Ha igazak a hírek, hogy 60 milliónk + az eladásokból befolyó pénz lesz az igazolásokra nyáron, akkor garantálható, hogy 60 milliónk lesz nyáron igazolni
Nálam a középpálya összetétele okoz fejtörést, mert ott mennyiségben rengetegen vagyunk. A minőség egy másik dolog...
Kapus poszt oké, míg a védelem szerintem rendben van. Verma remélem marad egy évre, míg Mina 4. számú opciónak megfelel, max ha megy kölcsönbe, akkor visszahoznám Marlont 4. számú védőnek kölcsönből. Digne eladásáról beszélnek, de szerintem cserének megfelel, csak drágábban tudnánk helyére venni valakit, aki ugyanúgy Alba cseréje lenne.
Elől össze fog állni a Messi, Suarez, Griezman trió, majd Valverde megoldja, hogy hogyan. Én a klasszikus 433-at már nem tudom elképzelni, de mivel azért Messi többnyire jobbról, míg Griezman balról indul, ezért lehet ennek egy hibridebb verziója, amolyan Ronaldinho idejében alkalmazott "karácsonyfa" felállás, amikor a két szélsőnk nem kint játszik a vonal mellett, hanem inkább a 16-os oldalvonala körül. Vagy Messi előtt játszana a 2 csatár, de onnan pl Griezman nehezebben tudna visszazárni, mivel neki azért maradna bőven védekező feladata is. Cserének én mindenképpen hagynám Dembelét, szokja csak a csapatot. Univerzálisan mindkét oldalra jöhetne csereként, ha ég a ház, akkor Messi beljebb húzodik, és övé lenne a jobb szél amolyan 4231-ben. Bár Pacot bírom, viszont lehet el kellene gondolkodni az eladásán, mivel elég nagy a fizuja, és lényegében csak perceket kap. Griezman érkezésével a játékideje nem nőne. Nem bánnám, ha a Griezman ügyletbe meg próbálnák bevonni, hiszen az Atleticoban elférhetne, hisz nyáron dobbant Torres és vélhetően Grizeman is. Paco helyére vissza lejhene hozni kölcsönből Munirt. Kevesebbet keres, és bőven megtenné.
És akkor a középpálya...Ini megy, így a helyén marad Coutinho kezdőnek, míg cseréjének Denis. Arthur gyereke is elvileg Ini posztjára lett nézve, mivel csak videót láttam róla, nekem is úgy tűnt, hogy inkább a pálya bal oldalán osztogat. Kérdéses hogy jobb oldalon jó lenne e Rakitic alternatívájának? Denis meg ugye még mindig csak ígéret. És akkor még ott van Alena is... Busi és a cseréjének Paulinho oké. De ugye van nekünk egy Samperünk is, aki nagyon jó előszezont produkált, mégis kölcsönbe ment. Vajon most is megy kölcsönbe? Rakitic cseréjének ott lenne Arthur elvileg, plusz ha Semedo bejátszaná magát a jobb oldara, akkor SR is fel-fel léphetne. Gomes és Vidal nálam tuti távozók...De nélkülük is Coutinho, Denis, Alena, Busi, Paulinho, Samper, Rakitic, Arthur, SR is ott van. Ez nagyon soknak tűnik.
Én annyit azért tennék a vezetőség helyében, hogy Gomestől és Vidaltól már júniusban megszabadulnék, mert a végén rajtunk maradnak.