Én nekem hányingerem van a spílertől. Bedolgozok egy műsorban az AMC-nek, hallottam, hogy vitte el a hörcsög a La Ligát, undorító.Cestus írta:Norbi részrehajlása Barcásként is zavaró volt mondjuk már sokszor. Emlékszem néztem valami Real-bajnokit, ahol egy szépen kidolgozott akcióból gólt lőttek a madridiak, és erre Norbi elkezdte az ellenfelet dicsérni (valami alsóházi csapat volt), hogy milyen bátor tőlük, hogy ilyen nyíltan játszanak a Real ellen.![]()
Ugyanakkor sokszor bőven túlkompenzálta a Barca-szimpátiáját, csak hogy a legutóbbi klasszikusnál maradjunk, emlékszem vagy egy percen át ajnározta Cristianot, hogy "nem tud hibázni ez az ember" és egyebek. Öcsémmel néztem a meccset, ő még meg is jegyezte, hogy cuppanjon már le Ronaldoról a kommentátor, mert már kezd idegesítő lenni. Tehát azért nem arról szólt kizárólag a kommentátori tevékenysége, hogy 90 percen keresztül a Barcát dicsérte az egekig, csak ha madridistaként az ember tudomására jut, hogy ő barcás, akkor onnantól gondolom strigulázni fogja, hogy a katalánokról hányszor mond pozitívat.
Azt meg viccnek tartom, hogy sok madridista (nem ferninhora gondolok) dacból tapsikol annak, hogy a spílerre átmegy a Liga csak azért, mert a sport TV-t egy Barcás hittérítésként élte meg. Nekem digisként nincs és nem is lesz spílerem, de a csatorna térnyerése okának tudatában nem gondolom, hogy ott olyan magas színvonal lenne.
Am BT és Skysport, ezen szoktam meccseket nézni, néha M4-en a BL-t. A diginek szerintem vége lesz hamarosan, a Sport-ot az amerikai cuccok és a kézilabda + egy picit a Német foci életben tartja.