2018.04.19. 20:03:56
Fogalmam sincs kinek kellene jönnie a nyáron.
Iniesta megy, ez szinte biztos, úgyhogy Coutinhonak a középpályán kell majd lennie, de egy ember arra a fontos posztra kevés, ráadásul a brazilnak még sokkal jobban ossze kell szoknia a társakkal. Egy KdB vagy egy Thiago jo lenne de nyilván mindketto teljesen esélytelen.
Védelem Stegentöl-Busquetsig megvan, ha marad Vermaelen, Digne, Gomes stb. Denist elengedném de a kisgyerek nagyon motivált és Rakitic/Paulinho/Gomes nem tudnak Iniesta helyén játszani, ő még valamennyire igen.
Elől Messi, Suarez, Dembelé szintén rendben van, bár ha 4-3-3at akarunk majd játszani akkor kell egy minőségi csere, ha meg jövőre is ezt a melós, lassú, fizikai 4-4-2t akkor kell egy klasszikus, igazi jobboldali középpályás.
El nem tudom mik Valverde tervei jövőre, ezért nem tudom mit/kit várjak a nyáron. Az biztos hogy a katalán sajtó minden nap szédíteni fogja a népet.
Ezt a Római zakót (...wtf) leszámítva egyébként az eredményekre nem lehet panasz, szoval jövőre is nyomhatnank ugyanezt a focit, csakhát akkor megint rohadt unalmas évünk lesz tavaszig.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”