Idén még érthető volt szerintem,hogy Roberto volt az első számú jhv,jövőre már nem biztos. Semedo nagyon jól kezdett,emlékszem a Juve ellen az első félidőben konkrétan ő tartott életben minket. Ugyanakkor emlékeim szerint kétszer is kidőlt hetekre,ami nagy pech,mert így esélye sem volt hogy bejátssza magát a kezdőbe. Én úgy látom,hogy a Semedo-Dembelé jobb oldal elég életképes lehet,jövőre remélem mindkettő többet fog játszani.Chino írta:
SR simán eljátszik azon a poszton, talán az fekszik neki a legjobban, jh-ra van minőségi játékos.
Sr viszont kispadra fog szorulni szerintem,ha Semedo végképp meggyőzi EV-t. Bárhogyan is állunk fel,a Rakitic-Busi-Coutinho hármas adott lesz,ha 4 kp-val játszunk akkor harcolnia kell majd Dembelével,Paulával,Denissel(?),ha meg a 4-2-3-1 amit sokan írtatok,akkor még kevesebbet fog játszani szerintem. Persze,hosszú a szezon és lehet forgatni az embereket,de EV azért nem túl gyakran nyúl bele. Mindenesetre lesz egy olyan cserénk a kp-n,akit bármikor be lehet hozni,és nem kell félni hogy jajj mi lesz.