Chino írta:
Ezeket amúgy rohadtul nem értem. Farkas Norbit kifejezetten kedveltem, mert benne van a spanyol foci körforgásában, de mostanában tud olyan dolgokat mondani...
Dembélét nem kedvelik az öltözőben, abszolút kirekesztik. Hol hallani ilyet vagy hol látszik ilyen? Egy noname twitter bejegyzésen max. Pont az ellenkezője. A góljainál, gólpasszainál úgy ünneplik a srácok, mint talán senkit. És rengeteg apróság van. Ahogy pl. Suarez a Chelsae meccs előtt a játékoskijáróban dobolt a hátán, meg buzdította vagy ahogy Messi segített neki a pályán. Nagyon sok ilyen apró dolog van.
Meg nem illik a csapatba, mert szélen játszik és terület kell. Neymarnál kb. ugyanez volt. Megverte az embereket és lendületből vezette, osztotta a gólpasszokat. Ráadásul a hatékonyságára sem lehet igazán panasz. A bajnokságban játszott alig több mint 600 percet, egy meccs kivételével mindig csereként, mégis 1/5 az eredményessége. De összességében is 900-950 perc alatt 2 gól, 7assist, ami közel se rossz mutató, főleg, hogy most érkezett 20 évesen és a szezon több, mint felét sérülten töltötte.
Mondjuk tegnap érdekes volt, hogy sokszor átvette Messi szerepkörét. Jól ki tudta használni, hogy teljesen kétlábas. A bajnokságban most már folyamatosan nyomatni kell. Tétje szinte semmi, az pedig baromi fontos lenne, hogy kapja a játékperceket és minél gyorsabban vegye fel a játék ritmusát és illeszkedjen be.
Ez a gyerek megérdemli a bizalmat, mert őrületesen nagy potenciál van benne, csak nyomatni kell folyamatosan! Tegnap amúgy féltem, hogy semmit se fog tudni kezdeni a pályán, mert játszótársa az nem igazán volt, max Semedo és Coutinho (megj: utóbbi szintén eszméletlen jó vétel volt!), mégis összehozta a gólját (funfact: 2 gól, 1 jobbal, 1 ballal

), a társak meg, ahogy te is írtad, úgy ünnepelték, mintha a BL-címet döntötte volna el... kedvelik a srácot, biztatják, és pontosan ilyen légkörre van szüksége ahhoz, hogy kihozza magából a maximumot!
Én személy szerint nagyon sokat várok tőle, még ha túlzásnak is tűnik most sokaknak, de aranylabdát remélek neki 5-6 éven belül... piszok nagy tehetség és tegnap is 3-4 embert meg tudott verni egyedül, és ez azért nem mindennapos dolog, egy bizonyos pattanásos, huligán frizurás argentintól láttunk hasonlót ilyen idősen...