Ez alapvetően egy válogatott sajtótájékoztató...Tobias88 írta:Nem értek Franciául de az angol kommentek alapján Griezmann nem ma dönt még se. Akkor mi az istennek nyilatkozik? Nem értem
Én ha csak a játéktudását nézem, örülnék neki/örültem volna neki, de ezzel kezd átlépni egy határt. Bohóckodik itt...visca el barca írta:“I know there’s a lot of wait and expectation, but today is not the day to talk about my future.”
ahogy várható volt, griezmann ma sem mondott semmit az átigazolásáról. szánalmas kis pojáca, remélem marad ahol van, legyen boldog az örök vesztes szerepével
Sajtótájékoztató arról, hogy nem mond semmit... cuncitól tanulta tuti...visca el barca írta:“I know there’s a lot of wait and expectation, but today is not the day to talk about my future.”
ahogy várható volt, griezmann ma sem mondott semmit az átigazolásáról. szánalmas kis pojáca, remélem marad ahol van, legyen boldog az örök vesztes szerepével
Mivel egy dupla után nem is vagyunk a sivatagban se az eredményesség, se a keretösszetétel alapján, én nem így fognám fel. Finomhangolnak. Mindkét játékos dobna a csapaton, szerintem ez egyértelmű. Persze, az is igaz, hogy engem továbbra is hidegen hagynak a financiális viszonyok és a kiadott összegek egészen addig, amíg a mérleg egyensúlyban van, és nincsenek likviditási gondok a klubnál. Ha pedig szigorúan szurkolói, sportszakmai szempontból nézzük, mindkét játékos elférne.Varatrix írta:Csak nála és Griezmannél is ugyanaz az érzésem, hogy keresni kell a helyét, nem ők a korty víz a sivatagban.
http://m.nemzetisport.hu/minden_mas_foc ... ol-2640827" target="_blank igen énis az előbb olvastam. Szoktam nézni Sporting meccseket neten, van pár jó kis fotballistájuk. Kérdés, hogy nálunk is jók lennének-e. De pl: Bruno Fernandes, Gelson Martins mind két játékost kipróbálnám. Fiatalok valószínűleg olcsók vagy ingyen vannak a balhé miatt, bár nem tudom mi a teljes igazság.Tobias88 írta:Sportingból távozó játékosokra is rá lehetne csapni, ingyen mindig jó igazolni kiváló játékosokat
Igen, ezt én is nehezen küzdöm le, a fejemben nagyon nem az él, hogy rá lenne szükségünk... Mondjuk mentségemre szóljon, hogy én nem engedtem volna, el, és nem hoztam volna Fabrét.Chino írta:Kicsit sztereotipizálták sokan Thiagot.
Nem vagyok Thiago fan én sem, de adott esetben én hoznám. Viszont azt le kell szögezni, Hogy Thiago spanyol válogatott, a VB-n valószínűleg kezdő lesz. Denis a válogatottságnak a közelébe sem jut. A két játékos között van 2-3 év korkülönbség mindössze.mess2009 írta:meggyőződésem, ha Valverdének lenne türelme és akarná D. Suarez jobb választás lehetne.(és itt van!!)
noname írta: Thiago-val szemben pedig az ellenszenv az eligazolása miatt van. Nem akartuk eladni, de ő elvárta volna h kezdő legyen az akkor még csúcsformában játszó Iniesta kárára. Várt volna max 2 évet és simán kezdő...
A másik h Thiago sose volt túl jó védekezésben. Countinho jobb nála támadásban Verratti pedig védekezésben lenne az.
Igazából aranyos, hogy képviseled. Nem a rosszindulat vezérelt.S.Agüero írta:Nem kell zsebkendő, ezek tények.
Jézus, zsebkendő részvényekbe fektetem minden megtakarításom, ha visszaigazol hozzánk...S.Agüero írta:Nem akartuk eladni, de mégis tettünk a szerződésébe olyat, hogy xy játékperc alatt 25 millióért vihető (és nem is lett meg az a játékperc). Nem kezdő akart lenni (főleg nem Ini kárára), csak többet játszani, hiszen utána jött a vb. Legnagyobb baj az volt, hogy idehoztuk Cesc-et a nyakára. Így nem tudhatta, hogy 2015 őszétől már akár kezdő is lehetett volna, mert időközben Cesc is elment. Nem beszélve arról, hogy a 2011/12-es szezonban még ötödik számú középpályás volt Keita miatt.
Nem akartuk eladni, de mégis tettünk a szerződésébe olyat, hogy xy játékperc alatt 25 millióért vihető (és nem is lett meg az a játékperc). Nem kezdő akart lenni (főleg nem Ini kárára), csak többet játszani, hiszen utána jött a vb. Legnagyobb baj az volt, hogy idehoztuk Cesc-et a nyakára. Így nem tudhatta, hogy 2015 őszétől már akár kezdő is lehetett volna, mert időközben Cesc is elment. Nem beszélve arról, hogy a 2011/12-es szezonban még ötödik számú középpályás volt Keita miatt.Thiago-val szemben pedig az ellenszenv az eligazolása miatt van. Nem akartuk eladni, de ő elvárta volna h kezdő legyen az akkor még csúcsformában játszó Iniesta kárára. Várt volna max 2 évet és simán kezdő...
Az az algoritmus, ahogy a fiatalokat fejlesztjük eredményezi, hogy egyesek ténylegesen megállnak a fejlődésben kb 20 évesen vagy akár vissza is esnek. A Masia irányelve, hogy kb 18 éves korig kizárólag a technikát fejlesztik, agyis sovány, de nagyon mozgékony és labdabiztos játkosokat eredményez ebben a korben. Ezt követően gyorsan próbálnak meg minél több izmot rakni a játékosokra. Egyesek erre jól reagálnak (Messi, Pedro, stb.), mások viszont a hirtelen jött nagy izomtömegnek köszönhetően lelassulnak és egyszerűen szétesik a játékuk, mert nem tudnak alkalmazkodni a megnőtt izomtömeghez. Ezért van az, hogy a saját neveléseink sokszor 20 évesen kevésbé tűnnek technikásnak, mint előtte.Chino írta:noname írta:Kluivert többször is mondta h szeretne a Barcában játszani. Láttam pár videót róla. Tehetséges, de nagyon kiforratlan. A labdát rendszerint annyira megtolja h a spanyol védők röhögve szerelnék. A Roma tökéletes lépcsőfok neki. 2-3 év alatt kiderül mire képes. Ha tényleg olyan tehetséges, mint itt egyesek, illetve ő maga is gondolják, akkor megéri majd azt az 50 milliót, amit majd kiadunk pár év múlva érte.
Justint szerintem azért lett volna hülyeség elhozni, mert az ő posztja nálunk nem létezik, ha lenne is oda van Dembéle, de akár Cou is. Idehozni egy ilyen fiatal tipikus szélsőt nem látnám értelmét.
Deulofeu helyzete nekem elég érthetetlen, mert 19-20 évesen még talán jobb is volt. Nem tudom, hogy Anglia volt ilyen rossz "hatással" rá, de tény hogy totál megállt a fejlődésben. Nem véletlenül volt akkoriban a legnagyobb spanyol ígéret. 19-20 évesen már az U21 stabil tagja volt, a nagyválogatottban is bemutatkozott, nem egy futóbolond volt, megcsinálta a cseleket. Sztem Anglia nem az ő közege, ahogy a Milanba került egyből megugrott a teljesítménye.
Azt viszont nem értem, hogy Verrattit például olyan szívesen látná mindenki, Thiago pedig nem illik a játékunkba. Gyakorlatilag egy poszton játszanak, a különbség, hogy a spanyol tud előrébb, kb. Ini helyén is játszani.
múltkor még azt mondta, majd az első vb meccs előtt jelenti be, hogy mi lesz vele... gondolom sz*rházi módjára az utolsó pillanatig sajtolja mindkét klubot ezerrel...nem túl szimpatikus, mit ne mondjak.Cestus írta:Holnap 14:30-kor Griezmann sajtótájékoztatót tart