Hogy pozitívat is írjak: Coutinho remekül pótolta Messit, újoncként felnőtt ahhoz a feladathoz, hogy vezérként egy-egy villanással meccsben tartsa a csapatot. DS meg akármekkora béna tud lenni sokszor, azt nem lehet tőle elvitatni, hogy amikor hátrányban becserélik, szinte mindig hatalmas meccset játszik, fut, cselez, megy előre mint az őrült és nagyon hasznos ilyenkor. Suárez meg egészen elképesztő, hogy egy órás Benny Hill show után képes magabiztosan értékesíteni a tizenegyest. Nekem a helyében már biztos annyira égett volna a pofám, hogy kirúgtam volna a világból.
Én továbbra sem zavarnám el EV-t, mert nyáron nagyon rossz állapotból hozta vissza a csapatot és nyerte meg a spanyol porondot. Aztán amikor igazán nagyot húzhattunk volna a szezonban, elbuktunk a saját lankadt pöcsünkben sajnos. Nyáron meg kell válni a Gomes-Vidal-Paco vonaltól, meg a kölcsönben lévők nagy része is távozhat, a helyükre értelmes embereket kell hozni. Emiatt annyira nem aggódom, mióta EV van itt, valahogy normálisabban igazolunk, bár lehet, hogy csak Bartoék esze jött meg. Mina meg valószínűleg elrendezte a jövőjét ezzel a meccsel, már ami a kölcsönt illeti. Bár hozhatta volna élete meccsét is, nem sokra ment volna vele, ha a másik tíz játékos (oké, Coutinhot vonjuk le ebből a díszes társaságból) érdektelen.