visca el barca írta:
nyilván ha a juvénak fújnak be egy ilyet akkor is így bólogatnál

(és most hazudd, hogy igen)
Lehet h felemlegetném a bíró édesanyját néhányszor, de nem kezdenék el csalózni, meg hányni az epét a neten. Sem egy jogos, sem egy jogtalan büntető esetében. Nem kell hazudnom, ez alapvető intelligencia kérdése. Pedig igencsak véresszájúnak tartom magamat.
S.Agüero írta:Ha nevettek azon, hogy a 93.-ban nem illik ilyet befújni, akkor az is vicces, hogy ezzel takaróztatok van Persie második sárgájánál is.

Én biztos nem takaróztam ezzel, és engedelmeddel nem vállalok erkölcsi felelősséget x millió drukkertársam kijelentéseiért.

De ha jól emlékszem, Te is kifogásoltad már másoknál, hogy általánosítanak egy-egy vélemény alapján.
ALEXDP írta:
De én azt kérdezem, tőled is, hogy mikor estetek ki éles helyzetben kétes játékvezetői ítélet miatt, mikor veszítettetek döntőt, kétes ítélet miatt?
És, igen, ha ezt a Juve ellen, 0-2-nél, ellenetek fújják, majd kiestek, akkor mi lenne a meglátás?
Ha az Atma ellen ti vezettek és öt percet mutatnak be majd, gólt kaptok, és veszítetek, ha vezettek ellenük, és lesgóllal egyenlítenek, majd veszítetek.?
Bajnokságban volt jó pár példa arra, hogy pontok múltak az elnézett ítéleteken. Tavaly is, idén is. BL-ben nem, ez igaz, de az már nem a bíró "érdeme", hogy például Vidal kihagyta a tizenegyesét. A többire válaszoltam az első idézésnél.