Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A madrid a tavaszi bl meccseken 12 km-el többet fut átlagban, mint a szezon őszi bajnoki meccsein. Ez egy top vkp futómennyisége, mondhatni +1 ember. Ezt is jelentheti a nem pörgünk maximumon. Plusz Ini és Umtiti horrorisztikus játéka.recrea írta:Ezt az x%-on pörgünk kijelentéseket magyarázza már el nekem valaki...kb 1000 meccset játszottam életemben, de fogalmam nincs, h ez mit jelent.
Le vagyunk focizva! Ez a helyzet.
saját játékunkat kéne játszani.Nero. írta: Miert, szerintetek mindig ugyanugy probalunk meg jatszani? Nem fugg az eredmenytol vagy az ellenfeltol? Minek kene itt ma megizzadni?
Miert, szerintetek mindig ugyanugy probalunk meg jatszani? Nem fugg az eredmenytol vagy az ellenfeltol? Minek kene itt ma megizzadni?csababarca írta:én sem értem, de jellemzően erre lehet fogni a gyengébb játékot.recrea írta:Ezt az x%-on pörgünk kijelentéseket magyarázza már el nekem valaki...kb 1000 meccset játszottam életemben, de fogalmam nincs, h ez mit jelent.
aduász.
Ez olyan, mint mikor a megyeiben vasárnap játszotok, előző nap meg az egyik csapattársadnak volt az esküvője, és délelőtt 10ig ment az ivászat, 4kor meg kezdődik a meccs délutánrecrea írta:Ezt az x%-on pörgünk kijelentéseket magyarázza már el nekem valaki...kb 1000 meccset játszottam életemben, de fogalmam nincs, h ez mit jelent.
én sem értem, de jellemzően erre lehet fogni a gyengébb játékot.recrea írta:Ezt az x%-on pörgünk kijelentéseket magyarázza már el nekem valaki...kb 1000 meccset játszottam életemben, de fogalmam nincs, h ez mit jelent.
Pontosan. Sokkal több helye van akkor Messiéknek, és +1 opció a megjátszásra. Ilyenkor nagyon meglátszik Neymar hiánya, mert ő ilyenkor is rohangált a baloson és próbált valamit alkotni a kapu fele, most itt lenne Dembele rá, de jelenleg nem játszik így Messiék 2-en vannak 5-7 játékos ellen ha egyáltalán labdához jutnak.csababarca írta: ezért kéne 3 támadóval játszani mindig. mindegy, hogy az Dembelé, vagy más (bár nincs más), de sokkal jobban megy olyankor Messinek is.
ezért kéne 3 támadóval játszani mindig. mindegy, hogy az Dembelé, vagy más (bár nincs más), de sokkal jobban megy olyankor Messinek is.Feast4 írta:Nem nem megy nem jut el hozzá a labda.Nézd meg milyen mélyen vissza kell jönnie.Ha meg hozzá kerül nem tud sehova felgyorsulni mert szorosan fogják.Ha megeteti az emberét akkor meg a kovetkező már rúg.MessiNeymarSuarez írta:Messinek se megy ma...Akkor kinek fog?
Ez a pihenes a mai napon is zajlik, max. ilyen 60%on poroghetunk, vagy annyin se. Teljesen mindegy, meg kettot ugyse kapunk meg szerintem loni is fogunk.ha tovább jutunk 2 hét hét alatt erősen pihentetni kell a társaságot hogy legyen esélyünk az elődöntőben.
Nem nem megy nem jut el hozzá a labda.Nézd meg milyen mélyen vissza kell jönnie.Ha meg hozzá kerül nem tud sehova felgyorsulni mert szorosan fogják.Ha megeteti az emberét akkor meg a kovetkező már rúg.MessiNeymarSuarez írta:Messinek se megy ma...Akkor kinek fog?
Tomix354 írta:Egyszer majd belefutunk egy olyanba, ahol valaki ver nekünk vagy 4-et az első félidőben. Akkor majd sokat ér ez a taktika. Eddig inkább a szerencsének köszönhető, hogy nem kaptunk ki.rikko írta:Szerintem az volt EV célja, hogy az első félidőt lepötyögjük és a másodikban a már fáradtabb digókat kicsit megdolgozzuk. Szerintem ez is lesz. Ezt a letámadást nem fogják bírni végig.