Egyébként milyért is nyerné Ronaldo az aranylabdát? Azért mert nyett egy bl-t amihez sok köze nem volt?
Igen, pontosan ezért. Mint 2016-ban.
Azert ez eros tulzas. 16ban a Wolfsburg ellen megforditotta egy mesterharmassal, elotte a Roma ellen is lott, a sorsdonto tizit pedig o vagta be a donto legvegen, raadasul jott neki egy EB is, a 16os aranylabda egyertelmuen az ove volt.
Most a dontobe es a Bayern ellen bujocskazott, de elotte a PSG es a Juve elleni meccsek az o goljairol szoltak. Meg varjuk meg a VBt mert barmi tortenhet, de a BL sokkal nagyobb utokartya mint a bajnoksag + CdR, Salahnak pedig ma minden eselye elszallt az aranylabdara.
Lehet itt mutogatni Ramosra, Ronaldora stb. Valahol jogos, de a nap vegen a lenyeg az hogy mi Romaba nem voltunk hajlandoak focizni es csak sajat magunknak koszonhetjuk a sorsunknak. Persze nem volt rossz az idei szezon
se, de csak ismetelni tudom azt az igazsagot amit itt sokan letagadnak,
a Real BL sikerei bearnyekoljak a mi hazai trofeainkat.
A mi hazai duplankat 2 uveg pezsgo kozt cserelnem el a BL trofeara, aki azt monda hogy nem az hazudik.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”