Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szegény emberre annyira ráelőltették ezeket a sablonokat, hogy már a halálig a véleményem szerint-tel vagy az úgy gondolom-mal fogja kezdeni a mondandóit...lionelmessi19 írta:Urbán Flóri a meccs után: Véleményem szerint az olaszok jutottak a döntőbe, és remek meccset láthattunk.
Tibi1982 írta:meg az angol-portugál meccsen volt, ha jól emlékszem, a beharangozóban, hogy barni nyomta a szöveget, és lehetett hallani, hogy valaki belebüfög a mikrofonba! vagy csak a fülem csengett??????
"Nagyobb sebességi fokozatra kapcsoltak, a Ladából úgyérzem átültek egy erősebb autóba"Badi írta:IMÁDOM Kovács Kálmán humorát![]()
Igen, már rá jöttem, de az első nyolcaddöntőket ők is a helyszínről közvetítették, mert a Hetthéssy mondott olyat, hogy onnan, ahol mi ülünk...Ordog írta:Világi meg Héthessy biztos nincs kint... Világi nem rég volt az RTL reggeli című műsorában, ami ugye élőben megy... pedig előző nap ő közvetítette a német-svéd meccset. Szoa ők tuti nincsenek kint.ozsimiki írta:Hello Rumig!
Bár nem tudom,h a mai meccseket melyik városokban játszák,de akkor ezeket a Világi-Hethéssy fogja közvetíteni szerinted?![]()
Mert tegnap is Hajdú B. és Léderer volt.
Világi meg Héthessy biztos nincs kint... Világi nem rég volt az RTL reggeli című műsorában, ami ugye élőben megy... pedig előző nap ő közvetítette a német-svéd meccset. Szoa ők tuti nincsenek kint.ozsimiki írta:Hello Rumig!
Bár nem tudom,h a mai meccseket melyik városokban játszák,de akkor ezeket a Világi-Hethéssy fogja közvetíteni szerinted?![]()
Mert tegnap is Hajdú B. és Léderer volt.
ozsimiki írta:Urbán "szákkértő" a Német-Argentin meccs első 15 perc hosszabításának a végén,Hajdú B. kérdésére,hogy a játék változott e valamit?,ezt felelte:
"Véleményem szerint az eredmény Abszólút nemváltozott"![]()
![]()
Hát ehhez a megállapításhoz télleg szakértőnek kell lenni az embernek,addig rá se jöttünk volna,hogy még mindig 1-1 a game