Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Tulajdonképpen igen. Gyönyörű megfogalmazás.alvaro írta:Cseri; igy van, 8 meccsrol szol a szezon, komolytalan bohocokbol all a csapat, biztos ezert foglalkoztok veluk, ezert kottok bele minden mozzanatukba, es ezert drukkoltok vergozos szemmel mindig az aktualis ellenfelnek 3 eve, hatha majd most...
Chino: Ugy latom a Real Madrid a legszerencsesebb csapat a vilagon.
alvaro írta: Lehet ugy nezni, hogy vegigtamadta a meccset, es a RM hagyta ezt. De celszerubb lenne ugy, hogy egymas utan maradtak ki a helyzetek, ha egy vagy ketto bemegy, a Real is valtott volna. De ezt nem tudta kikenyszeriteni a Munchen, mert a 2xes cimvedo akarata ervenyesult.
A Sevilla elleni meccsen kívül melyik még?Én pl. a mi idei bajnoki veretlenségünkre sem vagyok annyira büszke, mert nem egyszer épp ésszel felfoghatatlan mákkal úsztuk meg a vereséget.
Számomra igenis rohadt irritáló, ahogy évek óra rendre minden összejön nekik, mindenből ők jönnek ki jól. Akkor is zavarna egy ilyen sorozat, ha nem a legnagyobb riválisé lenne. Én pl. a mi idei bajnoki veretlenségünkre sem vagyok annyira büszke, mert nem egyszer épp ésszel felfoghatatlan mákkal úsztuk meg a vereséget. A Realnak a BL meneteléseiben voltak ilyen meccsek szép számmal. Tudom azt is, hogy a sikerekhez kellenek az ilyen meccsek, de amikor ki-ki meccsekből rendre ugyanaz a csapat jön ki győztesen, az számomra már irritáló. Mintha pókerben vki behúzna egymás után öt 50-50 százalékos szitut. (van ilyen, és ha a közelemben történik, nem is tudom csúnya szavak nélkül hagyni)Alcantara írta:Tudsz róla, hogy a labdarúgásban nincsen HA?Chino írta: Ha a harmadát belövik már szép előnnyel mennek Madridba.
Értem én, hogy savanyú a szőlő, de kicsinyesség keresni, hogy miért is nem olyan jók. Kicsapták a PSG-t,Juvét, otthon csapták a Bayernt, ezeket nem kell magyarázni.
Én is utálom őket, de méltósággal kell viselni, hogy jelenleg a BL-ben eredményesebbek.
Nekünk is ott volt a lehetőség nem éltünk vele.
Tudsz róla, hogy a labdarúgásban nincsen HA?Chino írta: Ha a harmadát belövik már szép előnnyel mennek Madridba.
Igen.markionni írta:A negyzet nagysaga a golhelyzet nagysagat es tisztasagat jelzi?
Nem az a komikus, hanem az, hogy rendre győztesként jönnek ki olyan meccsekből is, ahol gólokkal kellett volna nyernie az ellenfélnek.Miért a jó helyzetkihasználás az valami komikus, gúnyolni való dolog?
Sajnos, nem sajnos, jelenleg nem tudok olyan birót mondani, aki egy ilyen meccset hiba nélkül nem tud levezetni. Kassai nem hiába volt sokáig az egyik legjobb biró, nem tartatta be mindig szigorúan a szabályokat (nem Vak2 esetre gondolokChino írta:
Ezen a bírón meg szétröhögtem magam. Akárhányszor sárgát kellett volna adni, szépen elkezdett trécselni a játékosokkal, mintha vakrandin lenne. Amúgy azon is csodálkoztam, hogy Cr nem kapott lapot, Suareznek kisebb repülésért kiosztották, ilyen homorításért pedig szinte elnézést kért a bíró hogy nem fújta le. A kezezés szintén lap. Nem akarom azt mondani, hogy a bírón múlt, félreértés ne essék, de ezek a jelenetek több, mint viccesek voltak.
Bayernnél ez már a fene tudja, hogy hányadik szezon, mikor esélyük lett volna megugrani egy ennél nagyobb szintet, de valahogy sose pattan jófelé az a labda. Fejben 100szor erősebbek Ronaldoék, ennyiszer nem lehet véletlenül továbbjutni egy Bayern ellen.Varatrix írta:
Miért a jó helyzetkihasználás az valami komikus, gúnyolni való dolog?
Ha ezen a párharcon lehet élcelődni valamin az a Bayern impotens játéka.
Miért a jó helyzetkihasználás az valami komikus, gúnyolni való dolog?S.Agüero írta:Hányadik ilyen BL-meccsük már ez a kieséses szakaszban?
Nekünk vajon hány kis kockánt volt Rómában? Mellesleg nekem végig az az érzésem volt, hogy a Real csak a minimálisan szükségeset adta ki magából. A Bayern ment előre, de inkább csak a hazai pálya lendülete vitte őket, játékban kevés meggyőző dolgot mutattak. A Real az utóbbi évtizedek talán legracionálisabb csapata. Mindenféle sallangtól mentes totális célfocit játszanak, gyakorlatilag németes precizitással végzik ki az ellenfeleiket. A mostani játékuk meg sem közelíti a Raul-Zidane-féle korszakos Real játékát, de hatékonyságban páratlanok. Mentálisan rendkívül erősek (ez egyértelműen Zidane érdeme) és iszonyatos BL-rutin van a lábukban, ami ezen a szinten döntő faktor. Ráadásul a padon bármikor van 2-3 minőségi friss emberük, ami a legtöbb ellenfelükről nem mondható el.S.Agüero írta:Hányadik ilyen BL-meccsük már ez a kieséses szakaszban?
Én meg hasonlót Reálos részről is olvastam idén. Francba már ezekkel a bírókkal.pajtai írta:jó igaz már idén is olvastam, hogy 12 pontot vettek el a bírók a barcától ideén