Dehát nem tudjátok? Idén csak azért nyerünk bajnokságot, mert ők odaajándékozták nekünk. Véletlenül sem azért, mert április végén még veretlenek vagyunk.
Ha az adott évben a reál nem nyer meg valamit, akkor az azért van, mert nem akarták, nem arra koncentráltak, és különben is, nem is a győztes nyeri meg, az adott kupát, hanem ők veszítik el. Ezt már igazán megtanulhattátok volna.
És még idejössz alvaro osztani a hülyeségedet. Én békés ember vagyok, úgy hiszem azért nagyrészt objektíven tudom látni a dolgokat, de te és a hozzád hasonlók nagyon ki tudnak hozni a sodromból.
Meg a rejtett odaszúrások, mikor az egyetlen dolog amit az elmúlt 10 év hazai szereplésetek után tehetnél az az, hogy befogod a p.fádat, ha ez a téma kerül szóba. De igen, ígérem azért igyekszünk kiélvezni a pillanatokat, amíg még legalább itt sikereket érhetünk el, mert hamarosan úgyis úgy fogtok dönteni, hogy otthon is nyertek már valamit, és akkor sajnos nekünk vége.

Van bőr a képeden azért.

Majd ha valaha egy triplázás is összejön, és nem csak egy sorozat 4-5 meccsén jön ki a lépés/van ordító mákotok/segít be a bíró olykor-olykor, majd szólj légyszíves. Akkor talán lehettek majd korszakos csapat, és esetleg egy lapon említve a Pep-teammel, bár ahhoz azért még gyúrni kéne kicsit játékban is.
Mindezek mellett, teljességgel megérdemelten fogjátok zsinórban harmadszor is megnyerni, csak légyszíves húzzál innen, és máshol provokálj, és szerezz egy életet, nem utolsó sorban. Az meg ne árnyékolja be számodra a sikereiteket, hogy 3 éve tartó mák-csalás sorozatotok (ami hangsúlyozom, NEM az egyedüli oka a sikereiteknek) miatt a 2008-2015 közötti Barcát a világ végezetéig pocskondiáznák és köpködnék, mert engem se érdekelne fordított esetben (és ez nem irónia).