Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
tizire gondolsz?recrea írta:Mekkora vak ez az ember
A madrid a tavaszi bl meccseken 12 km-el többet fut átlagban, mint a szezon őszi bajnoki meccsein. Ez egy top vkp futómennyisége, mondhatni +1 ember. Ezt is jelentheti a nem pörgünk maximumon. Plusz Ini és Umtiti horrorisztikus játéka.recrea írta:Ezt az x%-on pörgünk kijelentéseket magyarázza már el nekem valaki...kb 1000 meccset játszottam életemben, de fogalmam nincs, h ez mit jelent.
Le vagyunk focizva! Ez a helyzet.
saját játékunkat kéne játszani.Nero. írta: Miert, szerintetek mindig ugyanugy probalunk meg jatszani? Nem fugg az eredmenytol vagy az ellenfeltol? Minek kene itt ma megizzadni?
Miert, szerintetek mindig ugyanugy probalunk meg jatszani? Nem fugg az eredmenytol vagy az ellenfeltol? Minek kene itt ma megizzadni?csababarca írta:én sem értem, de jellemzően erre lehet fogni a gyengébb játékot.recrea írta:Ezt az x%-on pörgünk kijelentéseket magyarázza már el nekem valaki...kb 1000 meccset játszottam életemben, de fogalmam nincs, h ez mit jelent.
aduász.
Ez olyan, mint mikor a megyeiben vasárnap játszotok, előző nap meg az egyik csapattársadnak volt az esküvője, és délelőtt 10ig ment az ivászat, 4kor meg kezdődik a meccs délutánrecrea írta:Ezt az x%-on pörgünk kijelentéseket magyarázza már el nekem valaki...kb 1000 meccset játszottam életemben, de fogalmam nincs, h ez mit jelent.
én sem értem, de jellemzően erre lehet fogni a gyengébb játékot.recrea írta:Ezt az x%-on pörgünk kijelentéseket magyarázza már el nekem valaki...kb 1000 meccset játszottam életemben, de fogalmam nincs, h ez mit jelent.