Július elsején válhat hivatalossá bármi, így minden eddigi infónk a dologról csak a médiából jött (de sokszor elég megbízható forrásokból). Amíg alá nem írja nálunk a szerződését, addig az Atlético biztosan győzködni fogja, így szerintem akármit is nyilatkozik a VB előtt, továbbra is folytatódni fog ez a marad-nem marad dilemma. Griezmann-nak pedig az az érdeke, hogy a leszerződtetéséig ne tűnjön tutinak a dolog, mert ha bizonytalanságot kelt, akkor mindkét fél elkezd neki nagyobb pénzeket és prémiumokat ajánlgatni júliusig.Sinya22 írta:Lehet én értettem félre,de nem az volt már télen,hogy félre is lett rakva a mez,meg le van zsírozva(fel is jelentett talán a Tico mert tárgyaltunk),most meg lehet hogy mégsem?Vagy csak a fizetésén nincs megegyezés?Én nem dőlök a kardomba ha nem jön,Lajossal lehetne cserélgetni bőven,de ha nem jön,akkor is van egy Dembelénk,aki talán sérülés nélkül végig tudja csinálni az alapozást akkor jövőre már nem csak beugrós lehet.
Mindenesetre szerintem eléggé biztos, hogy jön, de várjuk meg azt a nyilatkozatot.