Igazából amióta átálltunk erre a 4-4-2-re azóta szenved. Sose volt gyors, technikás vagy verte meg a védőit folyamatosan 1vs1-ben, most viszont szinte szélsőt játszik, ami nem az erőssége. Amibe nagyon jó, azt abszolút nem tudja így kiaknázni. Klasszis abban, ahogy megtartja a labdát a 16-oson belül, ott lehetetlen szögekből rúg gólokat, nagyon jól érkezik a kapu elé, de ezek az értékei így kihasználatlanok. Mindig képes volt kihagyni 100%-os ziccereket, de helyette lőtt olyan gólokat amiről azt se hihettük hogy lehetséges. Folyamatosan távol van a kaputól, ez nem az ő játéka, a Valverde féle taktikát ő szívta meg legjobban.csababarca írta: mindegy, nem akarok vitatkozni róla, szerintem már messze nem annyira hasznos mint volt 2-3 éve.
Nem romlott szerintem egy cseppet sem, de ő centerként az igazi, most viszont távol van ettől.
Ha Neymar egy az egyben (posztra) lett volna kicserélve Dembelére nem hiszem, hogy ilyen szezont futna, legalábbis játékban. Cserébe viszont Rakitic lett iszonyatosan jól beillesztve.
Griezmannak és speciel nem igazán örülök. Dembouz így pl. 100%, hogy konstansan padra kerül. Nem hiszem, hogy a kezdőbe bemerné tenni Dembelét, Coutinhot, Suarezt, Griezmannt és Messit egyszerre, márpedig utóbbi 4 szinte biztos, hogy folyamatosan játszani fog. Nem hinném, hogy eljönne a francia ennyivel kevesebb játéklehetőségért, főleg, ha a MU-ban No.1 lehetne és nem kevés pénzt kapna.
Amellett Ini távozásával a fizetések is csökkennek, most ezzel megint magasan a miénk lenne a legtöbb. Tudom, nem az én pénzem, de befolyásolhatja a klub működését.
Alenanak pedig pláne nem lenne helye. Lehet mondani, hogy nem jönnek fel fiatalok, de ha ilyen rendszert folytatunk nem is fognak. Hogy nem elég jók? Mondjuk Xaviban sem vagyok biztos, hogy ha elmegy 19 évesen ilyenn karrierje lett volna vagy éppen Piqué, de még zárójelben Busit is megkérdőjelezném.