Suarez 33 éves?
Én úgy tudtam, hogy januárban töltötte a 31-et.
Suarez visszaesése szimplán azért van, mert rosszul használtuk idén, ha a baloson kell bohóckodnia a labdával nyilván nem szabad tőle sokat várni, mert nem Neymar, ő a kapu előtt gyilkos 1 érintésből, remélem ezt sikerült Valverdének felfognia idén, és ennek tudatában rakja össze a csapatot a következő szezonra.
Az hogy már Suareznek is hátrább kell jönnie, és a baloson bénáznia, szintén betudható a KP-s kreativitás gyengeségének(+ Neymar elmenetelének), szóval jogos hogy a KP-t erősíteni kell.
Lehet hogy Rakitic hatalmas munkát végez, de nyomás alatt még mindig Busquets az aki képes labdát tartani(Iniesta elmentével meg főleg), ebben előrelépés lehetne Thiago.
Én úgy vagyok ezzel, hogy a probléma forrását kell megoldani, és nem Suarez tehet arról hogy nincs olyan KP-nk aki rendesen ki tudja szolgálni és kapu elé adni neki a labdát.
Hát még ha ilyen ellenfél ellen 4 KP-val játszanánk, és Rakitic mellett még ott lenne egy Thiago-féle irányító, talán akkor nem halnának meg a labdakihozatalok és a támadásépítések ha Messi nem jön vissza a kezdőkörig.