Lehet azért nyilatkoznak igy, mert ők máshogy értékelik a dolgokat, mint mi.Kovbal88 írta:
Azt azért vágod, hogyha a Real megnyeri a BL-t és szinte biztos, hogy megfogja, ha a PSG, Juventus, Bayern hármas nem volt képes megállítani őket a Liverpool se lesz, akkor Ronaldo Krisztián megkapja a hatodik aranylabdáját. És nem is érdemtelenül.
Így ő lesz minden idők legjobb játékosa vitathatatlanul. Messinek pedig tartoznak annyival a társak szerintem, hogy ezt nem engedik. És mégis megtörténik. Ez az ami gáz. Meg a Triplázás a BL-ben, kicsit komolyabb, mint négy spanyol kupa cím zsinórban. És mindenki elégedetten nyilatkozik. Azért idén nem volt rossz csapatunk, a védelem teljesen rendben volt, elől is megvoltunk, középpályán talán hiányzott Coutinho, de az se volt vészes, és végre cserepad is volt. Paco, Vermaelen, Semedo, Dembélé személyében. Már megtörtént a kiesés, de nem lehet elintézni, egy "ez van" -nal. Szerintem.
Itt nagyjából semmi sincs megbecsülve, csak a 6kupás szezon. Az is azért, mert a 6kupa azt jelenti, hogy a Real nem nyert semmit. Többet érne, ha azt becsülnénk, amink van.
Messi az meg külön téma, lesznek, akik mindig el fogják ismerni, viszont azokat is megértem, akik szerint Ronaldo jobb, mert több fontosabb gólt rúgott. Nálam egyértelmüen Messi a legjobb, az meg, hogy egy madridista kit tart a legjobbnak, teljesen hidegen hagy.