2018.04.21. 15:51:13
Alvaro
Mijatovic gólja óta tart ez, kisebb nagyobb megszakításokkal...
Hivatkozol dolgokra, majd tényként állítod be őket, lásd, a többség szerint jogos volt a Juve elleni...
Mit jelent a többség? A Real szimpatizánsokat?
Lehet kapaszkodni abba, hogy más csapatok esetén is tévednek.
De feltűnően sok esetben, és főleg döntő helyzetekben kapjátok azt a kis pluszt, ami elég...
Ami biztos, én két bl döntőt láttam, ahol megadott lesgól lett érvényes a javatokra.
Jellemzően van túlságosan tolerált játékosotok, ez igaz Pepe-re, Ramos-ra , és mostanában Case a kiállíthatatlan, meg Carvajal..
Értem én, hogy Chelsea meccs, meg Psg meccs...
Ezekből a felsorolásokból mindig kimaradnak olyan dolgok, mint a Dybala piros (Ronaldo ugye nem dobálta magát egész meccsen a visszavágón), a megakasztott támadások elmaradt sárgái, Ramos bohóckodása a döntőn, előtte Chiello érthetetlen piros lapja, Cuadrado esete Torinoban.
És beszélhetünk a tavaji Bayern meccsekről is...
De , ezeken felül, nem is az a fura nekem hogy ezek megtörténnek.
Hanem az az arrogancia, felsőbrendűségi érzés, és butaság, ami a csapatod tagjait, edzőjét, és szurkolóit jellemzi...
Néha jobb csendben maradni és örülni annak ami van..
Amikor Bl címvédésröl beszélünk, az a mérvadó hogy mióta van Bl.
Ha a címek számáról , akkor 12 van, és már nem számít mi Bl és mi BEK.
Ti erre régóta nem vagytok képesek...
Se az önvizsgálatra, se a szerénységre.....
Vitatjátok és magyarázzátok a Barca Bl címeit.
Komoly téttel bíró párharcban tíz éve nem tudtok jobbak lenni a Barcanál, és két meccsen, a Juve ellen sem, kivéve ezt a mostani esetet...
Ja, és ami még fontos, várom azt a meccset, vagy meccseket, amikor a "csaló" bíró ténykedése titeket sújt, mert azt még nem láttuk...