mess2009 írta:azért mert valaki most összeszedte,(Marca) hogy, milyen elbaltázott a játékos politikánk nekem ez semmi újat nem jelent mondhatni , átéltem..
senki nem tudja, hogy milyen meccs következik. ha ÚGY el lehetett veszíteni egy BL. meccset akkor simán betlizhetnek ma is de egy Valenciát itthon meg kellene verni ha.....
ami engem illet ezt a BL.buktát csak akkor tudom megbocsátani nekik ha legalább a Realt kikenik a Clássicón. addig meglehetősen fásult szemlélődés következik.
4:1 után kiesni a BL-ből, bármelyik csapat ellen megbocsáthatatlan. Semmi se tudja feledtetni.
Az igazolásoknál meg nem a vétellel van baj, az még az elmegy kategória, hanem az eladások, ott vagyunk nagyon amatőrök.
A mai meccs meg sajna nem, hiszem, hogy sok szép dolgot tartogat számunkra, a Valencia ellen nem szokott menni, és hónapok óta nincs meg az erő a csapatban, ma mitől lenne. Változás se nagyon lesz a kezdőbe, mert talán csak Dembele képes színt hozni a játékba, egyedül ő se fog. Ismerős már ez a fogadkozás ami nálunk megy, de nem szokott semmi se változni.