Léfe írta:Nincs nagy gondunk, ha nem állnak sorfalat. Azzal viszont számolhatnak, hogy rengeteg szurkoló,
elitéli ezt, mert jó nagy bunkóság. És -talán- szerte a világon. Akármilyen rossz a viszony a két klub között - nem kellene - ez olyan nagy foku udvariatlanság, sőt bunkóság, hogy viszhangja lesz.
Bár sok jelentősége nincse.
Szerintem meg senkit se fog érdekelni pár Barca szurkolón kívül. Amennyiben nyerünk, még annyit se...
Eleve nem lesz világszerte felkapva, mert ez a szokás leginkább a spanyol bajnokságra jellemző.
Véleményem szerint is nagyon túl lett tolva ez a sorfal kérdés és leginkább azzal értek egyet, amit Valverde mondott a témában, miszerint a sorfal elvesztette az eredeti funkcióját.
A most sorfalat követelők túlnyomó része nyílván nem azért akarja látni, mert ezzel az ellenfél részéről kapott tiszteletadás jó érzéssel tölti el, hanem hogy utána ujjal mutogathasson és kárörvendhessen.
A fentebb írtak miatt én se bánom, ha nem lesz sorfal, sőt remélem, hogy fel is hagynak ezzel a hagyománnyal.
Real részről, meg nem igazán èrtem, hogy hogyan gondolják komolyan a klub VB-s takarózást. Amikor legutóbb hasonló szituáció volt, a mieink álltak sorfalat, mert hagyomány a spanyol bajnokot megtisztelni. Ezt ők most nem teszik meg, amit meg is értek az általam imént kifejtett okok miatt, de az nem tetszik, hogy ránk mutogatnak.