Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jobban szeretik a Viktor mint a saját gyereküket.defender3 írta:
Nekem is pont ez jutott az eszembe.
Pár nagy Fideszestől akinek a gyereke kiment a hanyatló nyugatra megkérdezném mégis mit gondol a gyerekéről meg a Fideszról.
Nekem is pont ez jutott az eszembe.Fecooo írta:George Lucas megjósolta a magyar jövőt
Ha ez a valos vegeredmeny akkor igen, ha viszont korrektul lennenek szamolva a szavazatok meg arra se eskudnek meg hogy a Fidesz lenne az elso, nemhogy ilyen elsopro gyozelem.nem érdemelné ezt a magyar nép ezek után?
Mert ez olyan, mint a drog, egyre több és több kell, nem lehet róla leszokni, fentről mennek lefelé, és felzabálnak mindent, mitől lenne változás, ha pl az összes médiát felvásárolják. Én egy nyugodt ember vagyok, de olyan szinten művelik a gyűlöletkeltést, h engem is felhergel, h ennyi buta, böszme ember él mellettem...elkeserítő.MessiNeymarSuarez írta:Őszintén szolva nem látom ennek a végét, ezek terjeszkednek mint a vírus és szerzik a haverokat(khm..víz-gázszerelő), megvesznek mindent amit tudnak, lassan már nem marad semmi.
Én a gratulációra és elfogadásra gondoltam, az egyértelmű hogy nincs ellenzék, de gyűlölet kampánnyal nem is lehet ilyet várni. De ez általános, nem tudom volt e olyan valaha hogy olyan reklámok mennek, kinek mennyit ér a szavazata, hát szavak nincsenek erre a gondolkodásra. Mintha valaki több lenne a másiknál, túloldal ugyanez csak menekultekkel. Ez a szomorú szerintem.recrea írta:Akkor ezek szerint vagy te vagy én nem vagyok tisztában a demokrácia fogalmávalBob_Marley írta:Azért azt nem szabad elfeledni, hogy a demokrácia ezért demokrácia és ez milliók döntése és nagyon magas részvétel mellett. Én LMPre szavaztam, mert nagyon nem értek egyet a menekült kérdés kezeléssel, de másban vannak érdemi eredmények és az emberek döntöttek.itt csak papíron van demokrácia.
Ez tuti az ellenzék műve, és kitalált, mintha személyre szabták volnapalesz77 írta:Egy kis érdekesség estére, mintha ismerős lenne..
nem érdemelné ezt a magyar nép ezek után?Nero. írta:Azt azert ne, ahogy irtam a magyar utlevel az meg a jobbak koze tartozik, mivel EU tagorszag vagyunk ezert konnyebben jutnak ki a magyarok Nyugatra. Ha kivagnanak minket az Uniobol az meg a mainal is nagyobb pofon lenne.Remélem, az EU tényleg betámad minket
Akkor ezek szerint vagy te vagy én nem vagyok tisztában a demokrácia fogalmávalBob_Marley írta:Azért azt nem szabad elfeledni, hogy a demokrácia ezért demokrácia és ez milliók döntése és nagyon magas részvétel mellett. Én LMPre szavaztam, mert nagyon nem értek egyet a menekült kérdés kezeléssel, de másban vannak érdemi eredmények és az emberek döntöttek.
Azt azert ne, ahogy irtam a magyar utlevel az meg a jobbak koze tartozik, mivel EU tagorszag vagyunk ezert konnyebben jutnak ki a magyarok Nyugatra. Ha kivagnanak minket az Uniobol az meg a mainal is nagyobb pofon lenne.Remélem, az EU tényleg betámad minket
Úgy voltam vele hogy az időseket megveszik a Bözsi utalványokkal meg azzal hogy ők TV-rádió kombóval értesülnek a dolgokról ami tele van az agymosással, DE NEM.Rivaldo11 írta:Az nem létezik, hogy ilyen nyolc év után ilyen részvétel mellett megint kétharmad. Ha itt nincs csalás, akkor sehol. Ha meg mégis tiszta a dolog az mág rosszabbat jelent. Ez az ország nem érett meg a változásra. Mindenki azt kapja amit megérdemel. Mi úgy látszik, ilyen kormányt.
Röviden ugyanez...davi10 írta:Nevetséges az egész, itt dőlt el nálam, hogy amint befejeztem az egyetemet (remélhetőleg január), azonnl tűzök külföldre.
Elszomorító, hogy a sok prolit meg nyugdíjast meg lehet annyival vezetni, hogy kapnak egy erzsébetutalványt meg 0-24be tolják a soros-migráns kombót.
Valamit nagyon okosan átvett Putyintól Viktor, mert nem nagyon látni a fényt az alagút végén...