Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az a baj, hogy tegnap még az se volt meg. A Cruyff és Pep féle filozófiát 2013-ban döngölte földbe a Bayern a 7-0 alkalmával. Sokat olvastam akkortájt ezt a fórumot, és esküszöm hogy foteldrukkerként jobban látták sokan, hogy mik a csapat problémái...Sajnos a Barca veszte szerintem pont az lesz hogy csökönyösen ragaszkodik a filozófiájához főleg edzők kiválasztása tekintetében.
Mondjuk ebből tegnap semmit nem láttunk sajnos, kimentünk őrizni az eredményt mint tavaly a PSG. Köze nem volt a filozófiához ennek, a szezon utóbbi időszakának sincs sok. Boldog lennék, ha azt láthatnánk a pályán, amit Cruyff és Pep játszatott és tartott nyertes felfogásnak. Itt az alapok hasonlóak, a megközelítés meg 5.000-szer konzervatívabb, természetesen annak az előnyeivel és a tegnap látható hátrányaival együtt.barka írta:Sajnos a Barca veszte szerintem pont az lesz hogy csökönyösen ragaszkodik a filozófiájához főleg edzők kiválasztása tekintetében.
De nyugtass meg Csaba, hogy ezeket te is hasonlóan látod és nem csak én vagyok a hülye...csababarca írta:sose fogsz ezekre választ kapni, se szóban se írásban az érintettektől.Fecooo írta:Másik topicban is megírtam:
...
Majd a Vale ellen kimegy egy játszós csapat Coutinhoval, Dembelével, kupadöntőben meg majd becsicskulunk megint egy ilyen kamu felállással mint tegnap.
sose fogsz ezekre választ kapni, se szóban se írásban az érintettektől.Fecooo írta:Másik topicban is megírtam:
...
Csak gyanítom, hogy nem elégedett a védekezésével és a labdatartásával. 2-0-nál nem érezte biztonságosnak, hogy betegye egy ilyen instabil középpályára, 3-0-nál meg már késő volt...vinszentvega írta: On the other hand..... Mi a fenét csinált, vagy épp nem csinált Dembele az edzéseken, hogy kulcs meccseken 10 perceket kap csak?
az a baj, hogy az volt a meccs kezdésétől a taktikai elképzelés, hogy hát hármat úgysem kapunk. kaptunk.visca el barca írta:semmi mást nem akart csak bekkelni, nem akart belemenni adok-kapokba. én is éreztem h a támadások, labdatartások nem mennek, én még durvábbat húztam volna, 2-0 után suarez le, vermaelen be.
van benne valami.Kovbal88 írta:
Itt úgy lehetne új csapatot építeni, ha Messi elmegy. Csak éppen ő a legjobb játékos! Sajnos tőle függ a csapat.
Itt úgy lehetne új csapatot építeni, ha Messi elmegy. Csak éppen ő a legjobb játékos! Sajnos tőle függ a csapat.csababarca írta:ugyan, majd idehozatja padozni.bence8 írta:Szerintem Grizire vár hogy megbontsa a kezdőt![]()
Viccet félretéve hatalmas kudarc volt ilyen kerettel így játszani....
idén is megvoltak a játékosai mind a bajnokságban, mind a bl-ben, hogy normális focit toljunk, de betojt.
de ma még ez sem kellett volna, 4-1ről nem lehet megmagyarázni a kiesést.
ugyan, majd idehozatja padozni.bence8 írta:Szerintem Grizire vár hogy megbontsa a kezdőt![]()
Viccet félretéve hatalmas kudarc volt ilyen kerettel így játszani....
Szóról szóra ez a véleményem, csak nem tudnám ilyen hidegvérrel leírni.kristop írta:koszi az eddigieket, de ebben a maiban az egyeduli felelosseg az ove, es csak is az ove.
a rotacio hianya, hogy alig birnak lepni a jatekosok, negyvenszer korbefutnak minket, es nyerik az osszes parharcot, megis ki a halalt erdekel a veretlen bajnoksag. a meccshez valo hozzaallas, csak legyen mar vege a kilencven percnek. ket csatarral felallni a harom vedos rendszer ellen, es pont ilyenkor szelso nelkul jatszani. a defenziv mentalitas, mikozben 4-1re mentunk az elso meccsen. a beszari kezdo es cserek.
rengetek jo dolgot csinalt ebben az idenyben, es remek edzo, osszeszedte a csapatot romokbol, de ezert a parharcert nalam nincs bocsanat. tolem mar nyaron johet is egy rendes, offenziv edzo helyette.