Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
pr13
Jugador del Barça

2018.04.09. 08:42:17

Hihetetlen.. Arra nem számítottam, hogy kormányváltás vagy hasonló legyen, 50% körül tippeltem a narancsra, de ezzel a szánalmas 10.000 forinttal meg soros-migráns kombóval megnyerték a 2/3ot..
Ráadásul mindenhol kérdés nélkül elsöprően, nálunk (zala 2) nem volt még a kanyarba se a Jobbik, még ha minden ellenzéki visszalép a javára akkor se. :(
Úgy látszik a többség ezt akarja, és ez kegyetlenül elszomorító.

2X ment a levesbe, talán holnap bejön..
visca el barca
Presidente del Barça

2018.04.09. 08:27:59

én 4 évig tanultam politikai kommunikációt az egyetem, orbánék ezen a vonalon a csúcson vannak évek óta, nem véletlen ez a 2/3. sokan hülyének nézik őket, de ehhez mocskosul értenek.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
brazilfan
Entrenador del Barça

2018.04.09. 07:08:50

Döbbenet, hogy megint az a párt tarolt, amelyik a kampányban nem sok szót vesztegetett a munkalehetőségek növelésére és az életszínvonal-emelkedésre, az egészségügyi ellátás javítására, az oktatás színvonalának emelésére, a siralmas út- vagy közműhálózat rendbe tételére. A kormánypárt úgy nyert, hogy a menekültekkel meg a soros-ügynökökkel való riogatáson kívül SEMMILYEN más kampánytémája nem volt. Nagyjából minden témát „ellopott” a Jobbiktól, és demagógiában már rég túlszárnyalta őket. Ezzel a fajta, szerintem mérhetetlenül gátlástalan kommunikációval szemben nem sok mindent lehetett volna tenni.
Sokakkal együtt, fogalmam sincs, hogy mi várható. Ma még az sincs kizárva, hogy a fiúk ki fognak lépni az Unióból, és nem olyan mértékben, mint eddig, hanem tényleg tömegével fognak elmenni a fiatalok. Akkor már nemcsak orvosokból, ápolókból, képzett szakmunkásokból lesz hiány, hanem minden területen. Jó kis jövőkép.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2018.04.09. 06:49:56

defender3 írta:
Nekem is pont ez jutott az eszembe.
Pár nagy Fideszestől akinek a gyereke kiment a hanyatló nyugatra megkérdezném mégis mit gondol a gyerekéről meg a Fideszról.
jobban szeretik a Viktor mint a saját gyereküket.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
defender3
Entrenador del Barça

2018.04.09. 05:32:34

Nekem is pont ez jutott az eszembe.
Pár nagy Fideszestől akinek a gyereke kiment a hanyatló nyugatra megkérdezném mégis mit gondol a gyerekéről meg a Fideszról.
pitta19
Jugador d'estrella

2018.04.09. 02:34:29

Egy olyan országban élünk, ahol elkezdenek gyűjteni Isaura felszabadítására vagy Esmeralda szemműtétjére...
Sokan, nagyon sokan azt is benyelnék, hogy védjük meg az országot a vikingektől vagy az inkáktól.
Fecooo
Llegenda del Barça

2018.04.09. 00:54:28

Nero.
Llegenda del Barça

2018.04.09. 00:39:11

nem érdemelné ezt a magyar nép ezek után?
Ha ez a valos vegeredmeny akkor igen, ha viszont korrektul lennenek szamolva a szavazatok meg arra se eskudnek meg hogy a Fidesz lenne az elso, nemhogy ilyen elsopro gyozelem.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
dak900
Jugador del Barça

2018.04.09. 00:34:47

Rég fórumoztam már itt, de ez a mai este már túllépte a küszöbszintem. Hihetetlen hogy a nagyobb vidéki városok és Pest kivételével még csak kanyarban sincs az ellenzék. Gyakorlatilag sok helyen hamvába holt ötlet volt egyes ellenzéki jelöltek visszaléptetése, mivel alapból 50%-okat vagy még többet ért el a fidesz. Szó szerint fáj ami az országba megy...minden nemzeti, a dohánybolt, a konzultáció, és lehetne sorolni. Az egész világ ellenünk van, de hála Istennek Orbán Viktorunk itt van és megment minket...Ő a mi "megváltónk".... =D> =D>
Ekkora sötétség rég volt az országba...a kommunista diktatúra alatt legalább javarészt félelemből hódoltak be és éltették bármelyik vezért...de hogy valaki a 21. században igy megvezessen egy országot...erre szavak nincsenek... És holnap még mindenhonnan vigyorogni fog ránk...hányingerem lett.
Köszönöm minden nyugdijasnak (akiknek nem mellesleg az én adómból fizetik a nyugdijat), és "agyoniskolázott vidéki értelmiségnek", hogy megmentették Magyarországot! :^o
recrea
Llegenda del Barça

2018.04.09. 00:23:33

MessiNeymarSuarez írta:Őszintén szolva nem látom ennek a végét, ezek terjeszkednek mint a vírus és szerzik a haverokat(khm..víz-gázszerelő), megvesznek mindent amit tudnak, lassan már nem marad semmi.
Mert ez olyan, mint a drog, egyre több és több kell, nem lehet róla leszokni, fentről mennek lefelé, és felzabálnak mindent, mitől lenne változás, ha pl az összes médiát felvásárolják. Én egy nyugodt ember vagyok, de olyan szinten művelik a gyűlöletkeltést, h engem is felhergel, h ennyi buta, böszme ember él mellettem...elkeserítő.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2018.04.09. 00:18:06

recrea írta:
Bob_Marley írta:Azért azt nem szabad elfeledni, hogy a demokrácia ezért demokrácia és ez milliók döntése és nagyon magas részvétel mellett. Én LMPre szavaztam, mert nagyon nem értek egyet a menekült kérdés kezeléssel, de másban vannak érdemi eredmények és az emberek döntöttek.
Akkor ezek szerint vagy te vagy én nem vagyok tisztában a demokrácia fogalmával :D itt csak papíron van demokrácia.
Én a gratulációra és elfogadásra gondoltam, az egyértelmű hogy nincs ellenzék, de gyűlölet kampánnyal nem is lehet ilyet várni. De ez általános, nem tudom volt e olyan valaha hogy olyan reklámok mennek, kinek mennyit ér a szavazata, hát szavak nincsenek erre a gondolkodásra. Mintha valaki több lenne a másiknál, túloldal ugyanez csak menekultekkel. Ez a szomorú szerintem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2018.04.09. 00:26:33-kor.
Kép
Kép
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2018.04.09. 00:18:05

palesz77 írta:Egy kis érdekesség estére, mintha ismerős lenne..
Ez tuti az ellenzék műve, és kitalált, mintha személyre szabták volna :D

https://facebook.com/story.php?story_fb ... speed_dial" target="_blank

Benny Hill zene:ON
Ahogy olvasom, nem tudom eldönteni hogy tényleg ennyi a zombi, vagy fizetett kommentelők?!

Őszintén szolva nem látom ennek a végét, ezek terjeszkednek mint a vírus és szerzik a haverokat(khm..víz-gázszerelő), megvesznek mindent amit tudnak, lassan már nem marad semmi.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2018.04.09. 00:15:46

Nero. írta:
Remélem, az EU tényleg betámad minket
Azt azert ne, ahogy irtam a magyar utlevel az meg a jobbak koze tartozik, mivel EU tagorszag vagyunk ezert konnyebben jutnak ki a magyarok Nyugatra. Ha kivagnanak minket az Uniobol az meg a mainal is nagyobb pofon lenne.
nem érdemelné ezt a magyar nép ezek után?

kivágni nem fognak amúgy, de ha már erről ment a mantra, hogy brüsszel az ellenség, akkor legyen is az. forduljon ellenünk tényleg, és tegyen keresztbe ott ahol tud.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
recrea
Llegenda del Barça

2018.04.09. 00:12:38

Bob_Marley írta:Azért azt nem szabad elfeledni, hogy a demokrácia ezért demokrácia és ez milliók döntése és nagyon magas részvétel mellett. Én LMPre szavaztam, mert nagyon nem értek egyet a menekült kérdés kezeléssel, de másban vannak érdemi eredmények és az emberek döntöttek.
Akkor ezek szerint vagy te vagy én nem vagyok tisztában a demokrácia fogalmával :D itt csak papíron van demokrácia.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára recrea 2018.04.09. 00:17:04-kor.
Nero.
Llegenda del Barça

2018.04.09. 00:11:47

Remélem, az EU tényleg betámad minket
Azt azert ne, ahogy irtam a magyar utlevel az meg a jobbak koze tartozik, mivel EU tagorszag vagyunk ezert konnyebben jutnak ki a magyarok Nyugatra. Ha kivagnanak minket az Uniobol az meg a mainal is nagyobb pofon lenne.

Holnap az ellenezeknek azonnal kernie kell a szavazatok ujraszamlalasat es minden informaciot kikerni arrol, hogy kik, hol es kiknek az ellenorzese es felugyelete tortenik meg mindez, mert a napnal is vilagosabb hogy itt akkora bunda tortent ma ami az olasz 2ben sincs.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nero. 2018.04.09. 00:12:46-kor.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Cseri
Entrenador del Barça

2018.04.09. 00:09:13

Nekem van két Kislányom, csak az nyugtat,hogy amikor nekik lesz fontos kb. 20 év múlva, ezek már sehol sem lesznek,így talán ők már egy normálisabb országban élhetnek. De,ami biztos két idegen nyelvismeretét elvárom majd tőlük,és az egyiksem az orosz :)
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2018.04.09. 00:05:24

Egy kis érdekesség estére, mintha ismerős lenne..
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2018.04.09. 00:02:18

Szerintem a jogállamiság utolsó vonalát is el fogják töröltetni, ez pedig a választás.
Jöhet az egypártrendszer.

Nevetségesen szánalmas, hogy a magyar ember ennyire hülye. Degenerált népség, nem véletlen született vesztesek. Lehet én nem vagyok magyar, ha így gondolom, de nem érdekel.

10ezer forintért odaadják a szavazatukat ezeknek. Meg migráns-soros fogalmakért.
Egyszerűen ilyen ostoba nép meg is érdemli a sorsát. Ez van.

Mondtam szüleimnek az elmúlt hetekben többször, hogy ne reménykedjenek, iq negatív ember az ország 90%-a, itt a kétharmad billeghet esetleg. Majd az idő bedarálja őket is, lehet 5 év múlva, lehet 50 év múlva, de eltünteti ezeket a bűnözőket is a Föld színéről.

Remélem, az EU tényleg betámad minket, ha már erről szólt az elmúlt 4 év, hogy velük harcolunk, és beszünteti a támogatások folyósítását.
Audi, Mercedes, Bosh, és egyéb vállalatok meg vonuljanak ki, úgyis Soros ügynökök dolgoznak náluk is, megmondta a közmédia.

aztán maradjunk itt és fulladjunk bele a saját ürülékünkbe.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2018.04.09. 00:00:55

Azért azt nem szabad elfeledni, hogy a demokrácia ezért demokrácia és ez milliók döntése és nagyon magas részvétel mellett. Én LMPre szavaztam, mert nagyon nem értek egyet a menekült kérdés kezeléssel, de másban vannak érdemi eredmények és az emberek döntöttek.
Kép
Kép
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2018.04.08. 23:51:16

Ez a nap bekerül a történelemkönyvekbe, mint a nap, amikor elveszett a remény... itt nincs jogállam, itt statárium lesz, most ezek úgy bebetonozzák magukat, hogy itt a vége, ezeket csak kihalásos alapon lehet majd eltüntetni... minden reményem elveszett, innentől a politika ki fog csinálni mindenkit, aki nem velük van...
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2018.04.08. 23:50:38

Rivaldo11 írta:Az nem létezik, hogy ilyen nyolc év után ilyen részvétel mellett megint kétharmad. Ha itt nincs csalás, akkor sehol. Ha meg mégis tiszta a dolog az mág rosszabbat jelent. Ez az ország nem érett meg a változásra. Mindenki azt kapja amit megérdemel. Mi úgy látszik, ilyen kormányt.
Úgy voltam vele hogy az időseket megveszik a Bözsi utalványokkal meg azzal hogy ők TV-rádió kombóval értesülnek a dolgokról ami tele van az agymosással, DE NEM.
Ehhez képest alig van olyan hely ahol ne lenne hatalmas narancs siker.

Komolyan mintha az egész dolog tárgya az lenne hogy ledobjunk-e egy atomot az USA-ra keménységből hogy utána vissza kapjunk 10-et, vagy pedig hagyjuk békében őket.
Petr
Entrenador del Barça

2018.04.08. 23:48:49

davi10 írta:Nevetséges az egész, itt dőlt el nálam, hogy amint befejeztem az egyetemet (remélhetőleg január), azonnl tűzök külföldre.

Elszomorító, hogy a sok prolit meg nyugdíjast meg lehet annyival vezetni, hogy kapnak egy erzsébetutalványt meg 0-24be tolják a soros-migráns kombót.

Valamit nagyon okosan átvett Putyintól Viktor, mert nem nagyon látni a fényt az alagút végén...
Röviden ugyanez...
zola8787
Director del Fútbol

2018.04.08. 23:47:17

Tegnapi történet a miskolci vasútállomáson: odajön hozzánk (haverommal voltam) egy idős bácsi aprót kérni. Mondtuk, hogy nincsen. Erre rákérdezett, hogy kire fogunk szavazni, megmondtuk, hogy az ellenzékre, erre ő:

- Én világ életemben Viktorra szavaztam és most is ő rá fogok, hiszen ő megvéd a nyugatról jövő Mexikóiaktól, olvastam a lokálban.

Ezek az emberek döntik el a jövőnket, akik nem pártra, hanem emberre szavaznak, akik 3 évnyi folyamatos Soros és kelet felőli arabozást képtelenek megjegyezni. Nem hazudok, nyugatot mondott és mexikóiakat. Gondolom egy Trump-os, Usás cikkel keverte, bár az égtáj ott sem stimmel, mindegy. Ismét leírom: aprót kért, tehát ennyire szegény és ez neki jó.

Bízok az unióban, hogy szépen befagyaszt minden pénzcsapot addig, amíg a magyar ember észbe nem kap. Magam ellen beszélek tudom, de látni Rogánék arcát, illetve holnaptól a cigányok, öregek és értelmi analfabéták képét, nehéz lesz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zola8787 2018.04.08. 23:48:58-kor.
PCsabi
aka Game90

2018.04.08. 23:46:35

Megvolt az IQ-teszt.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2018.04.08. 23:37:09

Az nem létezik, hogy ilyen nyolc év után ilyen részvétel mellett megint kétharmad. Ha itt nincs csalás, akkor sehol. Ha meg mégis tiszta a dolog az mág rosszabbat jelent. Ez az ország nem érett meg a változásra. Mindenki azt kapja amit megérdemel. Mi úgy látszik, ilyen kormányt.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Válasz küldése