Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mit nem adnék hogy ez megvalósuljon.Cestus írta:A Sport szerint Gomes távozik nyáron, a klub ezt szeretné, a játékos meg beleegyezett.
Én szurkoltam a srácnak, hogy két év után végre mutasson valamit, de az ittléte alatt volt összvissz néhány percnyi jó megmozdulása maximum. Emellett egyszerűen feszültté válok, ha meglátom a nevét a kezdőben, vagy hogy becserélik.
Szerintem Kluivertre simán lehetne egy előszerződést kötni és maradhatna még egy-két évig simán az Ajaxban. Ahogy De Ligtre is. Vermaelennek van még kb. egy szezonja és Piquét is lehetne rotálni már 33 éves kora körül. Akkor venni pedig megfelelő védőt vagy horror áron lehetne vagy csak közepes szintűt. Ráadásul az utánpótlásban sincs igazán olyan kh aki a jövőben kinézne a felnőtt csapatba.Stalkyard írta:Minek hoznánk el 18 évesen Kluivertet, azért hogy a következő éveit a padon töltse? Maradjon csak még legalább két évet az Ajaxban, fejlődjön, aztán talán lehet majd arról beszélni, hogy leigazoljuk.
Tekintve, hogy Bellerín családja évtizedek óta Barcelonában él, ez azért nem olyan meglepő fejlemény, és fogalmam sincs, hogy mi köze lenne más játékosok barcelonai házkereséséhez... Bellerín nem véletlenül nem Torinóban vett házat, míg Griezmann sem Londonban és Manchesterben nézelődik a hírek szerint, hanem Barcelonában.visca el barca írta:tavaly nyáron bellerin 3 házat vett a családnak barcelonában. azóta is itt focizik.Barcaforever írta:A főnököm, aki katalán pártoló tag, mondta Nekem, hogy Griezmann felesége már jó ideje jár Barcelonába és keresi az új házukat. Barcelona egy kicsi és zárt város, ott minden ilyet ők hamarabb tudnak.
tavaly nyáron bellerin 3 házat vett a családnak barcelonában. azóta is itt focizik.Barcaforever írta:A főnököm, aki katalán pártoló tag, mondta Nekem, hogy Griezmann felesége már jó ideje jár Barcelonába és keresi az új házukat. Barcelona egy kicsi és zárt város, ott minden ilyet ők hamarabb tudnak.
Ez a Lemar dolog nekem is tetszene, mondjuk én inkább Griezmann helyett hoznám, ha az nem jönne össze. Így mehetne a 4-3-3 is Messivel középen, amikor Lajos éppen emberhátrány-formában van. Ennek is lennének hátulütői, de az tuti, hogy a széleken a két 20 éves csokifiú 90 percen keresztül képes lenne fel-alá zakatolni. A nagy futógépek pedig igencsak hiánycikknek számítanak a jelenlegi gárdánkban.csababarca írta:akkor már inkább Lemarra próbálnék rá.
Ja én nem pont Eriksenre gondoltam hogy kéne, de egy minőségi játékos kéne oda. Mondjuk ha Denis életre kelne akkor nem biztos, de én egy Xavi féle játékost még el tudnék képzelni. Bár a fene tudja, mert ha Arthur beválik, Paulinho hozza amit eddig, és Denis is tényleg összeszedi magát akkor talán nem kell senki, és Gomes helyett elég lesz Alena is.Grimaldo írta:Eriksen nagy kedvencem ,de nálunk nagyon nem látom a posztját ,busi meg rakitic helyére meg nem ő kell.barca0417 írta:Az Eriksenről szóló hírek csak találgatások ez tény, de az tuti hogy elkélne még egy klasszis középpályás ebbe a csapatba, olyan aki tényleg idevaló. Főleg ha Ini nem marad, de ha marad akkor is. Vagy Coutinhot a középpályán játszatni. Ez esetben majd Arthurral meglennénk talán. De az látszik hogy Busi és Rakitic is eléggé ki vannak zsigerelve a szezon végére.
Eriksen nagy kedvencem ,de nálunk nagyon nem látom a posztját ,busi meg rakitic helyére meg nem ő kell.barca0417 írta:Az Eriksenről szóló hírek csak találgatások ez tény, de az tuti hogy elkélne még egy klasszis középpályás ebbe a csapatba, olyan aki tényleg idevaló. Főleg ha Ini nem marad, de ha marad akkor is. Vagy Coutinhot a középpályán játszatni. Ez esetben majd Arthurral meglennénk talán. De az látszik hogy Busi és Rakitic is eléggé ki vannak zsigerelve a szezon végére.
Abszolút jogos, és ígérem, hogy részemről ez volt az utolsó.palesz77 írta:Ilyen csakfoci féle oldalakról ne linkelgessünk, főleg ne a pletyka rovatból.. Alapból is sok kacsa van ebbe a topicba, még amikor a megbízhatóbb és reálisabb híreket dobálják/juk be, nem kéne még jobban pletykarovattá tenni.