Az Ajax akár a feje tetejére is állhat, ha nem ír alá más csapathoz, akkor nem tudják eladni.geridoss írta:Az annyiból problémás, hogy akkor az Ajax nagy valószínűséggel el akarja adni idén nyáron, hogy még pénzt lásson belőle, nekünk meg most még nem igazán kellene - talán jövőre.S.Agüero írta:Justin Kluivert elmondása szerint nem akar szerződést hosszabbítani az Ajax-szal, ami jövő nyáron lejár...
Kedves Mátyás, nem akarom, hogy úgy tűnjön, mindig belekötök abba, amit írsz ezzel kapcsolatban, de azóta már elveszett a veretlenség, az meg már senkit nem érdekel, hogy a bajnokság megnyerésének pillanatában veretlenül állt a csapat a tabella élén. Szóval szerintem ez itt nem valid pont most.S.Agüero írta:Szerintem Katalóniában mindenki letargiában van, mert neked nem ér semmit a hazai duplázás veretlenség nélkül.
Ennek ellenére én mindkét féllel egyet tudok érteni. A duplázás szép dolog, két kupa, meg minden. De aki szerint egy csapattól, ahol a világ legjobbja játszik, kevés az a lötyögés és óriási nagy blamával járó kiesés a BL-ből, annak is igaza van. Tudom, hogy régen más idők voltak, de most Messi focizik itt százmillió dolláros ürgékkel az oldalán/háta mögött, hadd ne legyen már bűn, ha a szurkolók triplázást is várnak a csapattól. Mert, szerintem, egy Messivel felálló csapat, társaknak nem kutyaütő argentín gyerekekkel az oldalán (nem az argentín válogatottnak akartam ezzel odaszúrni...) azért minden évben esélyesként indul minden sorozatban.