visca el barca írta:pedig játszott ott nem is egyszer, és mindig kibírta, hogy ne rohangáljon fel. nem hülye ő, megérti h mit kell csinálniadavi10 írta:Paulinho nem bírja ki, hogy ne rohangáljon be a 16-oson belülre, sok sikert neki elmagyarázni, hogy most kb csak védekezned kell.
Lehet, hogy megérti, de ilyen szempontból elég hektikus és Paulinho ad hoc elég fegyelmezetlen játékos, Rakitic jelenlegi helyére ezért sem igazán a legjobb megoldás. Busit/ Rakiticet szerintem jelenleg Sr tudná legjobban pótolni, pláne úgy, hogy jh-ként nem egy vészmegoldáunk van.
Ennek ellenére Paulinho eladásában én sem látok semmilyen rációt, cserének tökéletes. Én egyedül attól félek, hogy Ini távozásával a klub be akar újítani egy újabb sztárigazolást a kp-ra.
Egy Cou-Busi-Rakitic-Dembelé kezdőnél nem hiszem, hogy kellene erősebb. Denistől én egyedül amiatt nem szabadulnék meg mert Cou alternatívájának nincs más. Max. ha átváltunk 4-3-3-ra.
Ugyanakkor, ha Alena feljön és sok felesleg marad, az rá nézve nem a legszebb jövő.
Arthurban személy szerint nem nagyon bízom. Igaz csak youtube videokat láttam, de azokon sem győzött igazán meg, az ilyen brazil/dél-amerikai tehetségekből pedig sosem jöttünk jól. Elég csak Keirrisonnra gondolni vagy a közelmúltból Marlon, Vitinho, vagy most úgy tűnik Yerri Mina is hasonló. Nem igazán emlékszem, hogy volt-e sikeres hasonló igazolásunk, ráadásul nem is kevés pénz és -1 EU-s hely.