Stalkyard; ti ugyanugy ferditetek, van akinek ez boki a szemet (pl en), es megprobal behozni egy masik szemszoget. Aztan egy emberkent lehurrogjatok, hangulatkeltes cimen vkit ki kell dobni, akkor nyilvan nem a 5-6 barcast, hanem az egy madridost kell, az kisebb veszteseg. Tudod, mint hogy egy egesz keretet nem lehet kivagni, az edzot egyszerubb.
Sracok, senki nem mondta, hogy objektiv vagyok, senki nem mondta, hogy a madridistak objektivak. En pont azt mondtam, hogy ugyanugy nem objektivak, mint ti, a bayernesek, unitedesek, v barki mas szurkolo. Az elismeresetek sem kell, csak irok, amire ugy gondolom, hogy reagalni szeretnek.
Azert forumozok, mint kb mindenki mas, ha az idombol eppen kitellik, akkor szivesen beszelgetek a hobbimrol, de mint annyiadszor, most is bebizonyosodott, hogy nem nagyon tudnak fociban az ellentetes velemenyek ertelmesen vitazni. A vege fele en is egyre inkabb tultoltam, mert mar olyan igenytelenul alltatok hozzam, de ha valaki megnezi, az elejen normalisan irogattam.
De tudom erre is johet a fika, meg a leszolas majd, hogy milyen ***** vagyok, bezzeg ti!
Ti objektiv szakertok vagytok, es csak ez szamit.
A RM meg eveknota elcsal mindent. Tullicitlja a City, meg a PSG vezetoseget a biroknal, mert titokban tobb penzunk van.
Amugy, barmelyik nagy jut be a Poolnak sztem ezzel a gyors focijaval egy meccsen boven lesz eselye. Siman benne van, h olyan napot fognak ki, hogy behuzzak
Papirforma szerint persze ok az eselytelenebbek, de --> kepzeljetek ide minden kozhelyet a focirol.
Az europa ligaban alapbol a Ticonak drukkolnek, drukkolok is, birom oket az elszantsagok miatt, ahogy kompenzeljak az anyagi lemaradast, de a sziperkupa donto ellenuk, habugy alakulna rohadtul nem hianyozna... Na ha valami, ez ambivalens erzes

Na mind1, majd lesz valami, koszi a lehetoseget nem jott be.
*drop the mic*
(aztan ha esetleg lesz vmi tema lehet, h irok meg, mert igeny van ram, azt latom ☺ )