Bajnokok Ligája & Európa Liga

Foci a Barçán kívül
MatyiG
Adminisztrátor

2018.04.26. 19:28:17

markionni írta:A negyzet nagysaga a golhelyzet nagysagat es tisztasagat jelzi?
Igen.
Miért a jó helyzetkihasználás az valami komikus, gúnyolni való dolog?
Nem az a komikus, hanem az, hogy rendre győztesként jönnek ki olyan meccsekből is, ahol gólokkal kellett volna nyernie az ellenfélnek.
hajnesz
Entrenador del Barça

2018.04.26. 15:38:58

Chino írta:
Ezen a bírón meg szétröhögtem magam. Akárhányszor sárgát kellett volna adni, szépen elkezdett trécselni a játékosokkal, mintha vakrandin lenne. Amúgy azon is csodálkoztam, hogy Cr nem kapott lapot, Suareznek kisebb repülésért kiosztották, ilyen homorításért pedig szinte elnézést kért a bíró hogy nem fújta le. A kezezés szintén lap. Nem akarom azt mondani, hogy a bírón múlt, félreértés ne essék, de ezek a jelenetek több, mint viccesek voltak.
Sajnos, nem sajnos, jelenleg nem tudok olyan birót mondani, aki egy ilyen meccset hiba nélkül nem tud levezetni. Kassai nem hiába volt sokáig az egyik legjobb biró, nem tartatta be mindig szigorúan a szabályokat (nem Vak2 esetre gondolok :mrgreen: ), érezte mikor kell sárgát adni, mikor kell engedni a keményebb játékot,stb. Ezért (is) nagyon összetett sport a foci, mert nincs annyira egyértelmü szabálykönyve, mint egy sakknak.
Ezért sem vagyok biztos, hogy annyival jobb lesz az egész, ha 1 videobiró egy szobából osztogatja a sárgákat. Bazi nehéz (valószinüleg lehetetlen) megtalálni a középutat, hogy mindenki szerint tökéletes legyen a biráskodás.
Varatrix írta:

Ha ezen a párharcon lehet élcelődni valamin az a Bayern impotens játéka.
Bayernnél ez már a fene tudja, hogy hányadik szezon, mikor esélyük lett volna megugrani egy ennél nagyobb szintet, de valahogy sose pattan jófelé az a labda. Fejben 100szor erősebbek Ronaldoék, ennyiszer nem lehet véletlenül továbbjutni egy Bayern ellen.
A helyzetkihasználás meg nekünk, barca szurkolóknak egy igen komikus dolog, ha ezt a szezont nem nézzük, kb a helyzeteink 1,2%-ból lett gól :mrgreen: . Idén ilyen szempontból szintet ugrottunk :D
Varatrix
Director del Fútbol

2018.04.26. 15:36:57

S.Agüero írta:Hányadik ilyen BL-meccsük már ez a kieséses szakaszban? :)

Ha ezen a párharcon lehet élcelődni valamin az a Bayern impotens játéka.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2018.04.26. 15:28:04

S.Agüero írta:Hányadik ilyen BL-meccsük már ez a kieséses szakaszban? :)

Kép
Nekünk vajon hány kis kockánt volt Rómában? Mellesleg nekem végig az az érzésem volt, hogy a Real csak a minimálisan szükségeset adta ki magából. A Bayern ment előre, de inkább csak a hazai pálya lendülete vitte őket, játékban kevés meggyőző dolgot mutattak. A Real az utóbbi évtizedek talán legracionálisabb csapata. Mindenféle sallangtól mentes totális célfocit játszanak, gyakorlatilag németes precizitással végzik ki az ellenfeleiket. A mostani játékuk meg sem közelíti a Raul-Zidane-féle korszakos Real játékát, de hatékonyságban páratlanok. Mentálisan rendkívül erősek (ez egyértelműen Zidane érdeme) és iszonyatos BL-rutin van a lábukban, ami ezen a szinten döntő faktor. Ráadásul a padon bármikor van 2-3 minőségi friss emberük, ami a legtöbb ellenfelükről nem mondható el.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2018.04.26. 15:13:27

A rózsaszín pedig külön Ronaldoé... :$ ;)
Kép
markionni
Capitá del Barça

2018.04.26. 15:02:08

A negyzet nagysaga a golhelyzet nagysagat es tisztasagat jelzi?
MatyiG
Adminisztrátor

2018.04.26. 14:34:56

Hányadik ilyen BL-meccsük már ez a kieséses szakaszban? :)

Kép
Chino
Llegenda del Barça

2018.04.26. 13:38:00

nem fikázni akarom a Realt, mert egy müncheni győzelmet sokáig nem kell magyarázni, de azért sok minden a kezükre játszott. Alapból hiányzott 3 nagyon fontos játékosuk, fél óra alatt kiesett még kettő, (Robben szinte rekordidő alatt)n gyakorlatilag a fél kezdőjük orvisiba vonult és még így is bőven felülkerekedett a Bayern. Azért nem mindegy hogy szélen Robben vagy Müller szaladgál vagy Boateng helyett Süle védekezik. Volt 3 helyzete a Realnak, sőt Marcelo gólját nem is igazán nevezném helyzetnek. Ezt mindenképp a Real javára lehet írni, hogy a helyzetkihasználásuk szinte 100%-os volt. A Bayern meg magát verte meg. Ennyi ziccert kihagyni egy Dortmund ellen se lehet, pláne egy Real ellen. Ha a harmadát belövik már szép előnnyel mennek Madridba.
Egyedül abban bízhatnak, hogy ezeket át tudják menteni a visszavágóra, és többen felépülnek. Akkor lehet keresnivalójuk.

Ezen a bírón meg szétröhögtem magam. Akárhányszor sárgát kellett volna adni, szépen elkezdett trécselni a játékosokkal, mintha vakrandin lenne. Amúgy azon is csodálkoztam, hogy Cr nem kapott lapot, Suareznek kisebb repülésért kiosztották, ilyen homorításért pedig szinte elnézést kért a bíró hogy nem fújta le. A kezezés szintén lap. Nem akarom azt mondani, hogy a bírón múlt, félreértés ne essék, de ezek a jelenetek több, mint viccesek voltak.
Forca Barca!!!!
Varatrix
Director del Fútbol

2018.04.26. 12:58:51

Én a bírózásra nem vagyok hajlandó többet reagálni, csak annyit, hogy vakok. Pozitív és negatív irányba is tévednek, a bajnokság mind a 20 csapatát érintő probléma, ami nyilvánvalóan fejlesztésre szorul. Minden csapat joggal sértett amikor számukra kedvezőtlen a döntés, csak a hibás nem az ellenfél, vagy éppen a legnagyobb rivális, hanem szövetség, és a játékvezetői testület.

Én is hangoztattam korábban hogy, fortuna dolgozott rendesen a BL-be a Madridnak, de az hogy harmadjára is abszolút esélyesként állnak BL elődöntőben, és minden esélyük meg van arra hogy a Triplázásnak egy "új értelmet adjak", azt egyszerű baromság a bírókra, vagy a szerencsére fogni, és egészen komolyan gondolom hogy, tartson önvizsgálatot, aki a Real BL sikerességébe nem lát mást csak összeesküvéseket.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Cestus
Director del Fútbol

2018.04.26. 12:14:55

pajtai írta:jó igaz már idén is olvastam, hogy 12 pontot vettek el a bírók a barcától ideén =D>
Én meg hasonlót Reálos részről is olvastam idén. Francba már ezekkel a bírókkal. :D

Vettek el amúgy, de kaptunk is.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
mess2009
Director del Fútbol

2018.04.26. 11:34:20

nem tudom, hogy mi lesz a visszavágón, de nekem határozottan az a benyomásom, hogy a Real egy erősebb csapat. erősebb ember-anyagban, erősebb csapatjátékban és elég erős taktikailag is. a bajoroknak éppen az a bajuk, hogy semmiben nem képesek felülmúlni őket! egyénenként számos poszton gyengébbek, a kispadon szintén.
hogy még szerencséjük sem volt? ez is igaz de némi szerencsével talán egy szolid otthoni győzelem összejöhetett volna.... én egyébként is azt vártam hogy a Bernabeuban fogják szétszedni őket nos ez aligha fog változni :mrgreen: sajna még akkor sem ha én a BM.- nek szurkolok
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2018.04.26. 09:08:54

miro. írta: Zizou összerakott a szezon végére egy védekezésben és támadásban egyaránt taktikus csapatot.
Mondjuk ez most pont nem látszott. Tavaly Neuer kifogta a Real szemét is az első meccsen arra emlékszem, de most nektek volt szerintem rohadt nagy mákotok, hogy nem született több München gól.

Azt viszont sajnos be kell látni, hogy igaz amit valahol olvastam, hogy a Madridnál jobban nem büntet hibákat a BL-ben egy csapat se jelenleg. A BM szórakozott a kapu előtt, a Madrid meg köszönte szépen, aztán bevágtak mindent. Elég szürreális az eredmény a meccset nézve, de ez van. Koncentrálni kéne a kapu előtt, aztán lenne eredménye a jobb játéknak.

Kíváncsi leszek a visszavágóra, Zizunak valamit alkotni kell, mert ha esetleg Robben is felépül, és ugyanezzel a taktikával mennek ki a csapatok, akkor bőven lehet keresnivalója a Münchennek még. Valamit változtatni kell a kopasznak mindenképp, ha nem akarja, hogy meleg legyen a pite a visszavágón.
pajtai írta:annyira nem érdekel ez a dolog, hogy több időt szánjak rá, nem kell ebbe belelátni megint valami madridom dolgot mint ahogy szoktátok, szoktam olvasni a fórumot, láttam, hogy beírtátok, innentől kezdve én nem fogok keresgélni :)
Imádom ezeket a válaszokat egy vitában.. :D
Feast4
Director del Fútbol

2018.04.26. 09:04:21

fanbarca írta:Én nem értem, hogyan lehet egy 35 éves Ribéryt nyomatni még mindig? Mégpedig szélsőként, az egyetlen értelmes megmozdulása is csak a szerencse miatt jött össze.

Jaaaj Klopp és Szalah: kérlek!
Mondj már a Bayern keretében egy hasonló képpességű szélsőt az ő oldalán?Nem voltak hajlandóak észrevenni hogy Robben és Ribery az utolsókat rúgja.Pep próbálta pótolni őket Costával meg Komannal de nem igazán jött össze.Nekik szerintem 1-2 éven belül nagyon zsebbe kell nyúlni ha nem akarnak leszakadni az európai top 5-ből.

Amúgy jah... Klopp!

Pont azt tudja a Pool is amivel megverhetőek.Veszettül gyorsak robbanékonyak, nem vakaróznak, agrsszívan erőszakosan mennek előre.Ez nem feküdne amúgy egyik bent maradt csapatnak se.Viszont najd a döntőben jön a kamú 12-es Salah kap egy pirossat Firmino lesérül és sinen vagyunk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Feast4 2018.04.26. 09:09:42-kor.
Kép
Phil07
Barça B

2018.04.26. 09:01:56

Attól független ki kinek szurkol, azért lássuk már be, nagyon szerencsés a madrid. Engem az idegesít, hogy ezek miatt megy a történelemkönyvekbe majd ,hogy a real a 2010es évek legjobbja volt, Ronci meg a valaha volt legjobb...de ehhez mennyi szerencse kellett?? Őszintén, még országon belül is nagyobb százalékban nyer a Barca, nem hogy Eu szinten..7-8 év után nyert ligát tavaly a madrid? Nem is tudom. Kupa szintén. Engem ez idegesít, "14-ben nagyon megérdemelte volna az Atma, erre 92.perc és összeomlottak. Tavaly lássuk be, érdekesen mentek át a németeken. Idén meg az lesz hangoztatva, hogy a vilàg legnehezebb sorsolásán àt nyernek BL-t közben, egyeneskiesésben EGY csapatnak sem volt jó meccse ellenük. Hirtelen mindenki beszari, legroszabb oldalát mutatja. Egyedül ősszel a Spurs volt, aki vérig ment küzdött..kiesésesben kb. csak le nem feküdnek a madridnak. Cr meg megkapná ismét a lasztit, egyszerűen nevetséges lenne,hogy megelőzi Messit. Cr hihetetlen focista, kapu előtt nincs nála veszélyesebb..de Messi az Messi és amit ő tud MEZŐNYBEN is nem csak a kapu előtt, az nem azt érdemelné, hogy a saját idejében is van nála jobb(papíron)..

Miro: Igen, a frisseség nagyon sokat számít, jól csinálta ezt Zidane.
Kis kiegészítéskepp egy megjegyzés még; én akkor lennék a legboldogabb, ha Salah lenne majd a befutó az aranylasztira, de ezt lemeccselik majd a BL-döntőben Cr-el.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Phil07 2018.04.26. 09:07:28-kor.
miro.
Entrenador del Barça

2018.04.26. 08:55:10

Nem játszottunk jól,kellett a szerencse hogy a kapu előtt töketlen legyen a Bayern,de ez van.
(+ a sérülések)
Maga a meccs sokáig szörnyen rossz volt,mintha valami felkészülési meccset néztem volna.
Viszont nyertünk Münchenben,ami brutal.
Zizou összerakott a szezon végére egy védekezésben és támadásban egyaránt taktikus csapatot. Megvannak a labdabiztos játékosok,megvannak a szélén a melósok,és elől meg CR vár mindent. Az is látszik hogy sokkal frissebbek vagyunk mint a többi csapat,mondjuk ezt a tabellára tekintve láthatjuk is miért.

A kapott gólunkat meg a sok hozzáértő Marcelo nyakába teszi.
Attól még hogy egy játékos fent ragad,nem kell gólt kapni a következő támadásból.
Ezért van Casemiro a védelem előtt,ilyenkor kell úgy tolódni neki és a maradék védőnek hogy meg legyen a 4es vonal.
Persze gyorsan jött a szitu,de okosabb lett volna behátrálni,majd rendeződni.
" Ha valaki három órát áldoz arra az életéből hogy megnézzen a tv-ben,akkor kötelességem a legjobbat nyújtani. Mindvégig a legjobbat. " - Michael Jordan

rmcf
Fecooo
Llegenda del Barça

2018.04.26. 08:36:26

pajtai írta: jó igaz már idén is olvastam, hogy 12 pontot vettek el a bírók a barcától ideén =D>
Nem történt meg? Most tényleg hozzam a példákat? Ennyire szelektív a memóriád? Nah jó, elég volt belőled, remélem megkapod a téged megillető "ajándékot"... Semmit se csinálsz a trollkodáson kívül...
pajtai
Barça C

2018.04.26. 08:32:12

csababarca írta: most úgy van ez, hogy légyszi, hozz ezekre forrást, hol olvastad, kinek a szájából hangoztak el, ki írta le, stb. érted.
mert ezeket ti szoktátok kitalálni, valamelyik vezéretek beírja, ti meg ezeréves törvényként hivatkoztok rá.
szóval hozhatod a 2.,3.,4.-es pontra a forrásaidat.

az 1esre ne hozz, azt mondtuk tényleg, mondjuk amikor 2 olyan gólt elvesznek, ami hálót ért, csak mert nem volt bent, azt nem tudom minek hívod.
jó igaz már idén is olvastam, hogy 12 pontot vettek el a bírók a barcától ideén =D>

annyira nem érdekel ez a dolog, hogy több időt szánjak rá, nem kell ebbe belelátni megint valami madridom dolgot mint ahogy szoktátok, szoktam olvasni a fórumot, láttam, hogy beírtátok, innentől kezdve én nem fogok keresgélni :)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2018.04.26. 08:26:00

pajtai írta: most a mák és csalás részre nem is reagálva, mert van egy szint ami alá nem süllyedek, de.
tavaly mindenhol azt lehetett olvasni, hogy csak azért leszünk bajnokok, mert: 1. csalnak a bírók, 2. ti nem akartok nyerni így akartok edzőt buktatni(mikor nyertetek, hirtelen nem akartatok), 3. azért se akartok nyerni, mert így akarjátok a vezetőséget is megbuktatni(mikor nyertetek, hirtelen nem akartátok), 4. annyit nyertetek már, nyerjünk egyszer mi is.

most akkor hogy is van ez? :)
most úgy van ez, hogy légyszi, hozz ezekre forrást, hol olvastad, kinek a szájából hangoztak el, ki írta le, stb. érted.
mert ezeket ti szoktátok kitalálni, valamelyik vezéretek beírja, ti meg ezeréves törvényként hivatkoztok rá.
szóval hozhatod a 2.,3.,4.-es pontra a forrásaidat.

az 1esre ne hozz, azt mondtuk tényleg, mondjuk amikor 2 olyan gólt elvesznek, ami hálót ért, csak mert nem volt bent, azt nem tudom minek hívod.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Fecooo
Llegenda del Barça

2018.04.26. 08:22:05

pajtai írta: most a mák és csalás részre nem is reagálva, mert van egy szint ami alá nem süllyedek, de.
tavaly mindenhol azt lehetett olvasni, hogy csak azért leszünk bajnokok, mert: 1. csalnak a bírók, 2. ti nem akartok nyerni így akartok edzőt buktatni(mikor nyertetek, hirtelen nem akartatok), 3. azért se akartok nyerni, mert így akarjátok a vezetőséget is megbuktatni(mikor nyertetek, hirtelen nem akartátok), 4. annyit nyertetek már, nyerjünk egyszer mi is.

Ha ennél mélyebbre süllyednél, igazi hollandus lennél... Nem tennél nekünk egy szívességet?
Ha ennyire kötsögök vagyunk, kérlek maradj "otthon", mindenkinek jobb lesz... Nekünk kiváltképp...
A számozott hülyeségekre nem tudok reagálni, annyira debil megjegyzések, avagy bullshit az egész...
pajtai
Barça C

2018.04.26. 08:06:46

Stalkyard írta:Dehát nem tudjátok? Idén csak azért nyerünk bajnokságot, mert ők odaajándékozták nekünk. Véletlenül sem azért, mert április végén még veretlenek vagyunk.

Ha az adott évben a reál nem nyer meg valamit, akkor az azért van, mert nem akarták, nem arra koncentráltak, és különben is, nem is a győztes nyeri meg, az adott kupát, hanem ők veszítik el. Ezt már igazán megtanulhattátok volna.

És még idejössz alvaro osztani a hülyeségedet. Én békés ember vagyok, úgy hiszem azért nagyrészt objektíven tudom látni a dolgokat, de te és a hozzád hasonlók nagyon ki tudnak hozni a sodromból.
Meg a rejtett odaszúrások, mikor az egyetlen dolog amit az elmúlt 10 év hazai szereplésetek után tehetnél az az, hogy befogod a p.fádat, ha ez a téma kerül szóba. De igen, ígérem azért igyekszünk kiélvezni a pillanatokat, amíg még legalább itt sikereket érhetünk el, mert hamarosan úgyis úgy fogtok dönteni, hogy otthon is nyertek már valamit, és akkor sajnos nekünk vége. [-o< Van bőr a képeden azért. :D Majd ha valaha egy triplázás is összejön, és nem csak egy sorozat 4-5 meccsén jön ki a lépés/van ordító mákotok/segít be a bíró olykor-olykor, majd szólj légyszíves. Akkor talán lehettek majd korszakos csapat, és esetleg egy lapon említve a Pep-teammel, bár ahhoz azért még gyúrni kéne kicsit játékban is.

Mindezek mellett, teljességgel megérdemelten fogjátok zsinórban harmadszor is megnyerni, csak légyszíves húzzál innen, és máshol provokálj, és szerezz egy életet, nem utolsó sorban. Az meg ne árnyékolja be számodra a sikereiteket, hogy 3 éve tartó mák-csalás sorozatotok (ami hangsúlyozom, NEM az egyedüli oka a sikereiteknek) miatt a 2008-2015 közötti Barcát a világ végezetéig pocskondiáznák és köpködnék, mert engem se érdekelne fordított esetben (és ez nem irónia).
most a mák és csalás részre nem is reagálva, mert van egy szint ami alá nem süllyedek, de.

ktm
Capitá del Barça

2018.04.26. 03:05:24

alvaro írta:A bajnoksag megnyeresehez kikaphatsz a 2 nagytop, ha megvered az osszes kicsit, bajnok vagy. Lasd Valencia.
Valencia-t felejtsd már el, mindkétszer mikor bajnokok lettek a 2000-es évek elején, nem volt negatív a mérlegük sem a Barca sem a Real ellen és relatíve utcahosszal nyerték a ligát.
ultrasur
Madridista

2018.04.25. 23:41:48

S.Agüero írta:
számomra ez a stabilitás, tapasztalat és nyugodtság a kulcs a triplázáshoz.
Mondjuk ma nem a stabilitásotokon múlt, hogy a tíz helyzetből egyet lőtt be a Bayern, ti meg háromból kettőt. :D
Inkább úgy értem, hogy nem pánikoltuk el, Ramos-Varane a nyomás mellett is beton volt. Ronaldo alibizése mellett tudtunk lőni két gólt.

De tény, hogy simán lehetett volna 4-1 is a Müniknek.
Stalkyard
Director del Fútbol

2018.04.25. 23:41:01

Dehát nem tudjátok? Idén csak azért nyerünk bajnokságot, mert ők odaajándékozták nekünk. Véletlenül sem azért, mert április végén még veretlenek vagyunk.

Ha az adott évben a reál nem nyer meg valamit, akkor az azért van, mert nem akarták, nem arra koncentráltak, és különben is, nem is a győztes nyeri meg, az adott kupát, hanem ők veszítik el. Ezt már igazán megtanulhattátok volna.

És még idejössz alvaro osztani a hülyeségedet. Én békés ember vagyok, úgy hiszem azért nagyrészt objektíven tudom látni a dolgokat, de te és a hozzád hasonlók nagyon ki tudnak hozni a sodromból.
Meg a rejtett odaszúrások, mikor az egyetlen dolog amit az elmúlt 10 év hazai szereplésetek után tehetnél az az, hogy befogod a p.fádat, ha ez a téma kerül szóba. De igen, ígérem azért igyekszünk kiélvezni a pillanatokat, amíg még legalább itt sikereket érhetünk el, mert hamarosan úgyis úgy fogtok dönteni, hogy otthon is nyertek már valamit, és akkor sajnos nekünk vége. [-o< Van bőr a képeden azért. :D Majd ha valaha egy triplázás is összejön, és nem csak egy sorozat 4-5 meccsén jön ki a lépés/van ordító mákotok/segít be a bíró olykor-olykor, majd szólj légyszíves. Akkor talán lehettek majd korszakos csapat, és esetleg egy lapon említve a Pep-teammel, bár ahhoz azért még gyúrni kéne kicsit játékban is.

Mindezek mellett, teljességgel megérdemelten fogjátok zsinórban harmadszor is megnyerni, csak légyszíves húzzál innen, és máshol provokálj, és szerezz egy életet, nem utolsó sorban. Az meg ne árnyékolja be számodra a sikereiteket, hogy 3 éve tartó mák-csalás sorozatotok (ami hangsúlyozom, NEM az egyedüli oka a sikereiteknek) miatt a 2008-2015 közötti Barcát a világ végezetéig pocskondiáznák és köpködnék, mert engem se érdekelne fordított esetben (és ez nem irónia).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Stalkyard 2018.04.25. 23:42:54-kor.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
MatyiG
Adminisztrátor

2018.04.25. 23:34:17

számomra ez a stabilitás, tapasztalat és nyugodtság a kulcs a triplázáshoz.
Mondjuk ma nem a stabilitásotokon múlt, hogy a tíz helyzetből egyet lőtt be a Bayern, ti meg háromból kettőt. :D
ultrasur
Madridista

2018.04.25. 23:27:39

Bl nagyobb katarzis, jobban rá lehet pörögni, nagyobb show. Én pl 2000 óta minden BL döntőre, nyertesre emlékszem, arra viszont kajak nem, hogy 2005 és 10 mikor nyertünk bajnokságot (pedig nem volt sok) :D ...

Én ezzel a felállással elégedett vagyok, de remélem normális igazolássokkal és taktikával jövőre végig szántjuk a bajnokságot és végéig versenyben leszünk veletek.

Számomra a meccs pozitívum volt, mert a szezon egyik leggyengébb teljesítményével vertük az jól játszó Bayernt, számomra ez a stabilitás, tapasztalat és nyugodtság a kulcs a triplázáshoz.

Nem akarom offolni a topicot, de Klasszikust azért így tét nélkül is nagyon várom és remélem elvesszük a veretlenségi rekordotokat :)
Válasz küldése