Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Miért, a mostani korosztály kevesebbet iszik/füvezik/drogozik/cigizik?Mondjuk az igazsághoz hozzá tartozik hogy a mi generációnk nagy átlagban már tovább fog élni, és 60-70 éves korunkban (lekopogom) jelentősen jobb fizikai állapotban leszünk mint a mostani nyugdíjas korosztály.
Lehet....hasonló cipőben járunk, én 22 vagyok bár a munkámból adódoan nekem amúgy se járna, viszont akkor is döbbenetes az egész...szinte már azt érzem , hogy 100-200 évvel ezelött jobb volt élni.S.Agüero írta:Mire én nyugdíjas leszek, addigra már nem lesz nyugdíj, szóval ezen nekem nem kell aggódnom.
+1. Ha egyszer igény volt a másik félben a félrelépésre, az előbb-utóbb úgy is újból igény lesz. Nem tetszik valami, nyissa ki a száját és mondja meg.Nero. írta:Akkor lépjen le, ha úgy érzi más bika jobban megtudná csinálni, de házasság közben ez gusztustalan, pláne egymás után kétszer fél éves szünettel úgy hogy megbeszélték hogy megpróbálják újra. Mondjuk madárnak tartom azokat a férfiakat akik nem szakítanak azonnal az elso megcsalás után.
Egyik mondhatni "példaképem" DiCaprio, aki mindenkit megdug, aki mozog, mégsem lennék képes megcsalni a barátnőmet, mert a pofán leszakadna ha utána találkoznék vele és megkéne csókolnom és jópofizni továbbra is vele.LG írta:
Szóval nagy a sötétség mindkét nemnél. De nem csodálkozom. Pl. a mostani fiataloknak ki mutat pozitív példát? A 30-40 éves generáció biztos nem, mert már náluk is ugyanúgy félre ment ez a dolog annak idején. A romokban lévő oktatásra szintén nem lehet számítani. Ami filmeken, tv műsorokon és a közösségi médián keresztül eljut hozzájuk, csak tovább ront a helyzeten. (
Sajnos a férfiakat sem kell félteni, legalábbis egy jelentős részüket. Nagyon sokan gondolják azt, hogy férfiként nekik joguk van a félrelépésre a nőkkel ellentétben. Ismertem egy fickót (szerencsére ma már kívül esik az ismeretségi körömönelképesztő sötétség van a magyar nők fejében a párkapcsolatokat illetően. ezt eddig is tudtam, de ezek mindig csak megerősítenek.
valami nagyon félrement náluk, főleg ebben a megcsalás témában.
Ja, náluk van az összes p... ...MQuCsabi írta:Nem értek vele egyet egyáltalán, de sajnos ez folyik.
És ezt magyarázzák utána azzal, hogy "nem akartalak megbántani"![]()
![]()
Na, de lassan visszakanyarodunk oda, hogy a nők szemétládák, az meg nem jó.
én is végigböngésztem a kommenteket, elképesztő sötétség van a magyar nők fejében a párkapcsolatokat illetően. ezt eddig is tudtam, de ezek mindig csak megerősítenek.LG írta:Gusztustalan egy némber lehet. (Kár, hogy nincs hányós szmájli)zola8787 írta: Ezt egy férjes nő írta Tusup oldalára, csak így itt hagyom.
Gusztustalan egy némber lehet. (Kár, hogy nincs hányós szmájli)zola8787 írta:"A házasság egy papír, se nem szent se nem sèrthetetlen. A házasság egy soha vèget nem èrő meló. A jó hazasság/kapcsolat alapja, hogy mindkèt fêl belerakja magát, dolgozik èrte, odafigyel, gesztusokat ad, elmondja mire van szüksège, ugyanakkor szabadságot ad stb stb. Egy kapcsolat ott kezdődik, ahol a tündèrmesèk vègetèrnek. A boldogan èlnek verzio így hangzik : ès èletük vègèig szerettèk egymást ès minden nap tettek azèrt, hogy boldogok legyenek.
Katinka féltekúrt. Ja. Mert valami olyat kapott, amit a hazasságában nem. Amit shane nem adott meg neki. Ennyi. Se több, se kevesebb. A megcsaltak nem áldozatok, a megcsalók nem ördögi lènyek (egèszsèges embereknèl). Szimplán emberek. Ennyi"
Ezt egy férjes nő írta Tusup oldalára, csak így itt hagyom.
Akkor mivel is értesz egyet?MQuCsabi írta:Egyértelmű. Valszeg tök labilis az emberünk. De itt is mindig kettőn áll a vásár. Köztudott az is, hogy legtöbbször akkor lép le valski, ha már fix új helye van. Nők meg pláne. Addig pedig marad a megcsalás. Tisztelet a kivételnek.
Azért Katinka sportteljesítménye tényleg elképesztő, és sokan kb. csak eddig látnak.MatsMessi írta:Az emberek 95 százaléka kb. istennőként tekint Katinkára, és Tusup-ot szídják.
Hasonló a véleményem nekem is az ügyről. Megnéztem facebook-on az emberek véleményét, nagy csalódás volt. Az emberek 95 százaléka kb. istennőként tekint Katinkára, és Tusup-ot szídják.Nero. írta:http://m.nemzetisport.hu/uszas/uszas-ka ... up-2637463
Hogy egy klasszikust idézzek: “Minden nővel vigyázzanak mert mindegyik egy teleb****** betyár k*****. Nincs kivétel.”
Bár engem nem még nem csaltak meg, mélységesen egyutt érzek a csókával. Nélküle ez a nő egy átlagos úszó lenne a sok közül.
Én inkább csak röhögök rajta, elképesztően szánalmas ez a végtelenre nyújtott szappanopera, ahogyan a magánéletük minden pillanatát a nyilvánosság elé terítik. Külön hab a tortán, hogy egy valamikor magas színvonalú, régi patinás, ma már csak a nevet viselő sportnapilap, Pogácsás Gyuri előadásában hozza elsőként le ezt a hírt.Nero. írta:http://m.nemzetisport.hu/uszas/uszas-ka ... up-2637463
Hogy egy klasszikust idézzek: “Minden nővel vigyázzanak mert mindegyik egy teleb****** betyár k*****. Nincs kivétel.”
Bár engem nem még nem csaltak meg, mélységesen egyutt érzek a csókával. Nélküle ez a nő egy átlagos úszó lenne a sok közül.