Szerintem ilyesmi is fog megvalósulni jövőre. Egy 4-2-3-1, ahol Messi van a fókuszpontban, mellette a két szélen Coutinho és Griezmann rohamoznak. Majd elválik, hogy melyik szél kié lesz.Kovbal88 írta:Szerintem, Messit középpályás irányítónak kell használni, Iniesta helyett, ő képes szervezni a játékot és megverni egy az egyben az emberét valamint a labdát is megtartani. Szintén középpályásként használni Robertot, a hatalmas munkabírása miatta.
Előre a Suarez Griezmann kettős cseréjüknek elég Paco, mert ha kell Messi, és Coutinho is játszhat támadót.
Mindenképpen középpályát kell megerősíteni, ha kell Busquets kárára. Rakiticre is szükség van ott, és Paulinho is hasznos lehet csereként, bár hozzá se ragaszkodnék nagyon.
A két védekező középpályás Rakitic és Busquets. Nekik kellene alternatíva, idén nem igazán volt. Paulinho oké, őt be lehet rakni, Arthurra viszont nem alapoznék addig, amíg egy percet sem játszott Európában. Beválhat persze, de nagy a rizikó. Ide át lehetne hozni Robertót, lehetne itt is gyakran kezdő, állandó csere, bármi.
Viszont akkor talán kellene ismét jobb szélsőhátvédet igazolni, mivel Semedo - bár volt sok jó meccse - összességében nem bizonyította még, hogy kezdő szint. Odriozolát meg lehetne mondjuk venni ide, és akkor ketten a portugállal lemeccselnék, hogy ki kezd. Ez a legköltséghatékonyabb megoldás szerintem, azért védőt csak olcsóbb igazolni, mint középpályást. Ha meg hozzuk a Griezmann-Arthur-Lenglet triót, sok pénz nem fog maradni középpályásokat hajkurászni.
Alcácert viszont eladjuk szerintem, ahogy Munirt is (már ha van érdeklődő). Az ő játékperceiket Dembélének kell adni, benne százszor akkora a potenciál mint az említett két játékosunkban.