Az én kérdésem inkább ez, illetve ha Griezman bal oldali támadó lesz, akkor értelemszerűen oda zár vissza. Ez esetben viszont lehet Coutinho továbbra is jobb oldalon lesz erőltetve? Vagy Griezman visszazár és - Pintér szavaival élve - tolódunk?

Lássuk meg, azért nem mindegy hogy Gabik, meg Thomasok, vagy Coutinhok, és Rakiticek osztják e zsugát megetted....visca el barca írta:suarez fetreng, cserébe KÉTSZER annyi gólt lő MINDEN éveben mint a francia.
suarez fetreng, cserébe KÉTSZER annyi gólt lő MINDEN éveben mint a francia.Subinho írta:Nos, eddig én sem láttam Griez helyét a csapatban, de mostanra egyre jobban látom. Elnézve Suarez produkcióját, simán lecseréhető vele a csapatban. Suarez fetrengése, színészkedése komolyan már a vicc kategória. Griez meg múltkor úgy játszott, hogy ömlött a fejéből a vér, mégsem fetrengett a földön, hanem focizott!!! Luís meg csak pofázik, cirkuszol, komolyan bohózat.
Evidens, hogy csatár lesz Messi és Suarez mellett. A kérdés inkább a "hogyan" (milyen felállásban).Yokozuna írta:Én látom Griezmann helyét a csapatban. Csatár lesz Messi és Suarez mellett.
Ha végül is sikerül leigazolni.
En orulok neki, de necces lesz mindnekit jatszatni. Lehet hogy Dembelet tenyleg eladjuk 50ert az Arsenalnak.Varatrix írta:(Twitteren futottam bele, de Mundo a forrás)
Tárgyalások nem lesznek Griezmannért, "elméletileg" már mind a két csapat tud a klubváltásról, így jelenleg arról folyik a diskurzus, hogy a Barca szeretné nyilvánosságra hozni, már az utolsó fordulóig.
Paco nem rossz őt nem adnám el...Főleg ilyen 3-4 milliókért, vagy két évre kölcsön, aztán ingyen távozik.wild írta:knor írta:Nem látom Grizman helyét a csapatban
Mivel Valverde Messi és Sui mellett csak jobboldali támadót játszatott, oda megy. És oda passzolni is fog. Ballábas, aki szeret visszalépni, osztogatni. Majd cserélgetik a helyet Messivel.
Dembele meg majd lesz a 4. számú támadó, lassan beépíti Valverde.
Pacot és Vidalt meg eladjuk.
knor írta:Nem látom Grizman helyét a csapatban
az biztos h nem ez lesz a nyár sagája, mivel griezmann is megmondta, hogy a vb előtt mindenképp dönt a jövőjéről, szóval legkésőbb június 14-én okosabbak leszünkVaratrix írta:(Twitteren futottam bele, de Mundo a forrás)
Tárgyalások nem lesznek Griezmannért, "elméletileg" már mind a két csapat tud a klubváltásról, így jelenleg arról folyik a diskurzus, hogy a Barca szeretné nyilvánosságra hozni, már az utolsó fordulóig.
Azért neki is előnye hogy a támadó poziciók bármelyikében el tud játszani elég magas szinten. Valószínűleg ő sem csak egy poszton lesz használva ha érkezik. Valverde megoldja.knor írta:Nem látom Grizman helyét a csapatban
én sem, de nem is nekünk kell hanem az edzőnekknor írta:Nem látom Grizman helyét a csapatban
Nem hallottam még a gyerekről, ha tényleg ügyes, akkor jöjjön csak.Nervo írta:
Diario Sport: Rodrygo Goes ügynökei ma összeülnek az FC Barcelona képviselőivel, és a találkozó oka egy esetleges Rodrygo - transzfer lesz.
Valahol egyetértek azzal, amit írsz, de a kezdőnk úgy néz ki, megvan (Griezmannal főleg), a padra meg nem nagyon fogunk olyan 25-26 éves ereje teljében lévő játékost hozni, aki tudja, hogy padra fog jönni.Stalkyard írta:
Végülis megértem a vezetőséget, így, hogy itt van a világ legjobb játékosa, nem lenne fair a többi klubbal szemben, ha még emellé egy normális szakmai vezetés lenne a klub élén, valamint egy normális sportigazgatót alkalmaznának a világtalan Robert helyett.
Védekezésben idén jók voltunk. A támadásépítéseket viszont sok kritika érte, miszerint ha Messinek nem megy vagy kiveszik, nincs támadójátékunk. Azért Coutinho, Griezmann, a padról beszállva Dembélé rengeteget fog tudni javítani ezen.barca0417 írta:Ezért nem fogják megdícserni mondjuk Suárezt. De most mar jobb lenne ha bejelentenék hivatalosan. Mert pár elszolás, célzás, aztan megint fel jelent minket az Atletico.
Én nem Griezmannt hoznám feltétlen, de ő is erősítést jelent minőségre úgyhogy üdvözölni fogom az érkezését.