2018.04.09. 00:02:18
Szerintem a jogállamiság utolsó vonalát is el fogják töröltetni, ez pedig a választás.
Jöhet az egypártrendszer.
Nevetségesen szánalmas, hogy a magyar ember ennyire hülye. Degenerált népség, nem véletlen született vesztesek. Lehet én nem vagyok magyar, ha így gondolom, de nem érdekel.
10ezer forintért odaadják a szavazatukat ezeknek. Meg migráns-soros fogalmakért.
Egyszerűen ilyen ostoba nép meg is érdemli a sorsát. Ez van.
Mondtam szüleimnek az elmúlt hetekben többször, hogy ne reménykedjenek, iq negatív ember az ország 90%-a, itt a kétharmad billeghet esetleg. Majd az idő bedarálja őket is, lehet 5 év múlva, lehet 50 év múlva, de eltünteti ezeket a bűnözőket is a Föld színéről.
Remélem, az EU tényleg betámad minket, ha már erről szólt az elmúlt 4 év, hogy velük harcolunk, és beszünteti a támogatások folyósítását.
Audi, Mercedes, Bosh, és egyéb vállalatok meg vonuljanak ki, úgyis Soros ügynökök dolgoznak náluk is, megmondta a közmédia.
aztán maradjunk itt és fulladjunk bele a saját ürülékünkbe.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."