Kovbal88 írta:
Azt azért vágod, hogyha a Real megnyeri a BL-t és szinte biztos, hogy megfogja, ha a PSG, Juventus, Bayern hármas nem volt képes megállítani őket a Liverpool se lesz, akkor Ronaldo Krisztián megkapja a hatodik aranylabdáját. És nem is érdemtelenül.
Így ő lesz minden idők legjobb játékosa vitathatatlanul. Messinek pedig tartoznak annyival a társak szerintem, hogy ezt nem engedik. És mégis megtörténik. Ez az ami gáz. Meg a Triplázás a BL-ben, kicsit komolyabb, mint négy spanyol kupa cím zsinórban. És mindenki elégedetten nyilatkozik. Azért idén nem volt rossz csapatunk, a védelem teljesen rendben volt, elől is megvoltunk, középpályán talán hiányzott Coutinho, de az se volt vészes, és végre cserepad is volt. Paco, Vermaelen, Semedo, Dembélé személyében. Már megtörtént a kiesés, de nem lehet elintézni, egy "ez van" -nal. Szerintem.
Nem az Aranylabdák száma dönti el, hogy ki minden idők legnagyobb játékosa.
Ha 100 futtballszakembert megkérdezünk, biztos vagyok benne, hogy 50 - 50% - ban hoznák ki Ronaldo - t illetve Messit.
A bajnokok mi vagyunk, ezért mindenképpen elismerés illeti a csapatot és az edzői stábot is. Ha veretlenül hozzuk le a bajnokságot, az hatalmas tett lesz.
Nyilvánvalóan rányomta a bélyegét a szezonra a BL - kiesés, én is azt mondom, hogy nálam első a bajnoki cím, de Európában azért 4 - 5 évente mutassuk meg, hogy kik is vagyunk.
Szerintem sem lehet elintézni a szezont egy "ez van" - nal, el kell gondolkodni azon, hogy Valverde - vel (és főleg Frenandez - zel) folytassuk - e. Szerintem ne.