ami az edző szerepét illeti én már rég lenyugodtam: a bíró része a meccsnek, az edző része a csapatnak.lényegében ezt erősítette most meg ő maga is. vannak jól látható eszközei és vannak (nyilván) általunk kevésbé ismertek ez elég arra, hogy az eredményből a részt oda adjuk neki.
az eredményességünkkel kapcsolatos érdemeit felsoroltátok azzal lényegében egyet lehet érteni, van azonban néhány hiányosság is amit látok:
- továbbra sem használjuk ki a szögleteinket kellő hatékonysággal ami abból adódik, hogy nincs a csapatban jól fejelő ember. véletlenül egészen pontosan tudom, hogy ez a dolog pedig tanulható.
-u. ezt látom a távolabbi lövések, az átlövések, a pontrúgások terén is most ugyan Coutinhó ezen javíthat de pl. a szabadrúgásokba be kellene építeni másokat is...(szerintem)
-a napnál világosabb, hogy a játék hatékonysága (egyebek mellett persze!) manapság a sebességtől függ ennek ellenére gyakorta, szinte ösztönösen belassul a játékunk, ami ráadásul nem csak a csapat de néhány jó képességű (gyors) játékosunk hatékonyságát, lehetőségeit is rontja.
ami a veretlenséget illeti ? volt néhány döntetlen ami felért akár egy vereséggel is valljuk be...nem állítom, hogy lehetetlen lenne kihúzni a végéig de inkább afelé hajlok, hogy a sorozatok megszakadnak... azért persze imádkozom, hogy ne a Real ellen jöjjön