Azért az elég kemény lenne, hogy Cou eljött a Poolból - bevállalva, hogy nem játszik a BL-ben - és a Pool esetleg bejut a döntőbe.

Másik dolog, hogy a jöjjön a Real, majd mi helyre rakjuk őket szöveggel azért óvatosan, messze van már a karácsonyi klasszikus, azóta mindkét csapat formája hatalmasat változott.
Akkor mi topon voltunk, a Real meg borzasztó formában. Most mi nem vagyunk a legjobb formában a Real meg CR-el karöltve úgy látszik, megint tavaszra időzítette a formáját.
Nyerjük a meccseket, meg 4-1 a Roma ellen, de ez csalóka nagyon. A mutatott játék nagyon gyenge, a tavaly év végi formánkhoz képest ez csak lötyögés, jó ha 50%-on pörögnek a srácok. Ha most lenne a klasszikus, borítékolható, hogy nem 3-0 lenne nekünk. Ha a BL-ben összekerülnénk a 4 között, senki ne vegye biztosra a továbbjutást, inkább sanszos lenne, hogy beleszaladunk a késbe. Nem vagyok vészmadár, decemberben biztosra vettem a győzelmet a 2 csapat formája alapján, sőt, a 3-0 a Realnak volt kedvező eredmény sztem, de most... nem lennék azért biztos a tovább jutásban...