Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
ez a komment akkor lett volna igazi ha szokásodhoz híven hajnali negyed 5-kor írod megSamper írta:Túl van spilázva a VB jelentősége Messi számára. Amíg ő fixre mondta, hogy aktiv pályafutása után Argentinában akar letelepedni, addig ebben volt realitás. Ami óta viszont felröppentette, hogy ott sokat romlott a közbiztonság és ez a gyerekei miatt aggályos, azóta már korántsem akkora a tét.
Jól van na. Úgy értettem, hogy az sem a legjobb feltétlenül, ha végigpiheni az egy hónapot, aztán belecsöppen a VB-be.recrea írta:Imádom ezeket a szakértő következtetéseket
Általában olyan jó dolgokat írsz meg korrekt híreket hozol...akkor miért kell ilyen épületes baromságot betolni? Ég világon semmi köze nem lesz ennek a két meccsnek a vb-hez
Imádom ezeket a szakértő következtetéseketCestus írta:Három meccs van még a szezonból, azért ezekből kettőt minimum le kell játszania, ha játékban/formában akar maradni a VB-re.
nyilván játszani fog, több mint egy hónap van a vébéig, nem fog addig pihenni.Samper írta:Remélem Messi megmondja, hogy mennyire akar az aranycipőre hajtani. Ha nagyon, akkor az utolsó 3 meccs arról kell szóljon, hogy segítik ebben. Ha meg nem, akkor ő is pihenhet a VB előtt. Csak azt ne, hogy "majd ahogy alakul".
Áthoztam ide Valverde topikjából, mert ide fog illeni a legjobban, talán. Mindenek előtt szeretném leszögezni, hogy nem vagyok egy nagy koponya fociból. A tízmillió fociedző országában pont én vagyok az egy kivétel, aki nem ért a focihoz, bevallom férfiasan. Attól még szeretem nézni. Mármint a focit. Főleg a Barcát. Illetve idén annyira nem, de ez más kérdés... Szóval a gondolataimat tessék helyén kezelni, lehet, hülyeség.S.Agüero írta:Mondjuk ez bőven túlzás. Nem az a baj, hogy keveset futnak, hanem az, hogy azt lassan teszik meg.A négy ember összesen fut 10 kilométert egy meccsen.
Paulinho, de baromi messze volt tőle a lövés pillanatában, nem érzékelhette.S.Agüero írta: Abból a szögből? Ki volt sodródva, plusz nem is állt kinn annyira Navas. Azt amúgy leadhatta volna a hosszúra, érkezett Semedo vagy Paulinho.
Abból a szögből? Ki volt sodródva, plusz nem is állt kinn annyira Navas. Azt amúgy leadhatta volna a hosszúra, érkezett Semedo vagy Paulinho.DaVeR írta:Amikor egy az egyben vitte a kapusra.. En bevallon azt vartam tole, amit fiatalabb koraban tobbszor megtetett.. Meghozza, hogy nemes egyszeruseggel megprobalja atemelni a kapuson.. Ereztem, h ha megprobalja el loni akkor Navas fogja majd..
A Liga nem számít, mert ott csak Levantékkal és Getafékkal játszol.Stalkyard írta:Messi rendelkezik a bajnoki idényben a legtöbb..
góllal – 32
góllal a tizenhatoson kívül – 8
szabadrúgásgóllal – 6
gólpasszal – 12
lövéssel – 187
kidolgozott helyzettel – 82
passzal az ellenfél térfelén – 1484
csellel – 269
indítással a védelmi vonal mögé – 16
labdaérintéssel az ellenfél tizenhatosán belül – 282
CR sokkal komplettebb játékos
Messi csak Xavinak és Iniestának köszönheti ahol van
Nem tud távolról lőni
Sajnos csak ehhez hasonló romantikus eszmékkel tudjuk kompenzálni, hogy CR állva hagyta statisztikákban
Mondjuk fejelni még mindig nem tud olyan jól!!4444
Ha nálad játszik a történelem legjobb játékosa, akkor baromság nem köré építeni a csapatot. Maximum annyit tehet az edző, hogy kidolgoz egy b tervet arra az esetre, ha lesérülne vagy nem menne neki a játék.Samper írta:Messi zseni. Azt azonban nem lehet kívánni tóle, hogy egyszemélyben ő legyen az irányító középpálya és a gólkirály. Ráadásul az ellenféltől mindig megkapja kíméletlen őreit. Pedig mindez elkerülhetetlen, mert úgy istenigazában nincs csapatjátékunk, ezzel szemben mindenki minden labdával őt keresi. Ezen nem lehet változtatni. Illetve jövőre lehet, ha az edző többször elszánja magát, hogy kihagyja, pihenteti. Ha távollétében ki tud alakítani egy működőképes csapatjátékot és a visszatérő Messi abba illeszkedik be, akkor még lehet 3 kiváló éve,