2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Remélem, levetjük a kis területen való cselezgetést, mint a kígyó az elhasznált bőrét. Most is látszott, hogy sok Piqué és Busi egymás mellé. Lecserélésük után felszabadultabban játszott a csapat.hajnesz írta: Gyors,jól cselez, de valahogy kis területen nagyon nem megy neki a bugi. Remélem idővel jobban belejön, és nem egy futóbolondunk lesz a jobbszélen.
KosziSinya22 írta:Tök mindegy hogy játszottak,úgy mentünk oda,hogy pörögjön az óra,aztán ha lesz 2 helyzetünk,majd egy bemegy. Máskor is játszanak jól ellenünk,sőt le is fociznak olykor,mégsem kapun ki 3-0-ra,mert nem úgy állunk a meccshez,mint akkor.S.Agüero írta:Mert a Roma nem így játszott, ahogy most a Villarreal?
Rakitic tökéletesen bizonyítja, mennyit számít, ha valakinek megtalálják a helyét a csapatban... Szinte biztos vagyok benne, hogy LE utolsó szezonjában is hozta volna ezt a játékot, ha nem a jobbszélre kisodródva kellett volna szenvednie rendszeresen. Idén nagyon megnyugtatott, és még vagy 2-3 top év biztosan van a lábában. Ezzel a Sergio-Rakitic duóval ebben vagy hasonló játékrendszerben szerintem bőven nekünk vannak a legjobb szűrő/mélységi irányító játékosaink, figyelembe véve, hogy ez a két ember kifejezetten erős kulcspasszokban és a technikai tudásuk is jóval meggyőzőbb (Busquetsnél még nem is elég ez a szó), mint egy Kanté, Martínez, Matic stb.vonal.Cestus írta:A szezon elején kicsit gyengébb volt, de aztán ahogy kialakult Valverde rendszere, ő úgy javult fel, és azóta konzisztensen nagyon jól teljesít. Tavasszal még Busquetsnél is jobb volt szerintem. Nem véletlen, hogy Messi után azt hiszem neki van a legtöbb játékperce.
A szezon elején kicsit gyengébb volt, de aztán ahogy kialakult Valverde rendszere, ő úgy javult fel, és azóta konzisztensen nagyon jól teljesít. Tavasszal még Busquetsnél is jobb volt szerintem. Nem véletlen, hogy Messi után azt hiszem neki van a legtöbb játékperce.baas11 írta:Nálam a Man of the year Rakitic!!
futóbolondnak nem lehet nevezni, ma is mutatott szép dolgokat zsebkendőnyi területen.hajnesz írta: Gyors,jól cselez, de valahogy kis területen nagyon nem megy neki a bugi. Remélem idővel jobban belejön, és nem egy futóbolondunk lesz a jobbszélen.
Tök mindegy hogy játszottak,úgy mentünk oda,hogy pörögjön az óra,aztán ha lesz 2 helyzetünk,majd egy bemegy. Máskor is játszanak jól ellenünk,sőt le is fociznak olykor,mégsem kapun ki 3-0-ra,mert nem úgy állunk a meccshez,mint akkor.S.Agüero írta:Mert a Roma nem így játszott, ahogy most a Villarreal?
Gyors,jól cselez, de valahogy kis területen nagyon nem megy neki a bugi. Remélem idővel jobban belejön, és nem egy futóbolondunk lesz a jobbszélen.Samper írta:Nem lehet tudni, hogy hosszabb távon mekkora focista lesz Dembelé. De hogy miért lehetett 20 éves korában így felverni az árát, azt igen. Rendkívüliek az adottságai. Nem kisebbek, mint a 21 éves Neymaré.
Nem a Barca hibája, hogy egy félidő alatt legyalázza a Primera Division mezőnyét. VB lesz amúgy.randomguy írta:Na szokásosan jön a meccs nézhetetlen része...
Pont erre gondoltam én is, már a második gólnál is. Nagyon kellett volna ő még jövőre is, még akkor is, ha csak beugró szerepkörben. Nagyon fog hiányozni a pályáról, a csapatból a jelenléte és az az összhang, ami közte, Busquets, Messi és Alba között is megvan, amikor építkezik a csapat.Nyiri81 írta:Na ezek az assistok nagyon fognak hiányozni a Dontól