Egyik jobb, mint a másik. Alena és a többi fiatal meg húzzon el az Interbe, ott együtt játszhatnának Rafinhával.Rivaldo11 írta:Nálam továbbra is Draxler lenne a prioritás Griezmann helyett.
Az agyam eldobom.
Egyik jobb, mint a másik. Alena és a többi fiatal meg húzzon el az Interbe, ott együtt játszhatnának Rafinhával.Rivaldo11 írta:Nálam továbbra is Draxler lenne a prioritás Griezmann helyett.
Az érdekes lenne, de én egyébként simán eladnám Dignet, Denist, Alcacert + ugye jön majd pénz Rafinhabol, Ardabol és Deulofeubol és Iniestának megadnám azt a pénzt még 2 evre amit Kínába kapna.Samper írta:A mai kezdőn kívül elég lenne TS-t, Dembelét és Semedot megtartani.
A ma fórumozókon kívül sok mindenkit érdemes megtartani, te mehetszSamper írta:A mai kezdőn kívül elég lenne TS-t, Dembelét és Semedot megtartani.
A többi - mehet.Samper írta:A mai kezdőn kívül elég lenne TS-t, Dembelét és Semedot megtartani.
Biztos eredményes szezon lenne 14 fős kerettel.Samper írta:A mai kezdőn kívül elég lenne TS-t, Dembelét és Semedot megtartani.
Alcacer amikor játszik, hasznos, Vermaelen hibátlan, Minát még játszani se láttuk, Paulinho tökéletes 12. ember.Samper írta:A mai kezdőn kívül elég lenne TS-t, Dembelét és Semedot megtartani.
Menjel mar innen a baromsagaiddal.Samper írta:A mai kezdőn kívül elég lenne TS-t, Dembelét és Semedot megtartani.
Mondjuk a horvát nem is vállal nagy kockázatokat a passzainál, ha letámadják.pep71 írta:miért? elég sok Chelsea meccset nézek, egyértelműen ő a legjobb és legfontosabb(amikor van egy Hazard is a csapatban) játékosa a csapatnak mióta odaigazolt. Amúgy Rakitic mikor érkezett, ő sem volt olyan jó a labdakihozataloknál mint most, de sokat fejlődött, Kanté is képes lehetne rá...labdaszerzésben, agilitásban, szinte minden kétes szitunál nála köt ki a labda(sokszor nem is hiszem elS.Agüero írta:Kanté és a labdakihozatalok? Ebben azért nem lennék olyan biztos.) viszont sokkal jobb mint a horvát, de ez csak az én véleményem
miért? elég sok Chelsea meccset nézek, egyértelműen ő a legjobb és legfontosabb(amikor van egy Hazard is a csapatban) játékosa a csapatnak mióta odaigazolt. Amúgy Rakitic mikor érkezett, ő sem volt olyan jó a labdakihozataloknál mint most, de sokat fejlődött, Kanté is képes lehetne rá...labdaszerzésben, agilitásban, szinte minden kétes szitunál nála köt ki a labda(sokszor nem is hiszem elS.Agüero írta:Kanté és a labdakihozatalok? Ebben azért nem lennék olyan biztos.
Egyetértek ,nálam ő lenne az álom igazolás és most talán elérhető is ,nem is sajnálnék érte egy kiadott eurót se.pep71 írta:Kanté leigazolása szvsz nagyon komolyan vinné előre a Barcát, az az ember egyedül képes szűrni a kp-n, úgy, hogy közben a labdakihozatalokban is jó és a támadásokhoz is felér, brutális munkát végez, Busi mellé tökéletes lenneha valamikor el lehetne hozni a Chelsea-ből(igaz biztos megkérnék az árát, mert nélküle a Chelsea szinte semmit nem ér), akkor talán most nyáron.
Remélem nem így gondolják a vezetők és az edző. Rövid a pad, ez tény. Ez a várjunk még egy évet, aztán ha nem jön be semmi, jövőre igazolunk mentalitás nem lenne jó. Még egy szezon kuka lenne. A mag meg még egy évvel idősebb. Kikellene hozni belőlük még ami bennük van, mert nincs nekik sem sok hátra. Jövőre mát alkotni kéne valamit a BL-ben is.lics írta:Irányítónak elméletben és gyakorlatban Messi, Coutinho ha jól tudom. Bár én meg próbálnám Serit elhozni, 40 millió jelenlegi helyzetben nem nagy összeg és a Niceben szépen meg oldja a dolgokat, persze tudom, hogy az csak egy Nice nem Barcelona, de végülis tavaly nem véletlenül akartuk leigazolni. Rajta kívül elvileg jön Griezmann. Lehet, hogy én nem is igazolnék mást, télen meg jön Arthur. Igazából az első csapatunk ha beválik Dembele meg ott lessz Coutinho akkor hibátlan. Egyedüli probléma a cserék. Bár nekem tetszett amit játszottunk a Celta ellen, igazából nagy bajok szerintem nem voltak. Ini, André lelép a többieknek még adnék egy szezont és inkább jövő nyáron igazolnék ha esetleg kell. Ellenben mint itt már láttam írásokat, inkább elő szerződéskre gyúrnék rá mind pl De Ligt, Kluivert meg akire épp szükség lenne.
Idézet egy nemrég posztolt cikkből: „Nemrég Xavi is beszélt Arthurról, és így nyilatkozott: Arthur egy különleges játékos, ha leigazolja a Barcelona, biztos vagyok benne, hogy nagy sikereket fog elérni.”crixus írta:Ha valaki tudja, mitől ekkora igazolás, az ne tartsa vissza.
Csak télen, de egyes források szerint ha Ini megy, megpróbálják nyárra lebeszélni az átigazolását.visca el barca írta:most arthur végülis jön nyáron vagy csak télen? mert ha csak télen, akkor tuti hoznak egy középpályást nyáron (tök feleslegesen, mert így is vagyunk elegen)