biztos, megnézném Ronaldo fejétcrixus írta:Az igazi az lenne ha a veretlenség mellé a Real sorfalat kellene álljon a Camp Nou-ban. Mivel az Atletivel 3 fordulón kívül vagyunk, így ha ezt tartjuk, akkor össze is jöhet.visca el barca írta:oh yeah, 11 pont előny, innen már 99.999999999% hogy meg van a bajnoki cím. veretlenségre azért még jó lenne ráfeküdni, hátha összejön.
Az igazi az lenne ha a veretlenség mellé a Real sorfalat kellene álljon a Camp Nou-ban. Mivel az Atletivel 3 fordulón kívül vagyunk, így ha ezt tartjuk, akkor össze is jöhet.visca el barca írta:oh yeah, 11 pont előny, innen már 99.999999999% hogy meg van a bajnoki cím. veretlenségre azért még jó lenne ráfeküdni, hátha összejön.