Hang nélkül
Egy kis sztori: szombaton jártam barátaimmal a miskolci Cinema City-ben megnézni a Hang nélkült. 2 dolog volt nagyon bosszantó. 5 perces késéssel jött meg 3 németül beszélő fiatal, az egyik mobillal a kezében, tök hangosan telefonált, leültek még akkor is nyomta tovább. Elkezdtünk hőbörögni, az egyik haverja kapta ki a kezéből. Rá 5 percre még kiugrott kaját és piát venni, ez mellékes, viszont a másik dolog: nyitva hagyták az összes ajtót és a film első 5 percében, amikor szinte teljes a csend, hallottam a szomszéd teremből Chubacca hangját, utána meg a dínót a Jurassic world-ből. Olyan mérges lettem, felálltam, kimentem és becsaptam az összes ajtót. Viszont azt nem vettem észre, hogy a kijárati ajtó is nyitva volt, és ugye mikor vége lett egy filmnek, minden egyes néző beszédét hallottuk, ahogy elsétáltak az ajtó mellett. Az egyik srác még be is nézett, 3-4 percig nézte is a mi filmünket.
Innentől kezdve csak nagyon muszájból fogok Cinemába járni, szépen megvárom a bemutatók utáni 3 héttel bemutatott Művészetek házás filmeket. Ahol 650 ft egy jegy, kiemelt film és 3d 950. És itt csak 2 terem van, egyszerre sosem megy két film, nem lesz gond a beszűrődő hangokkal.
A film nagyon izgi volt, leszámítva, hogy tényleg bele lehet kötni millió helyen. Kedvencem: kisgyerek megijed, mit csinál? Befut a termény közé és elképesztő nagy zajt csap