lics írta:Mondjuk ha már úgyis támadót akarunk igazolni, bár Griezmann elvileg Valverde egyik nagy kedvence, én azért Fekirt 55 milláért átgondoltam volna. Támadó középpályás, bevethető a szélen. Nem lenne rossz vétel ennyiért szerintem.
Én nem is értem ezeket az árakat. Érdekes módon rajtunk kívül nem nagyon hallunk 100+ milliós igazolásokról. (Kivétel PSG). Mégis minden más csapat tud egy nyáron belül 2-3-4 minőségi játékossal erősíteni játékosonként 40-60 millióból.
Olyan üzleteket hagytunk ki az elmúlt években 50 millió körül, mert sajnáltuk a pénzt, ami nagyon fájó a jövőt nézve. Most meg klasszist akarunk hozni 100 millióért csak azért mert ennyiért megéri, de egyébként nem is feltétlen kéne.
Lenne már egyszer töke a vezetőségnek és ha valaki után valóban érdekeklődnek, ha valaki valóban szükséges a jövő Barcelonájába, akkor ne [auto_cenzúra] hanem tegyék le azt a 100-200 milliót az asztalra. Aadják el a felesleges játékosokat, és legyünk végre boldogok.
Az utóbbi években a kiszemeltekről való lecsúszás ( csak azért mert X helyett csak X-10et akartunk adni) Azt eredményezte hogy középszereket vásároltunk, B megoldásokat, akik egyértelműen nem váltak be, vagy nem kaptak elég lehetőséget a bizonyításra.
Emellett rendbe kéne tenni az utánpótlás körüli gondokat is, hogy végre kpesek legyünk kinevelni legalább 1 használható, később meghatározó játékost. Ne nagy igéretekről beszéljünk a fiataljaink között akik valójában sosem kapják meg a lehetőséget, mert félünk padoztatni a 30 éves sztárjainkat, ezzel megásva a sírunkat a jövőre nézve.
Kezdek kiábrándulni a csapatból, elsősorban a vezetés szakmaiatlansága és [auto_cenzúra] végett. Azért mert már nem azt a filozófiát követjük mint régen. Nem a fiataljainkra épitjük a csapatot hanem évente 1-1 sztárt igazolunk, emellett sok rossz igazolásunk is volt.
Egy ideális világban egy Barcelonát tökös vezetőség irányítja aki lemeri tenni azt a pénzt az asztalra amit kell ha szükség van valakire.
Egy ideális világban egy Barcelonával nem tudja megcsinálni a többi csapat az igazolások terén amit évek óta művelnek velünk. (Drágán adnak, olcsón vesznek)
Egy ideális világban a Barcelona elsősorban a fiataljaira épít.
Més que un club? Jelenleg mégis miért?