Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Te néztél 2014. előtt focit? Ja várjunk, nincs több kérdésem..mark watney írta:Amiket irsz CR ellen nagyjabol igazak, de megsem volt nala jobb. Nagycsapatokat szort meg nagy meccseken, Messi meg mindig kiesett a 8 kozott gol nelkul. Hiaba nem tetszik a bajnoksagokban nincs annyi rangado.
Azért Barcában elég jó csapattársai voltak. Nyert 4 BL-t, ami fantasztikus, de nyerhetett volna többet is, mert benne is, a csapatban is több volt. Az elmúlt 10 évben nem egyszer estünk ki a BL-ből gyengébb csapat ellen, ami persze benne van, mert nem mindig jobb nyer, de azért látjuk, hogy mit csinált a Real az elmúlt 5 évben. Kicsit több kellett volna tőle is, a társaktól is, és akkor most 2-3, de akár 4-el is több BL címünk lehetne, és akkor most nem kéne ilyenekről beszélni.Az meg hogy nem dönt el meccseket, elég vicces kijelentés
Ezzel a szemponttal Maradona de még Pelé sem maxolta ki a karrierjét, mert klubszinten nem nyert BL-t(BEK)-et.
Érdekes Maradona sem volt elég ahhoz hogy a Napolival BEK-et nyerjen, hogy lehet ez? Nem lehet hogy azért mert a válogatottban sokkal jobb játékosokkal játszhatott együtt és ezért sikerült VB-t nyernie?
CR-el való összehasonlítgatásról komolyan nincs értelme beszélni, egy lapon említeni is poén őket, aranylabda meg nem mond semmit, olyan díjról beszélünk ami egy évről szól, de már májusban 99%ig tudni lehet hogy egy olyan játékos nyeri, aki a bajnokságban 2-3 hetente lép pályára és 15 pont hátrányban lett harmadik a csapatával. Az egyetlen megnyert kupájában pedig az elődöntő döntőkben -1 ember volt. Ja meg az ősz is számít pl 2 éve az ősz felén sérült volt, a maradékban meg olyan szintet hozott, hogy a saját csapata szurkolói fütyülték. Releváns díj, én még azt is hozzá venném hogy a Pintér - Horváth Feri duó kit tart jobbnak, és az alapján hírdetnék győztest.LG írta:Pedig szerintem igaza van a madridista kollégának. CR hamarosan megelőzi Aranylabdákban, azért ez sokat mondó. Aztán lehet ezt is magyarázni, a foci csapatjáték, ezért sok múlik a társakon is, de az vitathatatlan, hogy az elmúlt 3 szezonban CR időzített jobban a formáját, osztotta be jobban a lehetőségeit.DE NEM MAXOLTA KI a karrierjé
Fantasztikus, amit Messi eddig elért, de ha profibb és okosabb, még többet is elérhetett volna. Abban azért bízom, hogy a karrierja hátralévő részében ismét a maga javára fordítja a CR-vel való vesrenyfutást.
Ez mI? Komolyan csak engem irritál ez a maki a pökhendi, lekezelő stÍlusával..? Agyam eldobom, hogy ezt itt egy frissen regisztrált megmondóember madridista megteheti.mark watney írta: Ne kelljen mar mindent a szatokba ragni, biztos ertitek mit mondok, csak keseru kicsit.
Pedig szerintem igaza van a madridista kollégának. CR hamarosan megelőzi Aranylabdákban, azért ez sokat mondó. Aztán lehet ezt is magyarázni, a foci csapatjáték, ezért sok múlik a társakon is, de az vitathatatlan, hogy az elmúlt 3 szezonban CR időzített jobban a formáját, osztotta be jobban a lehetőségeit.DE NEM MAXOLTA KI a karrierjé
Amikor nem megy a csapatanak a jatek. De latom sokaknak nem megy a szovegertes.Sinya22 írta:Imádom mikor túltolják a madridos kollégák
"egyedül nem dönt el meccseket,max kisebbeket"
Innentől komolytalan is olvasni amit írsz ember.
:DDDDDDDDDDDmark watney írta: Hiaba kapta a dijat, 4 eve is irdatlan gyenge volt, Mascerano es Di Maria vitte a dontobe. Az egyemes kieseses szakaszban egy darab golt sem lott. 1-0kal, meg 11esekkel jutottak oda.
Azt meg nem mondom, hogy CRnek ezen nevek kozott lenne a helye, azt sem, hogy nem. De lovi a golokat, nyeri a trofeakat, van nem kicsi valogatott sikere, kuzd, hajt, kapar. Mindent osszevetve nem jobb Messi. Mindegyik masban emelkedik a masik fole. Messi kreativabb a palyan (a Barcaban). Golt kb ugyanannyit lonek, de jelenleg ugy tunik, h CR fontosabbakat. 33 es fel evesen. Aki ezt nem ismeri el, az elfogult, vagy buta.
@pep71; szovegertes... mondom amikor NEM MEGY A JATEK. Melyik BL donton kellett kaparnia?
Quaresmas hasonlat ugyanez, ha nem akarod nem erted... Meg veletlenul sem azt irtam, hogy egy szinten vannak.
Hiaba kapta a dijat, 4 eve is irdatlan gyenge volt, Mascerano es Di Maria vitte a dontobe. Az egyemes kieseses szakaszban egy darab golt sem lott. 1-0kal, meg 11esekkel jutottak oda.optimus írta:4 éve ilyenkor a potugál már arról rakta ki a képeket instára hogy milyen jól nyaral,Messi meg döntőt játszott, vb legjobbja lett. Ezek után Ronci lő pár gólt és márNero. írta:
Nalam mindorokke o lesz a GOAT, de sajnos a valogatottal, valogatottban nagyon nem megy neki, es majd amikor par ev mulva fel merul hogy Pele, Cruyff, Maradona, Zidane, Ronaldo vagy Messi akkor o lesz a kakukktojas a nevek kozt..
egy polccal feljebb lenne?
itt elég nagy bajok vannak.. Quaresma..mark watney írta:Nem rugott golt, nem szervezte a jatekot, nem ment hatra labdakert, nem kuzdott, csak lelktelenul setalgatott. Nem lehet mosdatni a csapat gyengesegevel, mert semmilyen szinten nem emelkedett ki.
Caballero had more touches (22) than Messi (20) in the first half.
Akarmilyen istenaldotta tehetseg is, ha nem megy a jatek, egyedul, onalloan kaparva nem dont el meccseket (esetleg neha kisebb tettel biroakat). Igy nem lehet goat, csak egy tehetseget, korabol kiemelkedo jatekos. De meg sajat idejeben sem egyertelmuen a legjobb. Eleg rendesen visszautott a kecskes fenykepezkedes.
Durva, es kicsot sarkos parhuzam, de Quaresma sem tudja azt a karriert futni, amire a tehetsege predesztinalja. Messi legalabb a Barcaban jo helyen van..
Remélem Ronaldo alatt a brazilt érted, mert a portugál tényleg nem sokat kereshet ezek közt. Cruyff centire ugyanannyi vbt nyert mint Messi amúgy. Zz-nek klubszinten van kb tized annyi trófeája, Maradonának annyi se. 4 éve ilyenkor a potugál már arról rakta ki a képeket instára hogy milyen jól nyaral,Messi meg döntőt játszott, vb legjobbja lett. Ezek után Ronci lő pár gólt és márNero. írta:
Nalam mindorokke o lesz a GOAT, de sajnos a valogatottal, valogatottban nagyon nem megy neki, es majd amikor par ev mulva fel merul hogy Pele, Cruyff, Maradona, Zidane, Ronaldo vagy Messi akkor o lesz a kakukktojas a nevek kozt..
Ez meg cukor. Onnan a legegyszerűbb eldönteni hogy ki az aki egy indiai focitudós szintjén ért ehhez a sporthoz, hogy ezt így leírja.De meg sajat idejeben sem egyertelmuen a legjobb.
Nem vagy vele egyedül, pedig én kicsit sem reménykedtem hogy a VB-t behúzzák. Én Messi helyében a jövő évi Copa Americát céloztam volna be, arra lehetett volna reálisabb esély ha addigra a csapatot össze sikerülne raknia valakinek, ha azt megnyerik akkor lehetne mondani hogy ő is elért valamit a válogatottal.Nero. írta:A vilag arra fog emlekezni, hogy Izland ellen kihagyta a sorsdonto 11est, a masodik meccsen meg 0-1nel 10 centirol belevagta a kapusba 90 perc setalgatas alatt.
Nalam mindorokke o lesz a GOAT, de sajnos a valogatottal, valogatottban nagyon nem megy neki, es majd amikor par ev mulva fel merul hogy Pele, Cruyff, Maradona, Zidane, Ronaldo vagy Messi akkor o lesz a kakukktojas a nevek kozt.
Innen mar biztosan nem jutnak tovabb, de meg ha esetleg holnap nem nyer Izland, akkor se eskudnek meg arra hogy megtudjak verni Nigeriat.
K csalodott es szomoru vagyok....
az elején a könnycseppet hogy levette a balossalAlexandro írta:Ez a Gatorade-es animációs kisfilm Messiről baromi jó!
Értem, ez jogos.Samper írta:Persze, hogy szeretne aranyérmet, az pályafutása egyik csúcsa lenne. Amit írtam, az az olyan túlzásokra vonatkozott, hogy "a nyakán a kés". Otthon ő nem olyan nemzeti hős, mint Maradona, mert argentin színekben nem jött össze neki semmi. És ha otthon akarna élni, akkor ez nagyon nagy különbség. A közbiztonság meg nem a magyar 1954-es fogadtatásra akart utalni, hanem arra, hogy milyen környezetet szeretne a három fiának. Alternatíva számára Európa és itt még lehet 3-4 sikeres éve, bármi lesz a VB-n.
Persze, hogy szeretne aranyérmet, az pályafutása egyik csúcsa lenne. Amit írtam, az az olyan túlzásokra vonatkozott, hogy "a nyakán a kés". Otthon ő nem olyan nemzeti hős, mint Maradona, mert argentin színekben nem jött össze neki semmi. És ha otthon akarna élni, akkor ez nagyon nagy különbség. A közbiztonság meg nem a magyar 1954-es fogadtatásra akart utalni, hanem arra, hogy milyen környezetet szeretne a három fiának. Alternatíva számára Európa és itt még lehet 3-4 sikeres éve, bármi lesz a VB-n.Cestus írta:
Most ezzel azt akarod mondani, hogy Messinek elsősorban azért kell VB-t nyernie, hogy majd otthon, Argentínában ne lincseljék meg őt és családját a csalódott drukkerek, ha lemegy egy kiló kenyérért a sarki boltba?
Szerintem azért kellene mégis megnyernie, mert élsportolóként minden bizonnyal az a célja, hogy a legrangosabb trófeát hazavigye, pláne, ha ezt a hazája színeiben teheti.
Hogy mersz ilyet feltételezni?Grimaldo írta:Ugye csak trollkodsz ?Samper írta:Túl van spilázva a VB jelentősége Messi számára. Amíg ő fixre mondta, hogy aktiv pályafutása után Argentinában akar letelepedni, addig ebben volt realitás. Ami óta viszont felröppentette, hogy ott sokat romlott a közbiztonság és ez a gyerekei miatt aggályos, azóta már korántsem akkora a tét.
Ugye csak trollkodsz ?Samper írta:Túl van spilázva a VB jelentősége Messi számára. Amíg ő fixre mondta, hogy aktiv pályafutása után Argentinában akar letelepedni, addig ebben volt realitás. Ami óta viszont felröppentette, hogy ott sokat romlott a közbiztonság és ez a gyerekei miatt aggályos, azóta már korántsem akkora a tét.
Most ezzel azt akarod mondani, hogy Messinek elsősorban azért kell VB-t nyernie, hogy majd otthon, Argentínában ne lincseljék meg őt és családját a csalódott drukkerek, ha lemegy egy kiló kenyérért a sarki boltba?Samper írta:Túl van spilázva a VB jelentősége Messi számára. Amíg ő fixre mondta, hogy aktiv pályafutása után Argentinában akar letelepedni, addig ebben volt realitás. Ami óta viszont felröppentette, hogy ott sokat romlott a közbiztonság és ez a gyerekei miatt aggályos, azóta már korántsem akkora a tét.