Veb,
nekem volt/van (csak nem használom) Mazda 6-osom, 10 éves, de gyönyörű autó kívül-belül. Semmi baja ezeknek, kivéve egy dolgot, az pedig a részecskeszűrő, ami jó pár álmatlan éjszakát tud okozni. Nem tudom hány éveset akarsz, de ennek érdemes utánanézni. Nálam ki van iktatva a részecskeszűrő, magyarul ugyanúgy pöfékeli ki a hátul a füstöt, mint a többi dízel, se semmivel sem jobban. Vagy olyat kell venni, ahol már ki van iktatva, vagy azzal kell kezdeni, nekem 90 ezerért csinálták meg asszem, nyilván feketén, de Mazda szerviz, ellenben hivatalosan ezt nem szabad megtenni.
Most Passatot használok, álom az az autó. Nekem volt 2-es Golfom, Polom, meg most a Passat, soha, semmi bajom nem volt velük, szó szerint zeró, agyonhasználtam őket, az ablaktörlő lapátot nem kellett kicserélni a kötelező dolgokon túl. Mondhat nekem bárki bármit, ár-értek arányban, alkatrész árban, szervizben nálam a VW a legjobb.
Legközelebb viszont C vagy E osztályú Mercit fogok venni, egyre jobban tetszenek, nem fogom megúszni