Most tényleg komolyan, mindenféle odaszólás nélkül kérdezném tőled és remélem őszintén is válaszolsz rá:
Te mit gondolsz úgy összességében Ramosról, Marceloról, Ronaldoról? Ők mennyire korrekt játékosok? Ronaldo színészi alakításai, Ramos sokszor boxmeccsbe való mozdulatai szerinted beleférnek egy foci meccsbe?
Ezt nem tőlem kérdezted, de én is válaszolnék rá!
Nos kb a kétezres évektől (21. század) nézed focit. És el kell, hogy mondjam, hogy az akkori Real Madriddal semmi bajom se volt. Még tetszett is a csapat Zidane, Ronaldo, Beckham, Raul, Carlos játszottak akkoriban és én már akkor is inkább a Barcának szurkoltam, a hollandok és Rivaldo miatt.
Na de a lényeg, hogy Pepe és Ramos kettőse volt az, ami számomra, úgy undorító társasággá tette a Realt. Ezen a színten, amit ez a két játékos?! művelt, művel elfogadhatatlan volt, focihoz semmi köze.( mikor a földön ülő Messi kezére rátaposott) Nem is nagyon értem, hogy lehet egy ilyen ember a csapatkapitánya egy ekkora klubnak.
Marcelo is bőven felnőtt hozzájuk, amikor tavaly kikönyökölte Messi fogait. Ezeknek a játékosoknak csak a durvaságról szól a klasszikus, annyit kapott tőlük Messi az elmúlt évek alatt, hogy csoda, hogy még járni tud.